facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Poco Mucho

Restaurant Poco Mucho

Info

Poco Mucho http://twitter.com/pocomucho053 http://pocomucho-enschede.nl/

Geschiedenis

Het gehele interieur in ons restaurant is met de hand gemaakt, met 70 zitplaatsen hebben wij voldoende ruimte. Het is echter raadzaam te reserveren. In het restaurant hangt een rustige tijdloze sfeer, waardoor u ongedwongen een avond lang kunt genieten. Ook dineren met een grote groep is geen probleem.

Tot gauw bij Argentijns Restaurant Poco Mucho. Reservering graag alleen Telefonisch.



"Poco Mucho is een charmant Argentijns restaurant gevestigd in het hart van Enschede. Wij zijn een familiebedrijf, waarbij onze gastheer tevens de eigenaar van de zaak is, samen met zijn echtgenote. Hij vormt de verbindende factor, die het personeel en de gasten samenbrengt en ervoor zorgt dat het u aan niets ontbreekt.In onze keuken staat een voortreffelijke chef-kok, en ons bedieningsteam bestaat uit een hecht en enthousiast team. Samen zorgen we ervoor dat u een heerlijke en ontspannen avond beleeft in een tijdloze sfeer."
Adres: Korte Haaksbergerstraat 9, 7511 JV Enschede
Telefoonnummer: 053-4332222
Stad: Enschede
Route: Korte Haaksbergerstraat 9
Postcode: 7511 JV



op zoek naar gerelateerd: Daghap Enschede, Nieuwe restaurants Enschede, Romantisch restaurant Enschede, Portugees restaurant Enschede, Poco Mucho menu, Restaurant Langestraat Enschede, Grieks Restaurant Enschede, Restaurant Enschede tips
Recensies
Super lekker en mals vlees! Komen zeker nog eens terug!Eten: 5/5
Gister met 13 personen gegeten bij Poco Mucho. We werden super bediend door een gastvrije familie. Stuk voor stuk blije mensen met een glimlach. Het eten was erg goed. We hadden niet erg hoge verwachtingen vanwege de ‘zachte’ prijzen, maar alles was goed op smaak en goed bereidt. Van sla tot rijst en friet. De spareribs hadden een fantastische marinade en viel werkelijk van het bot. Waar vind je dat nog voor €13,50-. De porties waren ook helemaal in orde! Wij komen zeker een keer terug als we weer in Enschede zijn.
Eén van de beste restaurants van Enschede wat mij betreft. Het is een vrij smal maar wel diep pand. Van tevoren reserveren is wel aan te raden, zeker in het weekend. Ik ben hier samen met mijn vrouw geweest en het was wederom prima! Mijn vrouw had gekozen voor de carpaccio als voorgerecht en ik de champignons in roomsaus. Tot het laatste beetje saus opgegeten, erg smakelijk. Als hoofdgerecht hadden we lamshaasjes en ik de mixed grill Maradonna ossenhaas, gekruide "gehaktstaaf" en kipfilet. Getwijfeld tussen een lekkere steak en dit dus. Het voordeel van de mixed grill is de variatie. Alles smaakte prima en was goed bereid. Vriendelijke bediening, de eigenaar maakt graag even een kort praatje en de sfeer is ongedwongen. De wachttijd voordat het hoofdgerecht geserveerd werd was prima en in overleg met de bediening. Dit was niet de eerste keer voor ons, maar wij komen zeker weer! Als ik een cijfer zou moeten geven, dan zou ik een dikke 8 geven.
Zeer vriendelijk personeel. Je wordt snel geholpen en vragen tussentijds of alles nog naar wens is. Vandaag vooraf stokbrood met kruidenboter besteld. Royale portie en heerlijk gemaakt! Als hoofdgerecht spareribs besteld met friet, rijst en salade. Spareribs waren zo mals dat ik ze met mes en vork kon eten, er bleef niks aan de botten zitten. Perfect bereid dus een heerlijk van smaak. Ondanks dat ik daarna pas aan mijn friet begon waren deze gewoon nog warm genoeg en heerlijk krokant. Ook de speciale rijst en de salade waren lekker. Na afloop had ik echt genoeg gegeten. Gezellig restaurant wel. Side note: voor mensen die minder goed horen is het vanwege de akoestiek aan te raden om op een rustigere dag te gaan. Goede verhouding prijs, kwaliteit en bediening/service. Wij komen hier vaker!
Door de reviews bij dit restaurant uitgekomen. En zeker geen spijt. Inderdaad hele fijne service. Hele lekkere betaalbare spareribs als daghap en een wat duurdere ossenhaas gekozen beiden waren heerlijk. Ossenhaas heb je geen steakmes bij nodig botermals. Lekkere patatjes en zelfs de rijst was lekker. Lekker grill smaakje.
Zeer goed vleesrestaurant. Niet gereserveerd, maar er was gelukkig nog plek. Erg druk,maar bediening erg vriendelijk. Eten is ook heerlijk. Echt een aanrader!Eten: 5/5
Super vriendelijk en grappig personeel. Het eten is ook lekker! Er werd rekening gehouden met bepaalde dieetwensen :-
Heerlijk eten en een gezellige sfeer Ook was er snelle en vriendelijke bedieningEten: 5/5
De mixed Grill voor twee personen was heerlijk. Mooi gevarieerde schotel, waarbij ieder gerecht goed gegrild en gekruid was. Je wordt hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel. Ik heb een nieuw favoriet plekje gevonden!
Heel gezellig uit eten geweest met mijn team van het werk. Gezellig en leuk personeel en goed etenEten: 4/5
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Restaurant Poco Mucho.

Enschede argentijns restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Korte Haaksbergerstraat 9 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Restaurant Poco Mucho adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Restaurant Poco Mucho. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Restaurant Poco Mucho delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Saloon The Saloon 70 meter Een van de beste restaurants van Enschede. super service, goede kwaliteit, eigenaar k...
Argentijns Steakhouse Grillmasters Argentijns Steakhouse Grillmasters 209 meter Deze keer de Bife de Ancho rib-eye van 450 gram besteld. Supermals, medium-rare gebak...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid