facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Pizzeria Venezia

Restaurant Pizzeria Venezia
Adres: Markt 16, 7701 GW Dedemsvaart, Nederland
Telefoonnummer: 0523 615 506
Staat: Overijssel
District: Hardenberg
Stad: Dedemsvaart
Route: Markt
Huisnummer: 16
Postcode: 7701 GW


Openingstijden

maandag: 16:00–21:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: 16:00–21:00
vrijdag: 16:00–21:00
zaterdag: 16:00–21:00
zondag: 16:00–21:00

Recensies
Wij hebben hier genoten van alle heerlijke smaken. Pasta pollo was echt waanzinnig lekker, de pizza was echt goed en rijkelijk belegd. De Kids namen spareribs en die smaakten ook echt verrukkelijk. Daarna nog dessert genomen en ook die was heerlijk! Kortom: een echte aanrader!
Super restaurantje!!nnMaandag waren we hier...nMijn zoon had een pasta die was zoo lekker en zooo royaal...nIk had de gorgonzola lasanga... Ook die was goddelijk....nEn mijn man had pizza ook die was geweldig....nnHet zaakje is klein maar super leuk personeel erg aardig...en ze zei kan half uurtje duren ...nnMaar kwam echt mega snel
Vriendelijk aan de telefoon met reserveren.nBij aankomst nodigt het zaakje niet echt uit om naar binnen te gaan.nZelf een tafel uit mogen kiezen, was fijn.nDuurde lang voordat we drinken konden bestellen en een kaart kregen. Dit had het personeel uiteindelijk in de gaten, dus excuses.nKaart is ruim. Als je van ruim belegde pizza's houdt, ben je hier aan het goede adres. 7 tot 8 verschillende soorten beleg is meer regel dan uitzondering. Maar nogmaals, als je hiervan houdt, zijn het goede pizza's! Bodems zijn stevig, saus is goed van smaak.nSfeer kan wat gezelliger.
Niet heel goed, ook niet heel slecht. Pizza kan beter doorbakken, en de vega pizza heeft zoveel groenten dat het middendeel soppig was geworden. Smaken zijn oké, genoeg keuze en zelf aanpassen kan. Tomatensaus kan beter op smaak van de pizza's.nKeuze uit 4 desserts, erg standaard, niet verassend laat staan verfijnd. Beetje goedkoop aandoende bolletjes ijs. Choco trio was nog het beste, maar stond al in de vriezer of koelkast klaar want bordje had condens en was erg koud. Wijn was wel lekker.nNiet heel veel sfeer, geen muziek en door de vele afhaal moet je aan tafel wel eens wat langer wachten tot er bediend wordt. Prijzen zijn niet zo hoog maar hiervoor had je toch meer service en kwaliteit moeten hebben. Omdat 2,5 ster niet kan slaat het toch door naar 2 sterren.
Altijd heerlijk eten voor een goede prijs.nVriendelijke bediening. We komen graag terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid