facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Milano Heerde

Restaurant Milano Heerde

Info

Bij Italiaans restaurant Milano kunt u heerlijke vers gemaakte pizza's en pasta's eten. Ook serveren wij vlees- en visgerechten, schotels en salades.

Adres: Dorpsstraat 40, 8181 HS Heerde (gemeente)
Telefoonnummer: 0578623751
Stad: Heerde
Route: Dorpsstraat 40
Postcode: 8181 HS


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Milano Heerde menukaart, Pizza Heerde, Milano Heerde openingstijden, Restaurants Heerde, Italiaans restaurant Zwolle, milano wierden - menu, Milano menukaart, Griek Heerde
Recensies
Vandaag bestelling opgehaald en besteld via menu op maaltijdbezorgd.nl. Op menu staat heel duidelijk lasagna spinazie zonder gehakt. Ik krijg lasagna mee met gehakt. Opgebeld en dan krijg je geen excuses maar een uitleg dat het de schuld is van maaltijdbezorgd.nl omdat ze al meerdere keren hebben doorgegeven en niet is gewijzigd. Dit restaurant neemt haar klanten niet serieus en ook niet haar verantwoordelijkheid. Daarnaast is het eten dat geserveerd wordt een belediging voor de Italiaanse keuken, het komt niet eens in de buurt, het is ronduit smerig. Bestel hier nooit je eten!
De inrichting ademt weinig inspiratie, het is meer een grote kantine met veel tafels en stoelen en een open keuken. Het is wat rommelig en het sanitair is niet erg hygiënisch. Het personeel is echter wel erg vriendelijk, de pizza smaakte erg lekker wel vrij zout en de prijzen zijn erg schappelijk. Kortom, prima voor een snelle Italiaanse hap maar niet voor de gezelligheid of voor een romantisch etentje.
Wat een vreemde zaak. Heeft niets met Italiaans eten te maken. De pasta bolognese was smakeloos. Het personeel heeft geen idee hoe het een restaurant moet runnen. Ik heb ruim 35 minuten op mijn bestelling 1 pizza, 1 pasta en 1 dönerschotel moeten wachten. Lag niet aan de drukte want er waren maar 3 tafeltjes bezet. Bovendien was het heel erg duur en waren de porties minimaal. Mijn tip: Ga hier niet eten. Meer dan genoeg andere goede zaken in Heerde.
We hebben hier in de vakantie gegeten. De service was matig, er stond iemand in de bediening die zelf niet zoveel wist. Er konden geen ingrediënten aangepast worden op de pizza, de fristi kwam in een glas, de rest in een flesje met een rietje. Het eten was opzich prima bij de soep geen broodje o.i.d. Ons kind kreeg nog een lollie mee wat opzich een aardig gebaar was. Alleen kwamen we er buiten achter dat deze onder de mieren zat! Hierdoor vragen we ons af wat de verdere hygiëne was.
Na bijna een uur gewacht te hebben op het eten Denk je lekkere kippensoep met groente te krijgen met open maken krijg je kippen soep met champignons ‍ Wat een combinatie
Het restaurant was leeg dus we kozen een leuk plekje bij het raam. Helaas wel wat op de tocht. De bediening was vriendelijk en de jongen deed zijn best. Uiteindelijk de pizza calzone half opgegeten omdat deze nergens naar smaakte.
Bezorging op aangegeven tijd en zeer vriendelijk personeel! De pizza was lekker, helaas wel lauw. En 8 euro vragen voor 4 dunne partjes taaie meloen en 4 plakjes ham vind ik schaamteloos. Voor verbetering vatbaar!
Het eten is te duur voor wat je krijgt het restaurant is niet hygiënisch en als je ze een tip wilt geven over dat bijvoorbeeld de wc vies is met dikke stoflagen er op zitten word het personeel boos en zeer onvriendelijk ook het duurt te lang voor je het eten krijgt
Na 2 uur wachten op onze pizza maar een telefoontje gepleegd richting Milano. We kregen te horen dat de pizza onderweg was en er ongeveer met 20 minuten zou zijn. Na 45 minuten nog maar eens gebeld waar de pizza bleef, want ik had nog geen pizza gezien. De bestelling zou geleverd moeten zijn, maar waarschijnlijk verkeerd bezorgd. De manager geeft aan nieuwe te maken en deze zelf te leveren. Vervolgens kregen we na 10 minuten een onbeschofte telefoniste ze valt je continu in de reden en laat je niet uitpraten te spreken die je weet te vertellen dat "de pizza's op onze naam afgehaald zijn door een ander meisje". Dus, eerst is de pizza onderweg, daarna verkeerd bezorgd, maar vervolgens is deze afgehaald. Oké. Daarna gevraagd of "dat meisje" een bevestiging van haar bestelling heeft laten zien, maar dat kon ze ons helaas niet vertellen. Na een lange discussie haar werkgever gesproken, welke de pizza vervolgens persoonlijk kwam afleveren. Hij nam nog wel de moeite om zijn verwarring uit te leggen en bezorgde 2 extra blikjes drinken voor de vervelende situatie. Om die reden, maar ook omdat de pizza verder prima was, geef ik geen 1, maar 2 sterren.
1 ster is nog teveel Zeer slechte bediening in deze 'kantine'. Eigenlijk wisten we al genoeg bij binnenkomst. Zaterdagavond 19.00 uur Restaurant heeft ca 5 tafels buiten, waren leeg en ca 25 tafels binnen waarvan 1 bezet Vrij snel komt er een meisje aan en wijst een tafel aan. Compleet in de tocht . Andere tafel genomen en vrij snel kwamen ze de bestelling opnemen 1 cola Light en alcohol vrij biertje. Ook snel geleverd, so far so good. Cola smaakte vreemd, nog 1 dag van de verloop datum af. Inmiddels twee tafels extra bezet. Dus totaal 4 tafels. Na meer dan half uur wachten kwam het voorgerecht en gelijk gevraagd hoe hun het doen als het druk is in het restaurant want 1 tomaat en 1 mozzarella snijden duurt wel heel erg lang en daarna geen bediening meer gezien dus ook niet extra drinken kunnen bestellen. Vrij snel hierna kwamen de pizza's. Verse producten erop maar flauw van smaak. Je kon ook geen peper of zout of olijfolie toevoegen want dat stond dan ook niet op tafel. En nog steeds geen tweede ronde drinken kunnen bestellen want de twee dames van de bediening hadden het druk om met elkaar te kletsen. Bij afrekenen aangegeven dat de bediening dramatisch slecht is en tegen kritiek kennen ze niet want de pizzabakker sprong bijna over de balie. Ze zullen het schijnbaar van de afhaalpizza moeten hebben want in de kantine van een gemiddelde bouwkeet hangt meer sfeer Blijf hier weg als je wat aan je avond wilt hebben
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid