facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Landgoed Zwartemeer

Info

Restaurant, originele vergaderlocatie en bijzondere bruiloft locatie Drenthe, lekker uit eten, anders te vergaderen of je hele bruiloft vieren.

Geschiedenis

Grill, BBQ en Steakhouse Sportlandgoed. Voor heerlijke gegrilde vleessoorten, BBQ of BBQ´s all in.



"Op een schitterende locatie in Drenthe vind je ons Landgoed. Op 320.000 m2 terrein activiteiten, eten en drinken. Bedrijfsuitjes, bruiloften, familie-uitjes, vergaderingen of kinderfeestjes: wij hebben voor jullie alle faciliteiten onder één dak."
Adres: verlengde vanechtenskanaal noordzijde 2, 7894EA Zwartemeer
Telefoonnummer: 0591314654
Stad: Zwartemeer
Route: verlengde vanechtenskanaal noordzijde 2
Postcode: 7894EA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snackpoint 't trefpunt Snackpoint 't trefpunt 1 km Bestelling bijna een uur te laat geleverd, zou geen probleem zijn maar toch even gebe...
Recensies
We komen hier vaker even een weekend vissen en dan met vrienden hier op het eind van de dag heerlijk eten en hebben ook al twee keer een barbeque gereserveerd samen met ons team en de eigenaren van een andere sponcer . Dit is zeker een aanrader voldoende keuze en de menu's zijn hier heerlijk de favoriet van mijn man zijn de spareribs en ik vind de sate heerlijk .
Een heerlijk rustig activiteiten bos ondanks de nabijheid van de snelweg. Je kunt je er zowel inspannen als ontspannen met allerlei spelletjes of gewoon uitrusten of wandelen. Eten en drinken kan ook, waarbij jezelf je barbecue mag doen. Het personeel is wel heel erg opdringerig met drankjes.
Wat een stuk onfatsoen is de eigenaresse. 4 keer iets zeggen en niet luisteren. Je moet of drinken bestellen of je kan beter weg gaan zo vaak komen ze te vragen. Ik kan niet meer op jou reageren maar jij stond toch echt achter de kassa Irma!
Altijd heerlijk verzorgd eten en drinken en vriendelijk personeel . En ruim opgezet terras buiten maar ook binnen alles netjes en gezellig ingericht echt een aanrader.
Eten viel tegen, koud, niet tegelijk opgediend, simpel brood van de supermarkt bediening deed zijn best maar hebben nog veel te leren.
Zeer vriendelijke behulpzame en gastvrije gastvrouw. Keuken is ook prima. Heerlijk verblijf in de lak uitgevoerde hutjes gehad.
We moesten heel lang wachten. Er zat een uur tussen het voorgerecht en hoofdgerecht. Patat was ontzettend vet. Te vaak weer opnieuw gebakken. Ook vonden we de kok er sjofel bij lopen.
Fantastische locatie met heel veel mogelijkheden!!! Van Restaurant tot Outdoor Park van officiële 18-holes par-3 Golfbaan tot Buggy Parcour van grootste Outdoor Paintball naar wildwater baan tot Teambuilding het kan allemaal!!! De mogelijkheden zijn oneindig en alles is te overleggen, ik zeg ga eens langs en bekijk het zelf
Je kan er heerlijk eten voor een betaalbare prijs, vriendelijk en behulpzaam personeel, veel leuke buiten activiteiten en als slecht weer is ook veel leuke binnen activiteiten, een aanrader om gewoon even te gaan eten of om een dagje golfen, jeeprijden, paintballen, survival en nog meer activiteiten te doen, mooie blokhut huren of met eigen caravan verblijven
Leuke ervaring, gezellige en leuke eigenaren. 3 dagen gevist .. veel vis, leuke karpers en veel grote witvis/brasem. Goede bediening en lekker eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid