facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant La Fleurie

Restaurant La Fleurie

Info

Klassiek modern ingericht restaurant met al la carte en menu mogelijkheden.

Geschiedenis

De Meulen bevindt zich in het groene hart van Brabant. Het pand is gelegen aan de bekende molen ‘De Korenaar’, een historisch monument dat stamt uit 1857. Achter het restaurant bevindt zich de schitterende eigen tuin die vanaf de lentemaanden volop in bloei staat, en de mogelijkheid biedt om heerlijk buiten te dineren.

Op deze karakteristieke locatie zet chef-kok Martino Verbruggen u culinaire hoogstandjes voor. Zijn aanpak valt het best te omschrijven als een verfijnde Franse keuken, waarbij seizoensproducten een zeer grote rol spelen.

De menukaart verandert dan ook regelmatig van samenstelling, waardoor De Meulen zelfs voor de meest veeleisende restaurantbezoeker elke keer weer een verrassende en aangename belevenis wordt. Topkwaliteit en een sfeervolle, ongedwongen ambiance staan bij restaurant De Meulen dus voorop.

Sinds begin december 2008 is De Meulen, door de Michelin organisatie, onderscheiden met een Bib Gourmand. Deze prijs/erkenning staat voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Daarnaast is de Meulen in 2010 door de Gault Millau bekroond met een 'prijs-plezier' onderscheiding!

Adres: Rijkesluisstraat 4, 5688 ED Oirschot
Telefoonnummer: 0499574136
Stad: Oirschot
Route: Rijkesluisstraat 4
Postcode: 5688 ED


Recensies
Het Valentijns menu was super lekker. We hebben heel erg genoten.
Een verrukkelijk avond vullend programma. Heerlijk gegeten, lekkere wijnen en vriendelijk personeel. Het zes-gangen menu is meer dan zijn geld waard : Een kleine selectie in de foto’s. Mijn foto kwaliteiten doen de gerechten geen eer aan. Absoluut genoten.
In een woord geweldig wat lekker gegeten.
Heerlijk eten in dit vernieuwde restaurant. De inrichting is modern en toch gezellig. Er is veel aandacht voor de gasten en persoonlijke wensen. Als het vol is kan het er op momenten erg lawaaiig zijn waardoor het lastig is elkaar te verstaan. We zaten met z’n drieën aan een tafeltje dat eigenlijk net iets te klein was.
Uitstekend gegeten. Gerechten zijn smaakvol en worden mooi geserveerd. De aanbevolen wijnen bij de gerechten zijn eveneens prima. Goede bediening die de gang van zaken goed weten te presenteren en te volgen.
Heerlijk eten en drinken, vriendelijke bediening. Geen idee van prijs/kwaliteit, ik hoefde niet af te rekenen :-. Ook prima wijn arrangement. Aanrader!
Heerlijk gegeten, water wel €4,50 75cl. Perfecte wijn en vriendelijke bediening met kennis. Het menu was absoluut zeer smakelijk, hier ga ik zeker noch een keer terug. De ligging is in een mooi en vriendelijk Brabants dorp met een prachtige omgeving.
Heerlijk gegeten en de weekbreak is zeker een aanrader! Enige dat ik jammer vond was de thee. Had daarvan betere kwaliteit verwacht en geen lipton thee.
Altijd lekker en een sfeervolle en gezellige plek! Aanrader.
Heerlijk gegeten. Gerechten waren fantasievol gemaakt. Lekkere amuses Gastvrij ontvangen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid