facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant MEDS

Restaurant MEDS

Info

Meds is een Mediterraans restaurant, café & winkel. Bij Meds worden de gerechten op een ambachtelijke, pure en creatieve wijze bereid.

Geschiedenis

Meds zorgt voor een beleving door de verrassende combinaties van Mediterrane -en lokale producten. Naast een aparte kaart voor lunch, diner en borrel heeft Meds ook een steeds wisselende kaart met o.a. zelfgemaakte anti-pasti, crèmes, soep en pastagerechten. Ook het brood maakt Meds zelf met veel liefde en passie.

Onze pasta’s, risotto’s en sauzen zijn ook verkrijgbaar in foodiebags voor thuis, die je in handomdraai zelf kan klaarmaken.



"Restaurant Meds is een Italiaans restaurant gelegen op de historische Markt Sittard. Maar Meds is meer dan een Italiaans restaurant, namelijk een restaurant in de buurt en tapas Sittard."
Adres: Markt 31, 6131 EL Sittard
Telefoonnummer: 0464008811
Stad: Sittard
Route: Markt 31
Postcode: 6131 EL


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:30
Dinsdag: 12:00 - 21:30
Woensdag: 12:00 - 21:30
Donderdag: 12:00 - 21:30
Vrijdag: 12:00 - 21:30
Zaterdag: 12:00 - 21:30
Zondag: 12:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Menukaart MEDS Sittard, MEDS menukaart, Restaurant Sittard, Meds Traiteur, 3-gangen menu sittard, LUNA Sittard, Olijf Sittard, MEDS Sittard kerstmenu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Cubanita Sittard La Cubanita Sittard 122 meter Lekker eten volgens het La Cubanita concept. Snelle vriendelijke bediening, snel best...
Brasserie Murphy's Brasserie Murphy's 166 meter We kwamen voor een lunch maar vooruitkijkend op onze avond planning besloten om voor ...
Recensies
Lekker geluncht..prima oesters, mooie salade met fritto misto..rosé ook fijn! Aanrader…
Persoonlijk ontvangst, heerlijk gegeten. Enige minpunt, na het hoofdgerecht er lang moeten wachten tot de tafel werd afgeruimd er werd verder niet tussendoor gevraagd of we nog iets wilden drinken. Tip: probeer de twee ruimtes te verdelen onder de bediening voor meer persoonlijke aandacht
voortreffelijk gegeten bij Meds! niet alleen zeer smaakvolle gerechten en uitstekende wijnen, maar ook een zeer gastvrije en gezellige sfeer dankzij Nancy, Martin, Sef, Nash en de andere collega’s. En niet te vergeten :chapeau voor het hele team in de keuken!
4 gangen; Truffel menu besteld; eerste gerecht heeft een beetje truffelolie, tweede gerecht geen truffel of überhaupt truffelsmaak, warm gerecht lauw geserveerd. Bij het derde gerecht opnieuw geen truffelsmaak; ook truffelschuim van menukaart ontbreekt. Een teleurstelling voor iets als ‘exquise Truffelmenu’ in de menukaart staat. Opmerkingen doorgegeven aan de keuken, zonder enig effect.
Bij reservering afgesproken dat lactose vrij geen probleem was. De bediening heeft geen enkele moeite gedaan, niets was mogelijk lactose vrij. Onze avond was daardoor minder gezellig. Heel jammerEten: 4/5
Top restaurant. Fijne sfeer en supervriendelijke bediening. We hebben er heerlijk gegeten. Echt een aanrader!
Heerlijk gegeten. Super vriendelijk ontvangen en de bediening is top. Mooi sfeervol en gezellig restaurant.
Absoluut een aanrader. Mijn vrouw en ik kozen voor het best of meds menu. Super lekker gegeten en de bediening aan tafel was echt top.
Het afhaal menu heeft ons zeer positief verrast! Het was echt heerlijk. Subtiele smaken en alles vers. Ik hoop zeker nog een keer terug te gaan. Dank!
Erg lekker gegeten. Zag er goed uit en smaak was ook top! Enige minpunt vond ik de jonge bediening. Vroegen nuet de hele tafel naar wat men te drinken wilden. Ook een ronde met verkeerd drinken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid