facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Pizzeria Mama Mia

Restaurant Pizzeria Mama Mia
Adres: Het Ruim 21, 8251 EL Dronten, Nederland
Telefoonnummer: 0321 318 191
Staat: Flevoland
District: Dronten
Stad: Dronten
Route: Het Ruim
Huisnummer: 21
Postcode: 8251 EL


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 16:30–21:30
woensdag: 16:30–21:30
donderdag: 16:30–21:30
vrijdag: 16:30–21:30
zaterdag: 16:30–21:30
zondag: 16:30–21:30

Recensies
Servers was goed en zeer vriendelijk, eten kwam gelijkertijd na een uurtje geserveerd.nHelaas was de pizza veel te hard gebakken en bijna te hard om te snijden, smaak was matig. De pizza is in ieder geval niet voor herhaling vatbaar.
Met kerst overheerlijk gegeten van het kerstmenu.nVaste kaart voor een vaste prijs. Wat was het heerlijk, en voor dat geld! Chapeau.nBediening? Dikke pluim. Wat hadden ze het druk en toch maakten ze tijd voor je. Altijd gezellig.nEn de eigenaar die even elke tafel langs ging om te kijken of er niks ontbrak en een praatje maakt.nVolgend jaar sowieso weer een kerstdiner. En natuurlijk gewoon zo.nOok afhalen of bezorgen is uitermate top!
We gingen er heen om te kijken of we af konden halennWerden zeer vriendelijk ontvangen en konden gewoon meenemen.nDe pizza,s smaakten zeer goed en waren ruim belegd.
Prettige sfeernRuime keuzenVerse eten en verse toetjesnBediening is topnEten is topnBedankt voor de service
Vlotte bediening en heel vriendelijk. Heerlijk pizza calzonerijkelijk gevuld en pizza mama mia gegeten. Als dessert vanille ijs met echte warme chocoladesaus, mmmmm, echt smullen. We komen zeker nog eens terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid