facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Meliefste

Restaurant Meliefste

Info

Restaurant Meliefste werkt met de mooiste seizoens- en streekproducten. Zeelands trots.

Geschiedenis

Restaurant Meliefste is gelegen aan de jachthaven van Wolphaartsdijk, met een prachtig uitzicht over het Veerse meer. Velen kennen deze unieke locatie nog van het oorspronkelijke Veerhuis. Aan deze plek is een gastronomische geschiedenis vooraf gegaan, waar Meliefste op voort zal borduren.

Het restaurant heeft een ware metamorfose ondergaan. Het is een nieuwe plek waar gedrevenheid, passie, kennis en liefde voor het vak hand in hand gaan. De omgeving en de seizoenen spelen een belangrijke rol, we laten ons leiden door de natuur en halen hier onze inspiratie uit.

Thijs Meliefste, met jarenlange ervaring in de beste restaurants van Europa, heeft de leiding over de keuken. Anuschka Meliefste is de gastvrouw en zal de gasten verwelkomen. Samen zijn ze blij met iedere gast waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Adres: Wolphaartsdijkseveer 1, 4471ND Wolphaartsdijk
Telefoonnummer: +31 (0)113 581326
ln.etsfeilemtnaruatser@ofni
Stad: Wolphaartsdijk
Route: Wolphaartsdijkseveer 1
Postcode: 4471ND


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: restaurant meliefste michelin, meliefste lunch, meliefste menu, meliefste ster, meliefste michelin ster, meliefste gaultmillau, thijs meliefste, restaurant wolphaartsdijk
Recensies
Toprestaurant met stuk voor stuk heerlijke gerechten. Wij namen op zaterdag de 7 gangen met de signaturedish erbij. Laat nu net die signaturedish het minste van het menu zijn voor ons. Wij proefden geen truffel in het gerecht, dat voor de rest wel ok was. Ook de gastvrouw was top. Enkel ook jammer dat de chef de tafels niet bezocht heeft, zoals het in de meeste topzaken wel is tegenwoordig. En het terras buiten was niet gedekt terwijl het prachtig weer was. Maar kleine minpuntjes dus, verder een echte aanrader en zeker de ster waard!
Zeer lekker gegeten, prima verzorgde borden. Correcte en vriendelijke bediening. Heel erg genoten van deze ervaring.Eten: 5/5
Mijn schoonvader wist nog wel een “leuk restaurantje”. Last-minute gebeld, geen idee waar we terecht kwamen maar zeer aangenaam verrast door de prachtige gerechten en professionele gastheren en gastvrouwen. Moest wel snel wat geld overboeken van mijn spaar- naar mijn lopende rekening.
Wij hebben heerlijk gegeten en genoten. Fijn restaurant met lieve en aardige bediening! Het eten was super lekker. Ik had aangegeven geen vis te eten en mijn vrouw wel. Heerlijk menu daarop afgestemd. We hadden na het hoofdgerechtje 1 opmerking over het vlees. Dit is perfect opgelost en duidelijk het verschil en kwaliteit laten zien! Kortom een aanrader om heerlijk te genieten!
Goed restaurant, terecht met een Michelin ster. Mooi menu, veel vis. Vooral de desserts sprongen er uit, zowel wat opmask als wat smaakcombinaties betrof. Vriendelijk en kundig personeel. Misschien iets te onrustige sfeer af en toe.
Alles klopt! Van de begroeting wanneer je binnenkomt tot de deur terug voor je wordt opengehouden bij het buitengaan. Heerlijke ervaring. Meliefste heeft op alle niveaus een super professioneel en vriendelijk team. De ambiance, de inrichting en het eten is er top! De gerechten zijn afgewerkt, creatief en gastronomisch. Een totaalpakket aan ervaringen voor de juiste prijs, daar wordt je als gast toch enkel maar gelukkig van.
Wat is het hier ongelofelijk lekker tafelen. De chef kok kent zijn stiel. Prachtige combinaties en presentatie. Top keuze aangepaste wijnen. Alleen maar lof. Het tempo waar de gerechtjes elkaar opvolgen mocht misschien iets lager.Eten: 5/5
Heerlijk eten. Kunstwerkjes elk hapje op zich, zowel qua smaak als qua presentatie. Tel al af om nog eens te gaan. Elk moment welgekomen zijn in dit erg gastvrij restaurant, vriendelijkheid ten top, alleen superlatieven…Eten: 5/5
Ik was er nu voor mijn werk maar ik ben daar wel een keer geweest met partner om te eten. Dit was zeer goed en mooi met veel aandacht gemaakt. Het zijn stuk voor stuk kunstwerkjes. Prettig restaurant en rustige uitstraling.
Wederom heerlijk gegeten, met toch wel een extra compliment voor de bediening. Zeer professioneel maar toch niet te stijf zoals in de meeste sterren restaurants. Zelfs de chef neemt de tijd om even langs de tafel te komen. Het was al ons favoriet restaurant en dat is gisteren nogmaals bevestigd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid