facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Porto Bello Goes

Info

Geniet bij Porto Bello van de overheerlijke Italiaanse keuken gecombineerd met de voortreffelijke service!

Adres: Koningstraat 6, Goes
Telefoonnummer: 0113231463
Stad: Goes
Route: Koningstraat 6


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taba Goes Grillroom Taba Goes Grillroom 205 meter Vandaag kapsalon besteld ik ging het halen moest 15 langer wachten. De eigenaar zat v...
Pizzeria - Trattoria La Barca Pizzeria - Trattoria La Barca 262 meter Gisteren eten besteld en heerlijk gegeten thuis. Ook nog eens netjes op tijd.
New York Pizza Goes New York Pizza Goes 2 km Eindelijk een top fastfood restaurant in Zeeland die snapt waar het om gaat klantvrie...
Recensies
Inmiddels al een jaar of zeven weg uit Goes, en dan komt het er niet van... dus het was hoog tijd om weer eens te gaan eten bij onze oude vrienden van Restaurant Porto Bello in Goes. Twee jaar geleden is Fortunato - één van de twee gebroeders Nardulli - helaas overleden, en dan denk je toch even van: Hoe zouden ze het nu redden? Helemaal zoals vroeger zal het natuurlijk niet meer zijn, maar we werden net als vroeger heel hartelijk ontvangen door broer Nicola en zijn vrouw Angela. Even bijpraten en herinneringen ophalen is fijn, maar we waren ook erg benieuwd naar het eten. Nou, tijden veranderen, maar de kwaliteit van Nicola's keuken heeft er niet onder geleden. De dames in het gezelschap hadden een heerlijke Filetto resp. Tortellini met roomsaus en ham, en ik liet mezelf verwennen met een heerlijke Spaghetti alla Frutti di Mare. Iedereen heeft zeer genoten! Kortom, aanrader voor alle liefhebbers van betaalbare kwaliteit en een heerlijke Italiaanse sfeer, of je nou toevallig in Goes moet zijn, langs Goes komt, of gewoon er speciaal even naar toe rijdt. Genieten!
Bij binnenkomst corona-maatregels in acht genomen en bij de deur gewacht. Lang gewacht en niet geholpen hoewel er maar 1 ander gezelschap in de zaak was. Uiteindelijk toch zelf naar de medewerkster aan de bar gelopen, waar ze druk bleek met de drankjes voor het andere gezelschap. Toen ze door de kok werd aangespoord om ons te helpen, zei ze nors: ik ben toch bezig! Gemeld dat we gereserveerd hadden en of we bij het raam plaats mochten nemen. Dit kon volgens haar niet want 'dan kan er niemand anders meer zitten'. Hoezo niet? Stinken wij?... Na ons kwamen er verschillende mensen die niet hadden gereserveerd maar wel direct bij het raam mochten plaatsnemen. Gelukkig zijn we door haar mannelijke collega fijn geholpen en was het geen probleem om de pizza van onze dochter tegelijk met ons voorgerecht te serveren. Helaas geen tijd meer voor een nagerecht omdat er vrij veel tijd zat tussen het opnemen van de bestelling en de verschillende gangen. Te zien aan de vele positieve recensies hebben wij waarschijnlijk pech gehad dat het voor ons niet zo vloeiend verliep. Wij zullen hier niet gauw terugkomen maar hopelijk bevalt het andere gasten beter!
Bij portobello heb ik laatst gegeten met 2 vriendinnetjes, we werden heel vriendelijk verwelkomt en goed geholpen. Ik dacht hier alleen pasta’s en pizza’s te kunnen eten, maar het menu was veeel uitgebreider ik had ossenhaas pepersaus, de biefstuk smelte heerlijk in mijn mond. Je krijgt echt waarvoor je betaald. Wij hadden een fantastische meidenavond! Echt een aanrader.
Heerlijk gegeten! Zowel de pizza's als de pasta's zijn hier erg lekker. Van te voren gebeld om af te halen, alles was prima op tijd klaar en ik werd vriendelijk geholpen.
Ons laatste avondje Goes, rustig zondag avondje, heerlijk verse pasta, top huiswijn op perfecte temperatuur, zeer vriendelijke bediening. We mochten wat over was eventueel ook meenemen en...zeer vriendelijke prijzen. Aanrader dus...
Na 20 min nog geen bediening. 3 tafels die na ons binnen kwamen werden wel bediend. Bij navraag aan medewerkster werd er gemeld dat een collega eraan kwam, vervolgens gaat ze gasten bedienen die net binnen kwamen. Waardeloze bediening! we zijn maar ergens anders gaan eten.
Prima eten! Gratis broodjes met kruidenboter vooraf omdat we ietsje langer moesten wachten, maar alsnog erg snel ons eten gekregen. Goede prijs-kwaliteit verhouding en genoeg keuze.
Eten is niet slecht maar ook niet goed. Je moet de kaart goed besturen en de bediening goed uitvragen anders krijg je niet precies wat je in gedachten had en dan is het, letterlijk, een hard gelag want het is daar niet goedkoop!
Gezellig restaurant. Ruime kaart. Vriendelijk personeel. De pizza was wat zuinig met de saus en vettig. Wel redelijk goed op smaak. De prijs kwaliteit iets duur.
Heerlijk eten. Goede prijs/kwaliteit en gezellige bediening. Aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid