facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Pont

Restaurant Pont

Info

Thuishaven met smaak! Dat is restaurant Pont, gelegen aan een unieke locatie aan de Maas.



"Een unieke kijk op eten. Gerechten van over de hele wereld met een eigen uniek Pont-twist. Voor iedereen staat er zeker iets leuks op de kaart, maar we blinken uit in ons surprisemenu.In dit menu werken we met producten van het seizoen óf maken we gerechten die onze chef op dat moment wil maken. Jij geeft daarbij aan wat je niet lust, en onze chef tovert jouw een uniek gerecht op tafel.Hierbij houden we rekening met dieetwensen, maar dit menu kan ook vegetarisch of zelfs veganistisch gemaakt worden. Kom jij snel proeven bij Pont?"
Adres: Polstraat 2, 6019 BL Wessem
Telefoonnummer: 0475-215926
Stad: Wessem
Route: Polstraat 2
Postcode: 6019 BL



op zoek naar gerelateerd: Veerhuis Wessem, The Beacon Wessem, De Knip menukaart, Restaurant Neeritter, B&B Wessem, Restaurant De Pont, Restaurant Maasplassen, Restaurant Neer aan de Maas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Zaal De Harmonie Café Zaal De Harmonie 209 meter Café Zaal De Harmonie is een gezellige kroeg, waar veel te doen is zoals golfbiljarte...
Recensies
Al meerdere keren hier gegeten. Wederom vandaag weer heel lekker. Perfecte balans van smaken. Vriendelijk personeel en altijd iets nieuws op de kaart. Vaak ook gerechten die niet te alles daags zijn, waardoor terugkomen zeker een aanrader is.
We hebben met zijn zes het verassingen menu gegeten. Het was lekker, tijd tussen de gerechten was prima en de bediening was vriendelijk. Daarnaast vind ik het mooie en gezellige locatie. Het ligt tussen verschillende terrassen aan het water.
Het eten was super goed met heel originele combinatie van smaken. Het duurde wel wat langer tot dat ons eten werd gebracht maar voor zo'n smaken is het het wachten waard!Eten: 5/5
Vandaag een bruiloft gevierd en daarna lekker geslapen in de b&b. Lekker gegeten en een puike avond gehad.
Absolute aanrader! Heerlijk genieten van een verassingsmenu met bijpassende wijnen. Gastheer Niels weet waar hij over praat en bij hem ben je in goede handen!
Heerlijk langs het water genieten van een aperitiefje en het surprise menu. Een aanrader!Eten: 5/5
Heerlijke geluncht. Zeker een aanrader.
Voor vier personen een 5-gangenthuisdiner besteld. Alles duidelijk uitgelegd in video's hoe we de gerechten klaar moesten maken. Ideaal in deze coronatijd! Alle benodigde ingrediënten waren ruimschoots aanwezig. Compleet en overheerlijk! Absoluut een aanrader!
Heerlijk gegeten. Het surprise menu is een aanrader. Leuke sfeer. Vriendelijke bediening. Met mooi weer kun je heerlijk op het terras zitten met uitzicht over de Maas.
Mooi en luxe, maar betaalbaar, restaurant. Goede service en heerlijk eten. Vegetarische menuopties: Eindelijk een restaurant met voldoende vegetarische opties. Speciale dieetwensen: Houden ze rekening mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid