facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Le Baroque

Restaurant Le Baroque

Info

Welkom bij Restaurant Le Baroque, gelegen in het bruisende hart van het historische Valkenburg aan de Geul.

Onze keuken is dagelijks geopend tot 21:30

Geschiedenis

Een handjevol Barok, een schepje ongedwongen en een snuf oprechte aandacht: de perfecte mix voor een waanzinnige ambiance.

U bent van harte welkom bij Restaurant Le Baroque, gelegen in het bruisende hart van het historische Valkenburg aan de Geul. Hier verwennen we onze gasten graag met kwaliteit, vakmanschap en oog voor detail. Dit is terug te vinden in de mooie gerechten van onze Chef, maar ook in de sfeervolle setting van ons restaurant. Een gezellig avondje uit, een romantisch diner voor twee of een informele avond met collega’s: ga zitten en geniet, wij doen de rest.

Adres: Grotestraat Centrum 29, 6301 CV Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0436010772
Stad: Valkenburg
Route: Grotestraat Centrum 29
Postcode: 6301 CV



op zoek naar gerelateerd: Le Baroque Valkenburg te koop, Le Baroque zitzak, Le Baroque Valkenburg menu, Le baroque band, Restaurant Valkenburg, Le baroque schoenen, Zest Valkenburg, Maison Baroque
Recensies
Geweldige plek voor een heerlijk avondje lekker eten. Mondvermaakje vooraf, heerlijke amuse. Goeie porties, prachtige bordjes, heerlijke dikke smaken. Goed gebruik gemaakt van zuren. Service uitstekend met aandacht voor de klant. Prijs, kwaliteit dik in orde. Zeer aan te bevelen.
Geweldige plek voor een heerlijk avondje lekker eten. Heerlijke amuse. Goeie porties, prachtige bordjes, heerlijke diverse smaken. Absoluut een aanrader voor liefhebbers van eten. De continuïteit van smaken en kwaliteit zijn ook getest bij een tweede diner. Top
Wat een fantastische smaakbeleving! Zeer goed uitgebalanceerde gerechten die bij elke hap verrasten. We kozen voor een vegetarisch 3-gangen verrassingsmenu en dat bleek een uitstekende beslissing. Bediening was vlot, behulpzaam en vriendelijk.
Heerlijk gegeten met verassende gerechten, enthousiaste bediening die niet te beroerd is dingen uit te leggen.
In de gezelligste straat van Valkenburg ga je voor steak naar Uitsteakend en voor een snelle hap naar Henry VIII. Ook tapas en pasta vind je er. Maar als je net even anders dan anders wil. Een hoger niveau, een betere wijn, dan ga je naar Le Baroque. De gezelligheid van de Grotestraat gecombineerd met een heerlijk en verrassend diner.
Het eten is van goede kwaliteit en smaakt heerlijk. Ook is het restaurant stijlvol aangekleed en is het personeel zeer vriendelijk, beleefd met goede kennis over het eten en drinken. Le Baroque is zeer zeker een aanrader!
In stijl rijkelijke tafelen. Kleine kaart maar overheerlijk in smaak.
Eten te middelmatig of zelfs ver beneden gemiddeld. Zoals het voorgerecht bakje 'groothandel' ham met daaronder drie stukjes droge meloen verstopt of het kaasplankje. Voor ruim EURO 80,00 per couvert verwacht ik iets beters. En ook wat vriendelijkheid van de kelner die het meer leek te zien als strafcorvee dan leuk werk. Blijft de vraag of je in deze straat in Valkenburg überhaupt moet gaan eten ...
Redelijk restaurant, maar prijzig voor wat het biedt. Het restaurant lijkt chiquer over te willen komen dan het daadwerkelijk is en het personeel kan niet hartelijk worden genoemd. Er zijn in dit prijssegment betere opties te vinden in Valkenburg, die niet in deze toeristische straat liggen.
We gingen om kwart over vier zitten voor een drankje, dronken er vier waaronder een cocktail van een tientje dus zeker geen ‘glaasje water’ maar werden toch weggekeken. In 15 minuten werd er vier keer gevraagd door dezelfde serveerster of we nog iets wilden terwijl we echt onze tweede ronde drankjes nog half vol hadden. We kennen de etiquette, als de tafels zijn gedekt is het terras voor de eters, we waren heus nog voor half 6 opgestaan maar niet zo, nu dus juist heel rustig ons drankje opgedronken. Ook viel er door de wind waaide helemaal niet eens zo hard een zwaar menubord van een krat af tegen onze stoel aan, kon nog geen sorry af. Cocktail was lekker en het is in Valkenburg heerlijk toeven, de sterren zijn dus meer daarvoor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid