facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant prinsheerlijk

Restaurant prinsheerlijk

Geschiedenis

Over PrinsHeerlijk......

.......een gezellig restaurant in het hartje van de Betuwe'

Welkom bij restaurant PrinsHeerlijk. Ons restaurant heeft een huiselijke sfeer en is gevestigd in een pittoresk standsboerderijtje in het centrum van Geldermalsen. Iedereen is welkom bij ons van gezinnen tot zakenmensen. Wij houden graag rekening met uw wensen en ons team zal er alles aan doen om uw beleving zo mooi mogelijk te maken.

Kinderen kunnen zich vermaken in de kinderhoek en met mooi weer hebben wij een heerlijk terras tot uw beschikking. Onze keuken is maandag tot en met zaterdag geopend van 12.00 tot 22.00 uur en op zondag vanaf 14.00 tot 22.00 uur.

De lunchkaart biedt een variatie aan verschillende sandwiches, salades en warme gerechten. Wilt u uzelf of tafelgenoten extra verwennen kies dan de tapaslunch. Een High Tea, High Wine of High Beer liefhebber? Ook daarvoor kun je terecht bij Restaurant PrinsHeerlijk.

Tijdens het diner kunt u genieten van heerlijke vis-, vlees- en vegetarische voor- en hoofdgerechten. Alle gerechten zijn te bestellen in halve en gangbare porties, zodat u meerdere smaken kan combineren in een SamSam menu. SamSam houdt in dat u twee kleine voor- en twee kleine hoofdgerecht kiest plus één nagerecht voor slechts €29,50 p.p. Heeft u een kleinere eetlust dan mag u uiteraard ook halve porties bestellen. Kortom alle combinaties zijn mogelijk. Iedere 2,5 maand vernieuwen wij de menukaart.

Restaurant PrinsHeerlijk is meer dan een restaurant alleen. We doen aan catering voor zowel bedrijven als particulieren en bij sommige gelegenheden koken wij zelfs op locatie. De standaard mogelijkheden zoals broodjeslunches en dinerbuffetten kunt u vinden op onze website onder catering. Mocht u specifieke wensen hebben dan helpen wij u ook graag verder in een persoonlijk gesprek, zodat wij een gepaste offerte voor u kunnen maken.

Sinds kort hebben wij onze eigen PrinsHeerlijk foodtruck, waarmee we met onze homemade loempia’s op evenementen staan, maar deze is ook in te zetten voor uw feesten en partijen.

Heeft u zelf weinig tijd of zin om zelf te komen, dan kunt u bij ons terecht voor vers klaargemaakte, gezonde afhaal- en overwerkmaaltijden.

Kom eens langs en geniet van een heerlijk middag of avond uit samen met vrienden of familie.

Tot snel ,
Léon en Evelien

Adres: Herman kuijkstraat 72, 4191 al Geldermalsen
Telefoonnummer: 0345505341
ln.tnaruatserhp@ofni
Stad: Geldermalsen
Route: Herman kuijkstraat 72
Postcode: 4191 al


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: restaurant prinsheerlijk geldermalsen, prins heerlijk nijkerk, prinsheerlijk geldermalsen menukaart, eten en drinken geldermalsen, restaurant geldermalsen, restaurant tricht, prinsheerlijk scherpenzeel, prinsheerlijk beetsterzwaag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ans bakt Ans bakt 777 meter Bakt taarten voor kinderfeesten en andere gelegenheden
Beurs Materiaal Totaal Beurs Materiaal Totaal 1 km BeursMateriaalTotaal verhuurt horeca benodigdheden en personeel voor beurzen. Bel ons...
Dazzling Cocktails Dazzling Cocktails 1 km Heerlijk cocktailpakket ontvangen van onze personeelsvereniging. Een prachtig sameng...
Molenaar Banket Molenaar Banket 1 km Vandaag geweest voor een machine storing, hartelijke ontvangst. Aardige mensen die op...
inVINity inVINity 1 km Heeft lekkere en goede wijnen voor een leuke prijs, echt een aanrader.
Prestige Fruit Prestige Fruit 2 km Vertaald door Google Vanaf hier krijg je 's werelds beste bessen, de beste smaak die ...
Coffee in Companies Coffee in Companies 3 km Genieten al jaren van de lekkerste koffie van Cinc.
Recensies
Heerlijk gegeten bij PrinsHeerliijk. Een aanrader is de SamSam deal. Dan krijg je 2 voor-, 2 hoofd- en 2 na gerechten. Die krijg je dan in halve porties zodat je al het lekkers kunt proeven. Zeer vriendelijk personeel. Je ziet ons daar zeker terug.
Mijn vriendin en ik zijn hier wat gaan eten na een dag werken en hadden even geen zin om te koken. Even eropuit zonder te veel poespas. Wellicht een herkenbaar gevoel. De meiden in de bediening waren attent. Het eten stelde echter teleur, zeker na het zien van de rekening. Een kleinere kaart en meer aandacht voor de gerechten zou wellicht beter uitpakken. Wij proberen de volgende keer daarom iets anders.
Heerlijk gegeten en aardige bediening. Erg leuk dat je halve gerechten kunt kiezen. Zo hebben hebben een aantal gerechtjes met elkaar gedeeld. Was perfect qua hoeveelheid en het smaakte prima. Mooie ambiance ook. Zeker voor herhaling vatbaar! Parkeren: Tegenover het restaurant kun je gratis parkeren vanaf 18 uur behalve op.koopavond.
Het eten was heerlijk. Bediening was vriendelijk en goed. Leuke avond gehad. We komen zeker terug.Eten: 5/5
We hebben heerlijk gegeten bij PH! We werden prettig ontvangen. De gastheer merkte gauw op dat mijn vriendin het plekje bij de deur qua tocht en doorloop niet zo prettig vond, en bood ons een ander tafeltje aan. Heel opmerkzaam! Het eten was erg lekker. Samsam concept met halve gerechtjes werkt goed. We hebben sushi van ribeye geprobeerd, welke we erg smakelijk vonden. Het geheel werd ook mooi opgemaakt geserveerd! De eigenaar was erg trots op zijn bitterbal van pulled chicken en kersen! Heel bijzonder! De smaak van kersen was subtiel. Als hoofdgerecht namen we de saté waarvan we vroegen of de saus apart mocht. Dit waren ze helaas vergeten. Ook hadden we de steak, burger en gevulde kip. Allemaal erg smakelijk en de porties waren bijzonder groot. We hadden simpelweg geen plek meer voor het toetje. Al met al een leuke ervaring!
Hebben lobster en spareribs besteld. Lobster: was niet warm, zelfs niet lauw, droog en smakeloos. Spareribs: was de slechtste, meest smakeloze spareribs ooit. Kok kwam vragen of het smaakte. Ik vertelde hem wat ik ervan vond. Echter mijn partner is Italiaan en vindt het niet fijn om zijn echte mening te zeggen. Dus hij gaf aan dat het lekker was. Kregen een glas Pinot Grigio aangeboden! We hebben dessert hierdoor overgeslagen. Komen niet meer terug.
We hebben hier op donderdagavond gegeten na een wandeling langs de Linge en hadden het laatst beschikbare tafeltje. De hond was ook welkom. Vriendelijke bediening. Gezellige sfeer. Heerlijk gegeten, goede prijs kwaliteit. Pas toen we in de trein naar huis zaten bedachten we dat we risotto hadden besteld en ravioli hadden gekregen Hij was gelukkig heerlijk, evenals de Wagya burger zeker een aanrader.
Zeer matig gegeten. Stokbrood met een laf knoflooksausje uit een potje. Entrée met burrata, vijgen en groene asperges bleek later niet meer voorradig maar dat werd niet gezegd en mij werd een slap bordje met slablaadjes voorgezet waarin burrata zou zitten waarin met moeite wat witte snippers in te ontdekken waren. 3 keer werd gezegd dat dit toch echt het bestelde gerecht was en ik moest moeite doen om dit schandalige bordje ingewisseld te krijgen. Kennelijk besefte men toen pas dat dit echt niet kon en kreeg ik een groot bord vol met sla en tomaatjes en 3 kazen van een overvriendelijke jongeman. Het hoofdgerecht van gevulde cannelloni was ook niet speciaal. Nee, ik kom niet terug op een plek waar ik de minachting voor de gast zo gevoeld heb.
Wat een pareltje. Fantastisch gegeten. Het Sam Sam menu is een top manier om van de menukaart heerlijke gerechtjes te proberen. Een echte aanrader.
Uistekend eten, bediening deed z'n best maar kon beter, sfeer ansich prima, maar af en toe.toch behoorlijk last van het verkeer op het terras. Kan het restaurant weinig aan veranderen, ligt aan de lokatie.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid