facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Pizzeria Belle Italia

Adres: Dorpsstraat 78 , Lunteren 6741 AM, NL
Telefoonnummer: 0318 485 224
Stad: Lunteren
Route: Dorpsstraat 78
Postcode: 6741 AM



op zoek naar gerelateerd: Pizza Lunteren Nieuwe Erf, Restaurant Lunteren, Sakara Lunteren, Pizzeria Ede, Pizza Bella Italia, Pizzaria Bella Italia menu, Bella Italia restaurant Curaçao, Thuisbezorgd Lunteren
Recensies
Super lekker gegeten! Wijntje erbij hoewel dat niet online vermeld was, dus wij waren blij verrast!. Heeeerlijke pizza die rijk belegd was met groenten pizza vegetariana en een spaghetti bolognese ruime porties. Daarbij stokbroodje met kaas/knoflook/pesto? uit de oven, heerlijk! Leuke muurschilderingen.
Erg lekkere maaltijd afgehaald. Wij hadden de maaltijden van de schotels op de kaart. Deze waren echt heel erg lekker.Eten: 5/5
Voor 11 personen pizza besteld en laten leveren. De service was super en ook de pizza's waren heerlijk! Zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar!
De pizza's zijn echt superlekker en het personeel heel erg aardig en behulpzaam. Is al jaren een vaste keuze en zal dat ook blijven.Eten: 5/5
De ribbetjes en hot wings waren erg lekker, ook werd ik vriendelijk ontvangen en geholpen toen ik het eten ging afhalen.
Erg lekkere en krokante pizza, zeker een aanrader om heen te gaan! Ik zie veel verschillende recensies over een bezorging, maar denk dat je gewoon beter naar de zaak zelf kan gaan. Bezorging heeft eigenlijk bij elke pizzeria een andere smaak oid, in mijn ogen geen goede recensie! Verder kom hier niet vandaan, maar was zeker een vaste klant geweest.
Prima eten, maar verbeterpuntjes rondom service en communicatie. Hier afgelopen week in het restaurant gegeten en qua service een hele krappe voldoende. De bediening duurt geruime tijd voordat ze uberhaupt bij je komen om wat drinken op te nemen. Daarna weer geruime tijd om drinken te serveren. Bij bestellen gevraagd of kinderpizza met salami kon ipv ham en was geen probleem. Maar bij serveren was het toch ham. Er werd wel aangeboden om het om te wisselen, maar om de kleine meid nog langer te wachten terwijl mijn eten er al wel was hier niet voor gekozen. Als eigen bestelling had shoarma speciaal besteld en kreeg in een schotel geserveerd ipv een broodje shoarma. Wellicht onduidelijk doorgegeven, maar als er 2 shoarma speciaals op je kaart staan, laat dan de bediening in ieder geval even navraag doen welke van de 2 je bestelt. Bij afrekenen werd opeens duidelijk dat alle prijzen +15% zijn, wat op de balie met een blaadje was aangeplakt. Op de menukaart waarvan we hebben besteld stond dit echter niet vermeld. Slordig en geeft onnodige discussie. Eten zelf was prima, deel van de schotel al wat koud omdat het bord zelf ijskoud was. De kids-pizza was prima en leuk geserveerd op het bord als vis-figuurtje. Al met al 2,5 ster en ruimte voor verbetering in de service. Wees helder in je prijzen en zorg dat de bediening goed op je klanten let.
Gegeten met het gezin. Het was rustig in het restaurant, was op donderdagavond rond 18u. Het duurde vrij lang voordat iemand onze bestelling kwam opnemen, uiteindelijk nadat we hadden besteld hadden we wel snel ons eten. Onze dochter van 10 mnd kreeg patatjes aangeboden. Hier hadden we niet om gevraagd, dus dat was leuke service. We hadden 2 calzones besteld, met shoarma, maar dat zat er niet in. Bleek achteraf communicatie fout te zijn geweest tussen bestelling opnemen en bakker/ kok. Calzone was desondanks erg lekker met veel ham en salami. We kregen duizendmaal excuses, maar was echt geen probleem voor ons. We hebben geen bon gekregen, dus ik weet niet precies wat het drinken heeft gekost, maar voor ons gevoel wel prijzig. Voor 2 calzones, 2 pizza's, waaronder een margerita, 2 biertjes, en 3 fris, €76,-. Eten was lekker en heet. Inrichting oubollig. Service aardig. 3,5 ster wat ons betreft.
Helaas was deze bestelling weer niet zoals de omschrijving op de website. Helaas gebeurt dit vaker. Een pizza waar bijvoorbeeld verse knoflook op zou moeten zitten maar op de pizza niet te vinden is helaas meerdere malen voorgekomen. Zo vandaag een pizza carpaccio besteld. De carpaccio was gaar, er miste parmezaan en kappertjes. Wel was de rucola er netjes naast in een zakje, zodat deze niet warm zou worden. Gelukkig is de smaak altijd prima! Maar echt heel jammer dat er vrijwel altijd ingrediënten missen... ook blijf ik het vreemd vinden dat bij het afrekenen via de site altijd ineens een ruime euro meer wordt berekend dan onder aan de streep wordt getoond. Waar ook al 5 euro bezorgkosten bij in zit! Voorlopig maar even niks meer bestellen.
Het eten was goed, alleen levering ga ik er van uit dat er netjes aangebeld gaat worden bij de centrale hoofdingang.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid