facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Pizzeria Mario

Restaurant Pizzeria Mario

Info

Restaurant Pizzeria Mario te Hoogeveen, heet u welkom !

Geschiedenis

In het centrum van Hoogeveen openden wij op 27 mei 1994 - Restaurant Pizzeria Mario.
Met een been in het moederland en het andere stevig in Hoogeveen brengen wij u de unieke smaak van Italië.
Alle gerechten worden met verse ingrediënten, volgens de Italiaanse traditie bereidt. Elke dag wordt het deeg voor de pizza’s vers gemaakt.
Met deze constante kwaliteit en de Italiaanse gastvrijheid willen wij u een onvergetelijke avond bezorgen.
Wij wensen u een fijne avond toe, Mario en Roelanda Cano



"Donderdag tot dinsdag geopend van 16.30 - 21:00 uur. Woensdags gesloten. Bezorgkosten binnen Hoogeveen 3,00 euro en buiten Hoogeveen 6,00 euro"
Adres: Grote Kerkstraat 22, 7902 CJ Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528265544
Stad: Hoogeveen
Route: Grote Kerkstraat 22
Postcode: 7902 CJ


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 22:00
Dinsdag: 16:30 - 22:00
Woensdag: 16:30 - 22:00
Donderdag: 16:30 - 22:00
Vrijdag: 16:30 - 22:00
Zaterdag: 16:30 - 22:00
Zondag: 16:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Pizza Hoogeveen Schutstraat, Italiaans restaurant Hoogeveen, Da Luca Hoogeveen menukaart, Pizzeria Hoogeveen grote Kerkstraat, Pizzeria Hoogeveen, Pizzeria Mario Hoogeveen Menukaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Peperoni Peperoni 53 meter
Ristorante Da Luca Ristorante Da Luca 344 meter Afgelopen zaterdag hebben we een heerlijke maaltijd gehad bij Da Luca in Hoogeveen. ...
New York Pizza Hoogeveen New York Pizza Hoogeveen 686 meter Normaal gesproken vind ik new york geweldig, pizza's zijn altijd heet en vers worden ...
Domino's Pizza Hoogeveen Domino's Pizza Hoogeveen 1 km Aub doe wat aan die peperoni man!! Deze is zoo verschrikkelijk ZOUT ! Je zou er nierf...
Recensies
Uitstekend restaurant in Hoogeveen met een prachtige uitstraling. De gerechten zijn top, worden mooi opgediend en kunnen worden begeleid met een prima wijn arrangement aangeboden door een enthousiaste personeel. Tenslotte is het bedienend personeel zeer vriendelijk, waarbij de service op de 1e plaats staat! Kortom: Het eten is super en wijn smaak goed. Ik wil iedereen aanbevelen.
Een top restaurant, aanrader! Heerlijk eten en super personeel! Kom er geregeld. Ook erg leuk dat ik de foto's heb mogen maken van de nieuwe locatie voor o.a. de website!
Een 'okay' pizzeria. Het restaurant serveert een redelijke pizza in een absurd lange tijd. 60 min+ Salade is erg basic, zonder dat er olijfolie op de tafel werd gezet. Pizza marinara was wel lekker maar een lekkere droge witte wijn is hier niet te vinden. Sfeer van het restaurant was gezellig.
Heerlijke pizza's. Wel wat aan de dure kant. Maar goed, als ze lekker zijn... Bier een tripel uit de streek viel tegen. Was van de tap en er zat nagenoeg geen koolzuur op. Smaak was vlak. Restaurant was helemaal gereserveerd dus mocht met dochter aan een hele grote ronde tafel! Betaald parkeren op 100m Kindvriendelijkheid: Pizza! Dat lust toch ieder kind?
Gedineerd met 2 volwassenen en twee pubers. Het was erg lekker. Pizza bodum lekker dun. De pizza's waren goed belegd en groter dan het bord en de borden waren zeker niet klein. Voorgerecht en toetje waren ook erg lekker.
Een mooi sfeervol restaurant, vriendelijk personeel, lekkere wijn en heerlijke pizza’s!
Pizza Mario bestaat al lang in Hoogeveen. Onlangs is deze pizzeria verhuisd naar een groter restaurant. De pizza's zijn onveranderd lekker en goed gevuld. Met een mooie bodem en rand. De knoflooksaus en scherpe saus is minder van smaak dan voorheen en wordt in te kleine porties bijgeserveerd. De bediening is redelijk goed en wordt uitgevoerd door jongere mensen, die nog moeten leren. De knusse bediening onder toeziend oog van de eigenaresse is er niet meer. Al met al een prima pizzeria om een keer bij te eten. Goede kwaliteit, maar niet uitzonderlijk. Het restaurant is goed aan te rijden. De mogelijkheid tot betaald parkeren is aanwezig.
Ik had 2 pizza's besteld. Bij binnenkomst een vol restaurant. Het personeel straalde rust uit, bar was schoon, geen gejaag en ik werd direct vriendelijk aangesproken. Hier had men dus alles onder controle. De pizza's waren op de afgesproken tijd klaar en werden door de chef overhandigd met de woorden: 'alstublieft meneer met liefde bereidt'. Ze smaakten voortreffelijk. Prima voor elkaar bij Mario!
Uit eten in een mooie omgeving ,gezellig verzorgt restaurant.vriendelijke bediening.Heerlijke pizza gegeten.Deze hadden we in 10 min al op tafel .nagerecht ook super lekker ,toen even geklokt in 3 min voor onze neus. Voor herhaling vatbaar.
Super leuke pizzaria. Heerlijke 'pizza Drenthe' gehad. Bediening was goed voor elkaar en de interactie tussen het personeel was erg fijn. Aanrader voor mensen die zoeken naar een plek om een lekkere pizza of pasta te nuttigen in een fijne sfeer.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Restaurant Pizzeria Mario met het openbaar vervoer


Hoogeveen, Tamboerpassage 140 meter
30
Hoogeveen, Tamboerpassage 140 meter
27
Hoogeveen, Tamboerpassage 160 meter
27
Hoogeveen, Tamboerpassage 170 meter
30
Hoogeveen, Willemskade 380 meter
27
31
34

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid