facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant My Wereld Doetinchem

Restaurant My Wereld Doetinchem

Info

Grenzeloos en onbeperkt genieten van een dynamische wereldkeuken in Doetinchem!

Geschiedenis

Restaurant MyWereld is een innovatief Internationale live- cooking buffet restaurant waar gasten onbeperkt gebruik kan maken van wereldse gerechten. Gasten maken een culinaire ontdekkingsreis langs verschillende Internationale keukens waar de smaakpapillen worden geprikkeld met authentieke en hedendaagse gerechten.

Diverse Aziatische keukens en Europese keukens worden bij MyWereld samen gebracht op één kook en buffetten eiland.

MyWereld hanteert een All- Inclusive concept.

Voor in de warme en zonnige maanden kunt u plaatsnemen op het buitenterras.

Voor meer informatie en groepsarrangementen bezoek onze website http://mywereld.nl of bel 0314-745188.



"All-inclusive Live Cooking en Buffet restaurant • All- Inclusive • Wereldkeuken • Aziatische gerechten • Wokken • Sushi en Sashimi bar • Teppanyaki • BBQ Grill • Europese gerechten • Tapas • Soepen • Saladebar • Kaasplateau • Charcuterie • Kidsbuffet • Pasta • Drankenbar • Verse Jus • Grande Dessert Buffet • Chocoladefonteinen • Verse Roomijs • Kids Playground • Gratis Parkeren voor de deur"
Adres: Havenstraat 146, 7005 AG Doetinchem (gemeente)
Telefoonnummer: 0314-745188
Stad: Doetinchem
Route: Havenstraat 146
Postcode: 7005 AG



op zoek naar gerelateerd: my wereld verjaardag, all you can eat doetinchem, my wereld doetinchem recensies, wok doetinchem, onbeperkt eten doetinchem, all in restaurant doetinchem, restaurant doetinchem, sushi doetinchem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Asianbite Restaurant - Doetinchem Asianbite Restaurant - Doetinchem 2 km Helaas geen goede ervaring. Het was verschrikkelijk koud. Daar zijn ze zich blijkbaar...
Recensies
Prima selectie van vlees, vis, groenten, sushi enz. Lekker en vers. Voor herhaling vatbaar. Parkeren: Veel vrije parkeerplaatsen.
Wij komen hier niet meer vrijwillig terug, Het was het allemaal net niet en voor een eerste date sinds tijden omdat het financieel niet ging viel het ook zwaar tegen. Het vlees op de teppan word niet gebakken met de knoflook, kruiden, saus oid, mag je er na die tijd op gooien, niet lekker. De keuze voor de wok was vrij klein en ook de smaak vond ik heel erg tegen vallen. Sompige toetjes, weinig extras en keuzes. Daarnaast lig ik al de hele avond al kots misselijk op bed. Nee, ons zien ze niet meer terug.
Het eten is oké en daar is het ook mee gezegd. Het is prima te eten en er is genoeg keuze, Maar om te zeggen dat het de prijs waard is.. zeker niet. Het eten dat berijdt wordt voor je ogen is top, helaas kan ik niet het zelfde zeggen over het eten dat in hoeveelheden wordt gemaakt, meestal erg lauw als niet te koud. Er zijn betere plekken voor hetzelfde als dan niet minder geld in Doetichem, vooral als je japans/azaiatch wilt eten
We waren er om 19:30 meeste schalen waren leeg of bijna leeg werden niet bij gevuld. Vind ik jammer om dat tot 21:30 de keuken open is werd mij gezegd . Nee , ik zou daar niet zo gauw meer heen gaan maar een ander kan het wel fantastisch vinden .
op zich eten prima alleen op de plaat laten bakken vlees aangebrand en dus niet gegeten helaas. vis van de plaat was dan wel weer goed gebakken en lekker
Veel keus ,heerlijke salades,rauwkost ijs etc. Het laten wokken kan beter. Prijsverhouding uitstekend! Kindvriendelijkheid: Prima.Ruime keus voor kinderen en een speelhoek! Parkeren: Ruime keuze aan parkeerplaatsen Buiten het centrum
Prima restaurant, goed bereikbaar en hygiënisch. Geen uitleg over het "All you can eat" concept. Carpaccio had helaas geen saus, maar verder is de prijs/kwaliteitverhouding goed. Het vlees was super mals en op voordat ik een foto kon maken. Qua drukte viel het mee, geen lange wachttijden dus dat is fijn. Het is er ook niet heel groot, maar voor ieder wat wils.
Kort: goed bereid eten met voldoende smaak, aardig wat keus, in een redelijk gezellig restaurant. Geen hoge klasse, maar efficiënt en prima prijs/kwaliteit verhouding. Wegens vakantie van ons favo wokrestaurant uitgeweken naar My Wereld in Doetinchem op een woensdagavond. Om te beginnen: grote gratis parkeerplaats voor de deur, altijd fijn. De ontvangst was vriendelijk en vooraf afrekenen vind ik wel prettig. Bij binnenkomst van het restaurant was de eerste indruk wat rommelig en onoverzichtelijk wat de sfeer niet heel gezellig maakt. Ons werd ons een leuk rond zithoekje aangeboden en dat was prima. Er is een ruime keuze aan gerechten met naast het traditionele wokgebeuren, o.a. ook pizza, een aantal leuke kleine hapjes brie met honing en een nootje, vers geperst sinaasappelsap, smoothies en verschillende groenten en salades. De smaken van de wok en teppanyaki, alsmede de klaarstaande gerechten waren prima, zonder bijzonder te zijn. Alles was vers. Ik mis bij elke wok echte nasi- en bami goreng, en ook hier waren die wat smakeloos. Maar niets wat een klots satésaus niet oplost. Het afruimen gebeurde vlot en stoïcijns. Niet gezellig, wel efficiënt. De gezelligheid moet je dus zelf maken hier, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Alles bij mekaar: prima om terug te komen als we geen zin hebben om te koken.
Prima eten van de bakplaat en sushi is ook prima. Er is voor ieder wel wat te eten, alleen zelf niks gegeten uit de warme bakken of warmhoudplaat. Onze dochter heeft ook fijn kunnen spelen.
Lekker gegeten. Goede prijs/kwaliteit. Daarnaast ook fijn dat je zelf knoflook mag pakken vlees/vis bakplaat. Goede bediening. Ik kom zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid