facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Lamme Goedzak

Info

Restaurant | Food | Dining | Strand | Noordwijk | Spare-Ribs | Terras | Zon | Parkeren voor de deur

Geschiedenis

De Lamme Goedzak is een gezellig en sfeervol restaurant aan de Noordwijkse kust, waar gezelligheid en kwaliteit voorop staat.

De Lamme Goedzak staat voor lekker eten, lekker drinken en gezelligheid.
Wilt u een leuke avond uit eten of alleen gezellig een drankje drinken aan de bar?
Bij ons is alles mogelijk.



"Sinds 2001 runt Theo van Schie samen met zijn zoon Koen van Schie restaurant Lamme Goedzak. Dit restaurant is gebouwd in 1978 en gestart onder de naam Grillotheek. Jaren later is de naam Lamme Goedzak aan de gevel gehangen. Deze naam komt uit de boeken van Tijl Uilenspiegel. Een Lamme Goedzak stond bekend als iemand die hield van gezelligheid, lekker eten en drinken.Lamme goedzak is een gezellig en sfeervol restaurant aan de Noordwijkse kust, waar gezelligheid en kwaliteit voorop staat. Wilt u een leuke avond uit eten of alleen gezellig een drankje drinken aan de bar? Bij Lamme Goedzak is alles mogelijk.Nieuwsgierig geworden? Kom dan gewoon gezellig bij ons eten."
Adres: Parallelboulevard 18, 2202 HP Noordwijk
Telefoonnummer: 0713612083
Stad: Noordwijk aan Zee
Route: Parallelboulevard 18
Postcode: 2202 HP


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 17:00 - 22:00
Zondag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: lamme goedzak betekenis, lamme goedzak vrouwenpolder, lamme goedzak volksheld, de lamme goedzak zoersel, lamme goedzak bier, de lamme goedzak hove, lamme goedzak damme boot, restaurant damme
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zon en Zeebad Restaurant - Beachclub Zon en Zeebad Restaurant - Beachclub 526 meter Koffie, lunch, lounge, zonnebedden, cocktails, borrel, diner en nog veel meer...in N...
Recensies
-Prijs goed naar de gerechten die worden geserveerd. -Een gerecht wordt door een klein detail anders geserveerd wat je b.v. een keer eerder hebt gegeten -Weekmenu gevarieerd -Elke woensdag en zondag biefstuk avond. Bediening komt met regelmaat langs om te vragen of het naar wens is, vriendelijk. Kindvriendelijkheid: Kindermenu Rolstoeltoegankelijkheid: Goed toegankelijk Speciale dieetwensen: Je kan aangeven wat je wel en niet kan nuttigen bv gluten etc
Heerlijk gegeten op Valentijn. Heerlijk menu met shared voorgerecht, Surf en Turf als hoofdgerecht en een thema dessert. Enthousiaste bediening, heerlijk eten en fijne en snelle service. Wij hebben een top avond gehad.
Gezellig restaurant waar het eten lekker is en met zorg bereid tegen normale prijzen. Vriendelijk personeel en eigenaar met hart voor de zaak en oog voor de klant. Gaan er zeker nog eens naar toe.
Aangenaam verrast door dit gezellige restaurant. Door de werkzaamheden aan de straat leek het een beetje achteraf te liggen tov de andere restaurants, maar bij het passeren zag het er aangenaam gezellig uit. We werden vriendelijk ontvangen en kregen een mooi tafeltje bij het raam toegewezen. Het menu is veelzijdig en voor de bierliefhebber is er meer dan genoeg keuze. Wij hebben heerlijk gegeten en raden dit restaurant van harte aan!
Heel erg lekker gegeten. toprestaurant. En Koen goed gedaan en de rest ook natuurlijk. Als we naar Noordwijk komen dan reserveren we weer bij de Lamme Goedzak.
Wat een lekkere gerechten, goede vriendelijke bediening, leuke locatie en prettig geprijsde eet gelegenheid. Hier komen wij zeker terug! Een absolute aanrader!
Vriendelijk personeel dat zich rot rent om het iedereen naar de zin te maken. Het eten was heerlijk.
Zeer gastvrij fijne bediening gewoon goed eerlijk eten. Geen poespas goed vlees goede vis goed bereid. Goede kok. Spareribs zijn super, vallen zo van het botje af . Personeel nog steeds super vriendelijk. Restaurant was gezellig druk zonder een kippenhok te worden.
Heerlijk gegeten! Prima restaurant. Heel vriendelijk personeel. Top!
Natuurlijk heb je in Noordwijk de echt dure tenten om te eten..... "Huis ter Duin" Hotel van Oranje, Beachclub O..... For the rich and famous..... Maar de "local" die een gezellig hapje wilt eten dat goed en niet al te duur is, gaat hier naar toe! Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid