facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Pouwe

Restaurant Pouwe

Info

Walter en Vivian Pouwe I Frans georiënteerd I Wereld invloeden I Puur I Fris I Beleving I Hoeven



"Restaurant Pouwe, HoevenPuur I Fris I Beleving I HoevenEen restaurant waar goed eten en drinken op de eerste plaats komen. Puur eten bereiden, creëren van gerechten, met oog voor presentatie. Een eerlijke prijs vragen voor de producten die wij leveren, in een unieke sfeer waar zowel zakelijk als privé gegeten kan worden.EXPLORE YOUR SESNESTeam restaurant Pouwe"
Adres: Bovenstraat 4, 4741 AV Hoeven
Telefoonnummer: +31165854008
Stad: Hoeven
Route: Bovenstraat 4
Postcode: 4741 AV


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Pouwe, Hoeven menukaart, Uiteten in Hoeven, Restaurant Rucphen, Nieuw restaurant Hoeven, Restaurants Hoeven, Restaurant Etten-Leur, Lunchen Hoeven, Italiaan Hoeven
Recensies
Vriendelijk ontvangst bij binnenkomst. Wij hadden een tafeltje aan het raam. Na verloop van tijd was het aan de koude kant. Een riool lucht omringde ons. Mogelijk van de straat welke opengebroken was. De gerechten waren oké, maar niet geweldig, beetje gemis aan smaak. Amuses waren daarentegen erg zout. Hoofdgerecht ruim voldoende. Deserts waren stuk beter. Kaasplateau verhoogde de uiteindelijk score naar 4*. Een houten kar vol met verschillende kazen, welke geserveerd werden op basis van je wensen. Al met al was het leuk, maar niks bijzonders.
Onlangs hadden wij, twee stellen na commentaar op het hoofdgerecht, een bijzonder nare en vernederende ervaring met de eigenaren van restaurant Pouwe. Desondanks wil ik graag iemand bedanken en wel de sympathieke jongeman met de kaaswagen, die mij eerder regelmatig heel vriendelijk heeft geholpen, een gezellig praatje maakte en heerlijke bordjes samenstelde, die door zijn enthousiaste verhalen nog lekkerder smaakten. Chapeau! Helaas ga ik hier geen gebruik meer van maken. Ik hoop van harte dat jij ergens nog een fijne werkplek mag vinden.
Heerlijk gegeten. Alles netjes geserveerd niks overhaast en netjes verteld wat het allemaal is. En daarbij lekkere bij passende wijnen.
Genoten van een heerlijk 4 gangen lunch, alle gangen waren TOP als ook de amuses en bijpassende wijnen. Hele fijne en smaakvolle middag gehad!!
Heerlijk gegeten in een leuke ambiance. Veel aandacht voor de gasten zowel vanuit bediening als vanuit de keuken. Zeker een aanrader
Heerlijk gegeten. Hele leuke, gezellige bediening.
Weer heerlijk gegeten, mooi opgemaakte gerechten, fijne en leuke bediening en een rustige ambiance. Een echte aanrader.
gekozen voor een 5 gangen verrassingsmenu met bijbehorend wijnarrangement. We waren met 9 personen , ieder met een andere wens. Compliment hoe dit alles verlopen is. Met enthousiasme werd uitleg gegeven over de gerechten en bijbehorende wijnen. Beiden waren perfect op elkaar afgestemd. We hebben een super avond gehad. Restaurant Pouwe is zeker een aanrader.
Lang geleden dat wij zo heerlijk gegeten hebben ! Het klinkt misschien saai maar we hadden de neiging om elk bord uit te likken! En dat met een 5 gangen menu. Sterren waardig. En dit in een ongedwongen sfeer met zicht op de bereidingen van de chefs. Het personeel was zeer vriendelijk en gaven goede uitleg bij de gerechten. De kaaswagen met een uitgebreidt assortiment aan kazen maakte het compleet. En vergeet niet de heerlijke amuses die de smaakpapillen op het goede spoor zetten. En dan nog de fransises bij de koffie wat het natafelen een lekkere afsluiting gaven. Heerlijk! Een topavond voor een eerlijke prijs! We komen zeker terug! 10 Eten 10 Service 10 Sfeer 10
Normaal zal ik niet snel regeren via reviews ,maar wil toch een feedback geven. Samen met een gezelschap van 6 in de tuin gegeten, gerechten waren qua presentatie goed ,maar niet hoog op smaak .Tijd tussen de gerechten veel te lang , 4 gangen diner tussen 18.30 en 23.00 ! uitleg van de gerechten prima, maar niet te volgen , zeer beperkte keuze menukaart , moeilijk door het gekozen concept van keuzemenu's dit eigenlijk geen keuzes zijn , borden en glaswerk verdienen zeker aandacht , jammer dat niemand gevraagd heeft of alles naar wens was dit hadden wij ook kunnen aangeven. Al met al komt restaurant Pouwe voor ons niet in onze lijstje van aanraders, jammer daar de entourage goed is .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid