facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Phuket

Restaurant Phuket

Geschiedenis

Restaurant Phuket was geopend in 1998 door Edward en King Ching Chan, na het openen van hun succesvolle, bekroonde Chinees restaurant in Scheveningen. Als de eerste thaise restaurant in Den Haag, restaurant Phuket heeft in samenwerking met de Koninklijke Thaise ambassade in Nederland authentieke en heerlijke Thaise smaken laten brengen met verse locale ingrediënten en uit Thailand. We zijn consequent bekroond met de Thaise Select Award van de regering van Thailand in aanvulling op onze talrijke onderscheidingen in de Gault Millau-gids en Lekker magazine.

Nu, na 18 jaar sinds de opening, heropenen wij restaurant Phuket met een nieuwe shared dining concept. Wij houden de favorieten van de klanten uit onze Thaise keuken, maar brengen onze favoriete Chinese gerechten van onze vorige restaurant en introduceren nieuwe Aziatische geïnspireerde gedeelde gerechten naar het menu. We kijken ernaar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen naar Phuket Asian Cuisine.



"Lekker genieten van thais eten aan de haven in scheveningen, we zien u graag!"
Adres: Schokkerweg 35, 2583BH Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 70 306 38 88
Stad: Scheveningen
Route: Schokkerweg 35
Postcode: 2583BH


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Phuket Scheveningen reserveren, Kerstmenu Scheveningen, Tasca Scheveningen, Thais restaurant in de buurt, Beste Thaise restaurant, Scheveningen Essen günstig, Isola sardegna scheveningen, Pad Thai restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uthai Thani Uthai Thani 2 km De eerste keer dat ik hier eten heb gehaald. Het heeft zeker gesmaakt! Vriendelijke m...
Recensies
Heerlijk Thais eten met een mooi uitzicht over de Scheveningse haven voor een prima prijs. Had iets meer pit verwacht van het gerecht met de zeebaars maar dit is natuurlijk erg persoonlijk. Aanrader!
Heerlijk Thais gegeten. IVM verjaardag hebben we hier met een grote groep gegeten. Wij hebben ons door het restaurant laten verrassen. gerechten waren erg smaakvol en heerlijk vers. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Het restaurant heeft uitzicht op de haven. Bediening is ook erg vriendelijk en oplettend. Zeker een aanrader dit restaurant
Heerlijk Thais restaurant met een uitstekende keuken en vlotte en vriendelijke bediening. Het gekozen kipgerecht met groenten, uitjes en noten werk kokend op tafel geserveerd en smaakte fantastisch. Ook de locatie is prachtig met uitzicht op de haven van Scheveningen. De rekening was zeer redelijk. Absoluut niet te duur. Ik was hier nu voor de derde keer.....en het was zeker niet de laatste keer. Top ervaring! Vegetarische menuopties: Mijn dochter bestelde vegetarisch en zij was ook erg gelukkig met haar keuze.
Hmmm, heerlijke curry's in eenvoud en smaak! Mooi opgemaakte gerechten en uitgebalanceerde smaken
Heerlijk origineel Thais eten in een prima sfeer met uitzicht op de jachthaven.
Echt Thais eten van top kwaliteit. Echt genoten van het eten.Tevens een mooi uitzicht over de haven. Vriendelijke bediening. We komen hier zeker nog eens terug.
Wat een top tent en leuke mensen. Eten is heerlijk. Ik ga snel weer....Eten: 5/5
Top ervaring, erg lekker.Eten: 4/5
Heerlijk genoten van goed bereide Thaise gerechten. Mooi uitzicht over de Haven van Scheveningen. Bediening uiterst vriendelijk en behulpzaam. Aanrader dus!Eten: 5/5
Best lekkere Thai. De soep was perfect en heerlijk, vis was ook erg lekker wel gefrituurd. Salade was verrukkelijk en ik had ook garnalen in rode curry dat was erg lekker. Jammer dat er weinig groente word gebruikt wat ik wel gewend ben van Thaise keuken. Verder gewoon lekkere Thai.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid