facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Mykonos

Restaurant Mykonos

Info

Welkom bij Exclusief Grieks Restaurant Mykonos Rosmalen.
Wij willen u de hoogstandjes van de Griekse keuken presenteren en laten beleven.

Geschiedenis

Welkom beste gasten,

Exclusief Grieks Restaurant Mykonos Rosmalen heet u van harte welkom. In ons Grieks Specialiteiten Restaurant zullen wij u de Griekse hoogstandjes presenteren en u laten genieten van de Griekse traditionele keuken op hoog niveau.

Onze uitgebreide menukaart biedt u een keur aan Griekse gerechten met vlees, vis of vegetarisch.

Natuurlijk vele klassieke Griekse gerechten, maar ook vele specialiteiten, bereid met verse ingrediënten en kruiden uit Griekenland, zodat het aroma en de smaak van deze gerechten zoveel tot hun recht komen.

Maak een reis door diverse provincies van Griekenland met hun karakteristieke schotels en spijzen.
Eeuwenoude recepten geserveerd in een comfortabele sfeervolle omgeving van heden.

Wij hopen u binnenkort te begroeten in ons restaurant.

Uw gastheer Dimitris Moudouris

Adres: Graafsebaan 106, 5242 JP Rosmalen
Telefoonnummer: 0735211407
Stad: Rosmalen
Route: Graafsebaan 106
Postcode: 5242 JP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant De Griek Restaurant De Griek 1 km Heerlijk eten. Lekker op smaak en gaar. Vooraf broodje met olijven, tomaat, olijfolie...
Restaurant De Griek Rosmalen Restaurant De Griek Rosmalen 1 km Door de jaren heen heb ik altijd goede ervaringen met dit restaurant. Meestal is het ...
Recensies
Heerlijk, goed en gezellig gegeten. Je kan hier lekker eten dat goed is bereid. De uiterst vriendelijke gastheer deed zelf de bediening dus toen we niet konden kiezen kwam hij met een fantasie schotel waar iedereen voldoende aan had. De Griekse charme was plezierig aanwezig als er geïmproviseerd moest worden en de Griekse achtergrond muziek was echt op de achtergrond. Echt een aanrader voor gezinnen en diner zonder poespas.
Leuk aangekleed, heerlijk eten en goede service. We werden warm welkom geheten en het eten prima! Lekker snel een drankje en een broodje kruidenboter en na het voorgerecht netjes gevraagd of we klaar waren voor het hoofdgerecht. We zijn al een paar keer terug geweest om er met vrienden te eten. Echt een aanrader!
Dit restaurant heeft een andere eigenaar en deze heeft het restaurant duidelijk verfraaid. We houden van Grieks eten en hebben daardoor heel veel verschillende Griekse restaurants bezocht. Het viel ons op dat de kaart afweek van de andere. We denken dat het restaurant mikt op klanten die niet alleen voor de snelle hap komen. De gastheer vond het geen enkel probleem om voor ons een special te maken, en eerlijk, we hebben lekker gegeten.
Vandaag weer besteld ja, je kan ook afhalen en man, wat hebben we toch weer lekker gegeten. Porties zijn groot genoeg voor mij in ieder geval en je krijgt een variëteit aan gegrilde groenten, een salade, Tzatziki, vlees, rijst en friet. Kwaliteit stijgt ver boven het gemiddelde afhaalrestaurant uit, maar daar betaal je wel wat extra voor. Persoonlijk vind ik het niet erg, want het is gewoon restaurant eten wat je op gaat halen. Binnenkort gaan we een keer in het restaurant eten. Dikke aanrader!
NEGATIEF -/- 10 sterren ! Op deze locatie hebben we verschillende keren gegeten over een periode van 3 jaar. Onder leiding van de oude eigenaar was deze zaak veel beter zeg 3-4 sterren kwaliteit maar nu bij deze eigenaar is de totale beleving van KSK en W kwaliteit, Service, kraakhelderheid en waar voor je geld - jawel, ik heb ruim 15 jaar ervaring in het beoordelen van o.a.a restaurants op allerhoogste niveau en ook inzake HACCP normeringen heel erg slecht. Het eten is ok, maar ook niet meer dan dat. De prijzen zijn over de gehele linie op de kaart hoger dan vergelijkbare andere Griekse restaurants maar de kwaliteit en hoeveelheid op je bord rechtvaardigt dit niet. Zo ligt op bv 1 km afstand Restaurant De Griek ook in Rosmalen waar je megaporties krijgt, van keurige kwaliteit voor serieus minder geld. De eigenaar begroet je bij binnenkomst als een oude vriend ook al weet hij na tig bezoeken je naam nog niet eens. Huis/ welkoms ouzo komt warm en niet koud, en is van slechte kwaliteit en half glaasje vol. De eigenaar afgebeeld op de foto hier neemt rap en vlot de bestelling op, geen dank je wel of niks, draait zich turbo snel om naar andere gasten welke? deze zaak is altijd 3/4 leeg, ook op normaal drukke weekend avonden Iemand anders komt eten aan tafel brengen. Borden zijn mooi opgemaakt, porties erg , erg klein. Extra saus, extra vlees etc, moet bijbetaald worden. Eigenaar pusht bijzonder de verkoop van huisgemaakte desserts. Zeg je daar ' nee bedankt ' op, dan draait hij zich pissig om en kijkt je niet meer aan de rest van de tijd. Als je betaald hebt en verlaat de zaak hebben we verschillende keren meegemaakt - telkens bij die keren dat we geen huisgemaakt opgedrongen dessert namen - dat er geen eigenaar en ook geen personeel was om aan ons te vragen of we ervan genoten hebben etc en ons te danken voor het bezoek en een fijne avond te wensen. Dan roepen we nog iets harder dan normaal, dat hij ons zeker kan horen ..' bedankt - fijne avond - tot ziens ' , er wordt dan wel gekeken vanachter de hoek, maar niks terug gezegd / of ook niet dat ze alsnog even komen om je de hand te schudden of de deur voor je te openen. Een keer kan zoiets gebeuren nou nee, eigenlijk niet een tweede keer is een grotere vergissing - dit gebeurt vaker en is een patroon. WEGBLIJVEN DAAR IS ONS ADVIES
Gisteren 1ste x geweest Nooit meer Geen 7up aanwezig Voorgerecht magnetron opgewarmd Hoofdgerecht op koude borden geserveerd dus eten koelde snel af Geen voldoening na het eten Bleek ook weer een andere eigenaar te zijn zat er pas 2 weken in Daarom klopte de menu op de site niet Is een stuk duurder
Heel leuk restaurant ziet er verzorgt uit. Vriendelijke gastvrouw voldoende te eten en lekker gegeten. Wij gaan hier zeker vaker naar toe.
Lekker gegeten en een gezellige eigenaar. Vriendelijk zonder opdringerig te zijn. Dit restaurant gaat verbouwen naar een mediterraans restaurant. Ik ben benieuwd
Vergeet alle negatieve kritiek. Heerlijk gegeten. Ruime porties. Zeer smaakvol. Echte Griekse gastvrijheid. Kom zeker weer terug hier.
Heel fijn restaurant waar volgens griekse traditie word gekookt.. Wordt aan gestuurd door een heel lief en vriendelijk echtpaar..sterk aanbevolen..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid