facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Peperonata Hoogkarspel

Restaurant Peperonata Hoogkarspel

Info

Restaurant Peperonata is een warm restaurant met zoals de naam al doet vermoeden een Italiaanse keuken.

Geschiedenis

Restaurant Peperonata is een warm restaurant met zoals de naam al doet vermoeden een Italiaanse keuken. Hier kunt u genieten van heerlijke pizza’s en pasta’s maar ook voor Italiaanse vis of vlees gerechten bent u hier aan het juiste adres.
Al onze producten worden vers gemaakt naar originele Italiaanse recepten.

Het is mogelijk om hier heerlijk ‘a la carte te dineren.
Voor groepen maken wij met zorg samengestelde menu’s.

Restaurant Peperonata beschikt over een terras die zich bevind aan de Nieuweweg zijde.

Het is ook mogelijk uw pasta’s of pizza’s af te halen in ons afhaalcentrum.
Zo geniet u thuis van een heerlijk Italiaans diner.

Onze chef-kok staat garant voor de kwaliteit van de heerlijke producten die u geserveerd krijgt.

Restaurant Peperonata leent zich buiten de gebruikelijke openingstijden ook prima voor zakenlunches, vergaderingen of koffietafels na een uitvaart.

Graag verwelkomen wij u in ons restaurant!

Adres: Streekweg 202, 1616AN Hoogkarspel
Telefoonnummer: 0228 567203
Stad: Hoogkarspel
Route: Streekweg 202
Postcode: 1616AN


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Peperonata menukaart, Bantam Hoogkarspel, Pizzeria Hoogkarspel, Peperonata pizza, Restaurant Hoogkarspel, Heren 17 Hoogkarspel, Heren 17 Hoogkarspel menukaart, Oewanja app
Recensies
Jas van onze dochter gejat uit betaalde garderobe tijdens kermis. Personeel sprak geen Nederlands dus lastig communiceren. Zoon zijn sleutel gevonden, komt hij hem halen heeft iemand anders de sleutel meegekregen. Deze review blijft staan tot de jas vergoed is door Bantam.
Heerlijk er staat weer parelhoen op de kaart. Deze keer in combinatie met een stukje tournedos. Het was smakelijk samen met de fijne groenten en jus. Dit gerecht staat op de kaart van het Italiaanse restaurant Peperonata, ook in het gebouw van Bantam. Vegetarische menuopties: Er zijn altijd enkele opties. Koks zijn flexibel. Kindvriendelijkheid: Mijn klein kinderen vinden het er altijd leuk. Parkeren: Grote parkeerplaatsen bij AH supermarkt en bij het winkelcentrum op 25 meter afstand. Rolstoeltoegankelijkheid: Door beide restaurants overal toegankelijk. Speciale dieetwensen: Altijd mogelijk.
Ik bestel vaak en de pizza’s zijn vaak heerlijk prosciuto e funghi, maar deze keer viel de pizza wat tegen, het deeg was niet goed gebakken helaas… maar ik wil het graag hebben over de pasta Carbonara, die was erg smakeloos en er zit prei in, dat vind ik een waardeloze combinatie en zeker niet aan te raden om te bestellen, verder was het een smakeloos bakje pasta, dit kan vele malen beter, zonde… sinds de oude kok weg is is de kwaliteit ook weg lijkt het wel. Volgende keer beter hoop ik, anders zal het niet lang duren voor ik als klant ook weg ben
Een heel goed restaurant en gezellige s.feer voor een feestje, goede bediening en een mooie menukaartEten: 4/5
Goed eten in de verschillende restaurants en altijd gezellig tijdens andere activiteitenEten: 4/5
Super goed. Sfeer, eten, service in den woord uitstekend, hadden n walking diner voor 70 personen met diverse diëten maar alles perfect en iedereen dik tevredenEten: 5/5
Leuke eetgelegenheid met vriendelijke bediening. Ruime keuze uit diverse a la carte en menu's. Goede prijs kwaliteit verhouding. Parkeren: Parkeer gelegenheid in de nabije omgeving.
Lekkere pizza en pasta. Op het terras zit je gezellig. 3 sterren omdat ik denk dat er vooral nieuw personeel in de bediening staat ik vermoed dat het oude personeel ivm coronasluiting ergens anders werk heeft gevonden Het nieuwe personeel is zeker vriendelijk maar heeft nog even tijd nodig om alles onder controle te krijgen, maar dat komt vást goed!
Sparen rib menu besteld. Patat was drie keer doorgebakken denk ik Of het was de rest patat in de bak, allemaal kleine stukjes bestelde spare ribs waren droog en hadden geen smaak. Erg jammer en voor ons niet voor herhaling vatbaar. 1 pluspunt, de verpakking was goed voor elkaar.
De plek voor alles wat met uitgaan te maken heeft Helemaal top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid