facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant LEUK

Restaurant LEUK

Info

Restaurant LEUK het leukste en beste kinderrestaurant van Nederland!! Echt lekker eten voor iedereen terwijl je Kids zich vermaken in de super speelkelder!

Geschiedenis


Restaurant LEUK is een uniek restaurant met een zeer hoge kindvriendelijkheid. Het concept is simpel: goed eten voor de ouders en ultiem speelplezier voor de kids. Restaurant LEUK heeft alles in huis om dat waar te maken.Er is een fantasievolle speelkelder van maar liefst 70m2, waar kan worden geknutseld, waar Wii’s zijn met de leukste spellen en waar de kleintjes zich kunnen vermaken met Duplo, een keukentje of ander speelgoed. Dit alles onder begeleiding, want bij Restaurant LEUK is elke dag vanaf 12 uur een oppas aanwezig.

De gedachte hierachter is even simpel als vindingrijk: als de kinderen het naar hun zin hebben, kunnen de ouders genieten. De kinderen kunnen lekker mee uit eten, krijgen hun hoofdgerecht als de volwassenen het voorgerecht krijgen geserveerd en daarna mag er volop worden gespeeld. Zo kunnen de volwassenen heerlijk ongestoord tafelen, en genieten van al het lekkers wat Restaurant LEUK op de kaart heeft staan.

Restaurant LEUK is niet alleen voor ouders en hun kinderen. Ook voor de gasten die zonder kinderen komen, heeft het restaurant veel te bieden. En wie graag rustig wil dineren, kan het beste reserveren op woensdag, donderdag of zondag, vanaf half acht. De ervaring leert dat op deze momenten weinig tot geen kinderen meer in het restaurant aanwezig zijn.

Bij Restaurant LEUK kunnen gasten genieten van een koud glas rosé in het zonnetje op het dakterras, of van een verfijnde lunch of diner. De kaart is uitgebreid en divers en wisselt regelmatig, zodat er met de seizoenen kan worden gekookt. Van coquilles tot lam en van pannenkoek tot kibbeling met frietjes. Daarnaast bevat het menu een uniek dessert, want bij Restaurant LEUK staat er ijsfondue op de kaart! Een spectaculaire beleving, waarbij fruit of marshmellows in stikstof kunnen worden ‘gefrituurd’. Dit wordt momenteel slechts in een heel beperkt aantal restaurants geserveerd en Restaurant LEUK is daar één van.

Voor een heerlijk avondje uit, met of juist zonder kinderen, een apetijtelijke lunch, of een goed glas wijn.. Bij Restaurant LEUK bent u altijd welkom!

Op alle dagen van de week serveren wij buiten de kaart om een mooi 3-gangen menu voor € 27,50 ! Kom gauw eens langs en maak kennis met onze heerlijke keuken.

Openingstijden
Restaurant LEUK is geopend van woensdag tot en met zondag, vanaf 11.00 uur. De keuken sluit om 21.30 uur.

Contactgegevens Restaurant LEUK
Kapelstraat 32-1404 HZ-Bussum-035-6980450
www.restaurantleuk.nl



"Zeer kindvriendelijk restaurant met goed eten voor de ouders! Speelruimte met oppas."

"Zeer kindvriendelijk restaurant met goed eten voor de ouders! Speelruimte met oppas."
Adres: Kapelstraat 32, 1404HZ Bussum
Stad: Bussum
Route: Kapelstraat 32
Postcode: 1404HZ



op zoek naar gerelateerd: Menu Restaurant LEUK Bussum, LEUK menukaart, Restaurant LEUK Amsterdam, Leuk Schagen menukaart, Leuk restaurant, Restaurant Leuk Den Helder, Leuk restaurant met kind, Restaurant Leuk Schagen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zorba de Griek Zorba de Griek 177 meter Prachtige ambiance, warme ontvangst van zeer vriendelijke mensen, heerlijk voedsel, v...
El Verano El Verano 362 meter Pizza met salami afgehaald. Heerlijk warm thuis opgegeten, goed belegd en zeer smaakv...
Recensies
Wij hebben hier Super gegeten! Ze hebben een Kelder voor de kinderen om er te spelen van playstation tot een tekentafel en nog veel meer. En er loopt een leidster rond om een oogje in het zeil te houden. Goed geregeld. Zo konden wij rustig genieten van het goede eten.Eten: 5/5
Een absolute aanrader als je een restaurant zoekt waar kinderen ook tot hun recht komen. De pannenkoeken-tafel is een geweldige attractie terwijl de volwassenen meer dan tevreden mogen zijn met het lekkers dat hen voorgeschoteld wordt. Een super avondje uit!Eten: 5/5
Super Leuk concept maar als je dan jonge mensen aanneemt en er zitten volledige tafels met lege glazen, zeg er dan wat van als ze met z’n allen met hun hoofd onder hun armen aan de bar hangen en je meerdere keren naar de bar moet kopen voor wat drinken. personeelsprobleem is een ding, dat geloof ik maar je staat er notabene naast. Nope, voor ons niet meer.
Vandaag geluncht met de familie voor moederdag. Hele fijne plek. Aandacht en verassingen voor de kids, leuke bediening, heerlijk eten. En in de speelkelder is zelfs een medewerker om het allemaal in goede banen te leiden. En een heerlijk glaasje bubbels voor alle moeders!
Zaterdag met 7 personen hier gegeten. Het eten voor zowel de kinderen als volwassenen is lekker. Personeel is erg vriendelijk en bied goede service. Wij komen graag terug.
Wat een superleuk restaurant en bediening. Zelf pannenkoeken met gezichtjes maken voor de kids wat heel leuk werd begeleid door de bediening. En nog een hele leuke verrassing voor onze dochter die jarig was. Daarnaast een hele leuke speelruimte voor de kids. Ook het voorgerecht en de hoofdgerechten waren lekker Echt een aanrader, doordeweeks iets rustiger en heel relaxed. Wat ons betreft het nummer 1 restaurant met kids in omgeving van t' Gooi!
Ontzettend leuk restaurant voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar zo iets. Wij waren hier op een vrijdag en dan komt er een goochelaar aan tafel. Enige wat ik daaraan jammer vond, was dat je geen idee had wanneer hij kon komen. Ons toetje was al gebracht en na 4 x vragen, kwam hij eindelijk. Voor de rest was het eten heerlijk, de speelplaats voor de kinderen super leuk en heel vriendelijk personeel ook! Gaan hier zeker keer terug komen.
Wat een feest! Bediening is enthousiast en behulpzaam, de kinderen werden door een lieve oppas opgevangen in een toffe speelkelder en wij hebben 3, écht heel lekkere, gangen kunnen eten! Kindvriendelijkheid: Toffe speelkelder en een bioscoop met Netflix
Helemaal top; vermaak voor de kleintjes en een portofoon van de bediening die in direct contact staat met de nanny m/v beneden in de speelruimte voor als het eten klaar is. En nog goede gerechten voor de ouders ook!
Prima restaurant met leuke vlotte bediening en ook ingericht op kinderen. Leuke dingen ook voor een feestje de kinderen. Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid