facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Mucha

Info

Gelegen op een unieke locatie in Veenendaal. De sfeervolle ambiance van het restaurant zorgt ervoor dat u zich thuis voelt aan het water van de Grift.

Geschiedenis

Restaurant Mucha is gelegen op een unieke locatie in Veenendaal. De moderne uitstraling van het pand en de sfeervolle ambiance van het restaurant zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt aan het water van de Grift.

Gelegen aan het water biedt Mucha u diverse mogelijkheden. Van een overheerlijk diner, vergezeld van een smaakvolle wijn, tot een receptie voor bijna alle doeleinden. In de zomer kunt u heerlijk genieten op ons ruime terras dat gelegenheid heeft voor 120 personen.

Binnen bieden we een sfeervolle en warme omgeving voor 120 personen. Vanaf 15 personen stellen we graag een keuze menu samen.



"Ons restaurant in Veenendaal is gelegen op een unieke locatie aan het water bij het centrum. De moderne uitstraling van het pand en de sfeervolle ambiance van het restaurant zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt aan het water van de Grift.Sfeervol lunchen & dineren aan het water van het kanaal de Grift. Prachtig locatie waar je heerlijk kunt eten en verbaasd zult staan van de creativiteit van de chef kok."

"Ons restaurant in Veenendaal is gelegen op een unieke locatie aan het water bij het centrum. De moderne uitstraling van het pand en de sfeervolle ambiance van het restaurant zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt aan het water van de Grift.Sfeervol lunchen & dineren aan het water van het kanaal de Grift. Prachtig locatie waar je heerlijk kunt eten en verbaasd zult staan van de creativiteit van de chef kok."
Adres: De Sterke Arm 1, 3901 EK Veenendaal
Telefoonnummer: 0318-505533
Stad: Veenendaal
Route: De Sterke Arm 1
Postcode: 3901 EK



op zoek naar gerelateerd: Nieuw restaurant Veenendaal, Restaurant Veenendaal centrum, Beste restaurants Veenendaal, Tapas restaurant Veenendaal, Restaurant Veenendaal lunch, Restaurant Veenendaal Kindvriendelijk, Indonesisch restaurant Veenendaal, Restaurant Mucha Menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Drie Zussen De Drie Zussen 2 km Voor en na een heerlijke en mooie wandeling door de beukenbossen tegenover de 3zussen...
Recensies
Heel erg lekker gegeten! Ruim dranken assortiment met wijn, bier en cocktails. Hele goede en vriendelijke service.Eten: 5/5
Heerlijk eten in gezellige ambiance. helaas was bij ons net de Kahlua op voor bij de koffie ... Eten: 5/5
Genoten van een overheerlijke lunch op het terras aan het water! We werden ontzettend leuk bediend door een hele aardige over. Absoluut een aanrader!Eten: 5/5
Feestavond gehad in verband met een verjaardag viering voor ongeveer 100 personen. Super geregeld. Bediening uitstekend. Buffet heerlijk gevarieerd. Mooie lokatie.
Geweldig en uitstekend gegeten, werkelijk geen op- of aanmerkingen. De porties zijn precies goed, niet overladen en ook weer niet te weinig. Gewoon spot-on. Ook fijn dat alle ook de beste wijnen per glas beschikbaar zijn. We zien uit naar de opening van het terras dit najaar. Het moet een feestje zijn om daar te zitten op een mooie zomeravond. Binnen hangt de sfeer van een gezellig druk grandcafé met de tafeltjes dicht bij elkaar. Maar ik vind het eten en de bediening echt een niveau hoger dan dat van een grandcafé. Hoewel niet heel storend, mag de muziek daaraan ook worden aangepast, dus ietwat zachter past beter in het geheel van wat bediening top! en eten top! uitstralen. Tot ziens!
Bijzonder lekker gegeten. Uitstekende vleesgerechten. Samen met mijn dochter de Meat & Greet gegeten. Bavette, rib-eye en sukade elk met een lekkere en bijzondere saus. Verse groenten erbij en heerlijke frites. Behoorlijk aan de prijs maar was het volledig waard! Voorgerechten waren prachtig opgemaakt en smaakvol. Nagerecht met koudijs was ook weer een plaatje. Daarnaast was het gezellig en was de bediening ook prettig. Een echte aanrader dus!
Ons kerstdiner eerste kerstdag met familie hier gegeten. Super aardig personeel. In de drukte gingen een paar dingetjes mis, maar allemaal begrijpelijk en prima opgelost. Eten was zalig, zeker nog een keer naartoe!
Als ik een keer echt lekker uit eten wil ga ik naar Mucha, het eten is er altijd heerlijk. Binnen is het heel gezellig en sfeervol ingericht, maar met mooi weer is het ook heerlijk om op het grote terras aan het water te zitten. Deze keer kozen we vooraf voor Combinatie van Sashimi en Beef Tataki. Als hoofdgerecht namen we de Bavette. Alle gerechten waren heerlijk en ook de borden waren prachtig opgemaakt. Ook de huiswijn was lekker. Als dessert hadden we koffie en cappuccino, de laatste met perfecte dikke laag melkschuim. De bediening bestond voor een deel uit jonge en onervaren beginners, naast de vertrouwde oude garde. De jonge gastvrouw die sprong er wat ons betreft uit. Een praatje met de gasten maken, gerechten uitserveren, de tafels afruimen en schoonmaken allemaal met een grote glimlach. Complimenten. Prijs/kwaliteit in verhouding.
Super lekker gegeten, prachtige gerechten en super strak geserveerd, culinair hoogstaand! Zéér goede prijs kwaliteit verhouding; Uiterst vriendelijk personeel; Prachtige locatie aan het water met zeer sfeervolle inrichting. Goed afgestemd. Zéér zeker een aanrader! Gaan binnenkort weer terug voor nieuwe verrassingen.
Heerlijk gegeten! Vanwege mijn allergieën gluten en koemelk dachten ze enorm mee en weken ze zonder moeite af van de kaart. Ze hebben echt hun best gedaan om mij te laten genieten van hun culinaire gerechten. Speciale dieetwensen: Glutenvrij, koemelkvrij, zwanger en geen varkensvlees.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid