facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant / Partycentrum Le Montagnard Ubachsberg

Restaurant / Partycentrum Le Montagnard Ubachsberg

Info

Le Montagnard biedt u een unieke locatie voor een diner, lunch, vergadering, koffietafel of een geweldig feest in een landelijke omgeving.

Adres: Dirksstraat 2, 6367 HW Voerendaal (gemeente)
Telefoonnummer: 045 575 44 43
Stad: Voerendaal
Route: Dirksstraat 2
Postcode: 6367 HW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Le Montagnard Restaurant Le Montagnard 0 meter Eten is altijd heerlijk en een goede betaalbare prijs! Bediening is altijd vriendelij...
De Borenburg Eerlijk & Lekker De Borenburg Eerlijk & Lekker 4 km De pizza quatro formaggi is echt fantastisch
Recensies
Had ik maar de reviews gelezen. Echtpaar loopt erbij alsof ze in het bejaardentehuis zitten. Varkenshaas sate als lapjes op het bordniet gemarineerd. Kwak satesaus erop. Binnen het half uur zat ik al op het toilet. Als het teveel is stop ermee!!!!!!!!Eten: 1/5
Gisteren een ijsje wezen eten en dat was op een misverstand na goed,de volgende dag dachten we lekker te gaan eten daar maar het vlees was bijna niet te vinden en de ossenhaas kurkdroog,dat was niet het ergste maar ik schrijf deze recensie omdat mijn dochters dol zijn op sparerips en die werden onbeperkt aangeboden voor 15 euro,eerste portie waren 5 botjes en tweede portie weer 5 botjes daarna kregen we van de ober te horen dat er geen meer waren en dat er nooit meer dan 2 porties wordt gegeven en dat al 20 jaar lang,ik vindt dat zeer onbeleefd en ben nog binnen verhaal wezen halen maar werden nog nagescholden door de ober. Mensen als je lekker en eerlijk wil gaan eten doe dat dan niet daar.
Laat deze mensen zo snel mogelijk stoppen met hun tent. Wat een ongelooflijk ongastvrije lui zeg. Vooral mevrouw zag ons liever gaan dan komen. Werkelijk schandalig. Tip: gewoon doorfietsen en deze tent links laten liggen.
Ongelooflijk ongastvrij, schnitzel uit de vriezer, salade is gewoon sla met goedkope dressing. Tomaatje, stukje komkommer of een glimlach kon er niet vanaf. De diepvries groente werd op tafel gegooid toen mijn man al klaar was met eten. We wilden hier al jaren een keer komen eten want nieuwsgierig hoe het zou zijn. Nu weten we het. Ik schrijf echt nooit recensies, maar deze keer maak ik een uitzondering.... Het was duur, de service was ronduit onbeschoft, het eten was letterlijk ziekmakend: zowel mijn dochter als ik hebben nadien overgegeven :- Ontzettend spijt dat we hier zijn komen eten, ik raad het niemand aan!
Vorige week daar geweest. Ik bestelde 2 koffie en vroeg of men ook wat te eten had . De ober stelde vla voor maar we wilde wat anders, dan geef je toch de lunch kaart even. Geen reactie dacht pak dan maar twee tosti's. Ik loop naar het toilet na dat we hadden besteld hoor de ober mijn vrouw vragen of die kleine ook wat wilde . Vond het een beetje vreemd we hadden al besteld vervolgens kregen we koffie niet te harden. Vervolgens kregen we de tosti's wat verdacht lang duurde wilde dat we nog iets zouden bestellen tosti's wat binnen 4 min gemaakt kunnen zijn aangezien er niemand anders was. Ober eigenaar zat wat te zuchten enz . Vervolgens afrekenen schrik me kapot 17, 50 wat een afzetter. Bah schaam je!!!
Wat een droevig tent. Verre van waar voor je geld. Personeel straalt niks vriendelijks uit. Eten is veel te weinig en word naar ons idee klaargemaakt vanuit uit een pot of blik.
Zeer klant onvriendelijk ze hadden nog nooit van gastvrijheid gehoord Schandalig. We wilden alleen iets drinken en de fiets opladen. Dat werd niet in dank afgenomen. We kregen nauwelijks contact en ze hadden geen gesprek stof en keken ons liever weg. Na 2 pilsjes p.p. gedronken te hebben op het terras moesten we 3,50 euro voor een klein glaasje brandbier betalen. Volgens mij baalde ze ervan dat wij de enigste gasten waren.
Eten is altijd heerlijk en een goede betaalbare prijs! Bediening is altijd vriendelijk...mensen wat hier zeggen dat het eten uit de vriezer komt die zijn niet goed wijs!! Een echte aanrader om er eens een keertje gaan te eten!
Feestdiner voor 24 personen gehad. Heerlijk gegeten tegen zeer redelijke prijs en al onze wensen werden ingewilligd. Mooie lokaliteit om zoiets te vieren.
Latte Machiatto besteld werd met een zakje van nescafe klaargemaakt a €3,50. Geen smaak en duur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid