facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Le Sud

Restaurant Le Sud
Adres: Withuis 22 , Eijsden 6245 KB, NL
Telefoonnummer: 043 850 1172
Stad: Eijsden
Route: Withuis 22
Postcode: 6245 KB


Openingstijden

Woensdag: 11:30-21:00
Donderdag: 11:30-21:00
Vrijdag: 11:30-21:00
Zaterdag: 11:30-21:00
Zondag: 10:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: menukaart le sud eijsden, mesch restaurant, brasserie le sud eijsden, cafe le sud, le sud restaurant antwerpen, le sud tuinmeubelen, italiaans restaurant eijsden, italiaan eijsden
Recensies
Jeetje, ze claimen hier met verse ingrediënten te werken, hmmmm.
Eerlijke prijs voor lekker eten en een vriendelijke bediening.
Vriendelijk maar slordig personeel. Je moet zelf nadrukkelijk vragen om nieuwe wijn. Eten is eenvoudig. Opvallend is het gebrek aan groenten. Er zat veel tijd tussen het uitserveren van de gangen. Vervelender was het feit dat de hoofdgerechten niet gelijktijdig werden uitgeserveerd. Tafelgenoten moesten al beginnen met eten om te ver afkoelen te voorkomen. Bij de biefstuk werd niet gevraagd hoe doorbakken men deze wilde hebben. Toiletten zijn erg koud, slordig verbouwd en onvoldoende schoon gemaakt.
Het terras verdient het om een beetje gezelliger aangekleed te worden. De Limburgse vlaai was lekker. Maar de panna cotta viel - hoewel mooi opgediend- viel tegen. De panna cotta was meer een mousse gemaakt met weinig room en de gele saus was smakeloos. Jammer!!!!
Met mijn zoon hier heerlijk gegeten. Vis van de dag, hij zalm ik dorade. Het was echt lekker. Ik ben nu meer dan 3 weken op pad en heb in heel wat Duitse en Limburgse restaurants gegeten en dit was veruit het beste wat ik heb gehad!
Ik at hier met mijn familie op 2e Kerstdag. Minpunt was dat er voor onze tafel meerdere foutjes werden gemaakt, zelfs al tijdens het voorgerecht. Ook zat er inderdaad veel tijd tussen het uitserveren van de gangen, dat begon na verloop van de avond op te vallen. De soep was uitgerekend bij mij niet meer heet, maar nog net warm. De chef kwam zich nog wel aan de tafel verontschuldigen voor de vertraging bij mijn hoofdgerecht.
De panini ziet er op papier erg lekker uit. In realiteit was het broodje taai en wat erop zat saai. Dat viel dus tegen. Verder is bediening prima. Honden mogen mee naar binnen en het is sfeervol ingericht. Prijs is ook prima
Leuke locatie om eerst een wandeling te maken en daarna op het terras wat te drinken met een snack erbij Hebben er nog niet gegeten maar de kaart ziet er goed uit dus we gaan nog eens terug. Vriendelijk personeel. Een aanrader.
Met 11 personen gegeten. Normaal geven ze beperkte keuze werd verteld, maar mochten gewoon a la carte bestellen. Werd wel aangegeven dat bij veel verschillende gerechten het wat langer kon duren, maar dat viel in de praktijk erg mee. Verder heerlijk gegeten en zeer vriendelijk personeel.
Leuke zaak met redelijk groot terras. Vriendelijke bediening. Heerlijk eten. Een super lekkere chocolade soufflé met vanille saus en ijs. Een aanrader. Je kunt er mooie wandelingen maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid