facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Peking Osaka Valkenswaard

Info

5 restaurants onder 1 dak.
Eigen parkeerplaats

Label

Iedereen heeft wel eens bij ons gegeten of via onze Chinese afhaal een bestelling gedaan. Niet alle Chinese afhaal is hetzelfde. Of het nu gaat om soepen, bami-, nasi- of de echte originele Chinese bami goreng, smaak en kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Ook deze keuken werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten.

Adres: Markt 18, 5554cc Valkenswaard
Telefoonnummer: +3140201 5248
Stad: Valkenswaard
Route: Markt 18
Postcode: 5554cc


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:30
Dinsdag: 12:00 - 22:30
Woensdag: 12:00 - 22:30
Donderdag: 12:00 - 22:30
Vrijdag: 12:00 - 22:30
Zaterdag: 12:00 - 22:30
Zondag: 12:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: chinees peking osaka valkenswaard, chinees peperstraat valkenswaard, afhaalchinees valkenswaard, china garden valkenswaard, restaurant peking osaka valkenswaard, nederland, chinees valkenswaard bezorgen, chinees restaurant valkenswaard, sushi valkenswaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Peking Osaka Peking Osaka 21 meter Weer super lekker gegeten met een geweldige service.
An Fong Kaze An Fong Kaze 163 meter Het eten smaakte opzich prima het drinken wordt snel geserveerd maar het eten komt ni...
Recensies
Voor de eerste keer bij peking Osaka geweest. Hierbij kozen we voor het Japanse gedeelte aan een teppanyaki tafel met verassingsmenu C "De Luxe". We hebben heel erg genoten van de avond en van de gerechten, al hebben we nog nooit zo lang in een restaurant gezeten. Het tempo waarmee de gerechten kwamen was goed. Al waren we wel erg blij met de extra rijst. We komen hier zeker nog eens terug!
Wat een geweldige eerste ervaring hier kunnen veel zaken uit leren , hoe lekker! Zo proper en zo vriendelijk zo mooi georganizeerd binnen , ik kan alleen maar zeggen TOP kwaliteit en ik kom hier zeker en vast nog , alles maar ook alles was echt lekker! Ik kan niks negatiefs zeggen echt niet alles was superlekker! Mij zie je zeker terug!
Wij komen hier speciaal voor het Japans eten. Het is erg lekker. Toch hoop ik dat ze een keer het menu aanpassen. Ze hebben meerdere menu's die toch al een tijd het zelfde zijn. Gelukkig is het eten erg lekker en komen wij hier graag. Parkeren kan je het beste op de parkeerplaats aan de Beiaardstraat omdat de parkeerplaats van het restaurant wat klein is.
Ik mis … smaak. Het zou ook kunnen doordat het eten niet super warm meer was al bij het afhalen. Alles is heel basic, maar ik verwachtte meer. Zelfs de pisang goreng smaakte raar… oude olie gebruikt?
Lang wachten in het restaurant, afhalen ging blijkbaar voor. Na meer dan een uur wel lekker eten, al misten er gerechten. Er was door miscommunicatie nogal wat fout gegaan. Jammer!Eten: 3/5
Restaurant met leuke zitplaatsen. Het eten en prijs verhouding gaat alleen nergens over. GEEN al la Carte bestellen. Je betaalt 400 terwijl je zelfde als wok restaurant krijgt voor 100.
We hebben toch maar weer eens een afhaalmenu gehaald bij Peking osaka, aangezien de Chinese restaurants wat tegenvallen in Hamont-AchelB. Het was kwalitatief goed en lekker, hopelijk blijft dat zo. Wij komen zeker weer terug.
Voor de eerste keer hier eten gehaald.. Babi pangang..zo smerig..de slijmerige saus smaakte naar tomatenpuree.het vlees zat vol vette stukken.. Kipsate 5 stokjes..allemaal droge kipstukken..niet te eten..heb alles weggegooid..bah..
Heerlijke gerechten bereidt door de chef zelf aan de bak tafel. Op dinsdag was het rustig waardoor we een heel persoonlijke en lekkere avond hadden.zeker een aanrader.
Eten en bediening prima. Voor een glas witte huiswijn 6,5 euro aanrekenen is lichtjes overdreven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid