facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Perceel

Restaurant Perceel

Info

Restaurant Perceel wordt gerund door een jong en gedreven team, gevestigd in het Oude Raadhuis van Capelle aan den IJssel.

Bekroond met een Michelinster, Belofte van het Jaar 2013 Gault Millau en binnengekomen in de TOP 100 van de Lekker!


Adres: Dorpsstraat 3, 2902 BC Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 0102271922
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Dorpsstraat 3
Postcode: 2902 BC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie De Bourgondiër Brasserie De Bourgondiër 1 km Voor de eerste keer in deze zaak gegeten. Heerlijk eten, een Bourgondische Schnitzel ...
Recensies
We hebben met een groot gezelschap gegeten. Vriendelijk onthaal aan de deur, ieders jas werd netjes aangenomen. De avond ving aan met heerlijke amuses. We hadden een 7-gangendiner met bijpassende glazen wijn of non-alcoholische sappen, die uitgebreid door de sommelier werden toegelicht. De foto’s spreken voor zich, ieder gerecht werd prachtig opgediend en was een ware smaaksensatie. Vriendelijk, alert en kundig personeel. Alles tot in de puntjes geregeld. We hebben genoten!
Het eten was prima. De bediening erg vriendelijk en adequaat. Bij elk gerecht kwam de kok uitleg geven wat erg leuk was. Ook werden wij verrast door de vele amuses. Het enige nadeel vond ik dat het erg commercieel is ingesteld. Wij hadden een 6-gangen diner en na elke gang werd gevraagd of wij iets extra’s wilden toevoegen. Een oester, kaasplankje, kaviaar, dessertwijn etc. Het hield gewoon niet op. Ik had mijn vriendin het diner kado gedaan en vond het diner al erg veel geld. Derhalve vond ik dit niet zo prettig.
Een super belevenis het 8 gangendiner met wijn arrangement. Daar komen dan nog apart amuses vooraf bij. Erg vriendelijk personeel, deskundige sommelier. Goede keuzes in wijnen bij het eten. Wel wat prijziger dan een "gewoon" restaurant, maar al met al het zeker waard.
Genoten van een heerlijk 8 gangen diner. De gerechten waren zeer smaakvol en prachtig. De bijpassende wijnen maakten het compleet. Wij hadden het geluk om aan de chef’s table te mogen zitten en zodoende in de keuken te kunnen kijken. Ons gezelschap zou uit 6 personen bestaan, maar door omstandigheden, moesten er 2 afhaken. Zij hebben op een latere datum alsnog kunnen genieten. Voor de pandemie waren wij hier al eens geweest, en wisten toen al dat we terug zouden komen. Dat gaan wij zeker nog eens doen.
Heb hier genoten van van het luxe 9 gangen diner. Iedere gang was een ware smaakexplosie in de mond, wat een heerlijkheid. Een goede sfeer fijne ontvangst. Bij iedere gang was er een leuke en uitgebreide uitleg van wat je ging eten. De sommelier had ook nog wat leuke geitjes. Al met al lekker gegeten en genoten in dit restaurant.
Wij hebben gisteren ontzettend genoten van een 9-gangen menu tijdens de Restaurantweek. Elk gerecht zag er prachtig opgemaakt uit en de smaakcombinaties waren ook goed uitgedacht. Bediening was zeer vriendelijk en het terrasje aan het water was ook fijn met het mooie weer. Zeker voor herhaling vatbaar!
Werkelijk genoten van onze 9-gangen arrangement. Fantastisch,alleen al het enthousiaste personeel maakte ons blij,het werd met zoveel passie gepresenteerd.wat een topavond en wat een mooie beleving.Eten: 5/5
Unieke ervaring met heerlijke smaken. De gerechten die op tafel verschijnen prikkelen de zintuigen. Fantastisch mooi opgemaakte, heerlijk ruikende, prachtig uitziende creaties. Iedere hap is een werkelijk een prettige sensatie.
Perfect. Mijn favoriete sterrenzaak, ben hier nu meerdere malen geweest en het eten en de service zijn altijd echt uitmuntend!
We zijn vandaag gegeten in het mooie restaurant. Alles was perfect Eten ,bediening, lekker wijn Dank u wel Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid