facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant La Familia

Restaurant La Familia

Info

Enjoy our authentic Spanish cuisine in a cosy and casual atmosphere. Geniet van onze authentieke Spaanse keuken in een gezellige en ongedwongen sfeer.



"Genieten van authentieke en traditionele Mediterrane gerechten in een feestelijke, gezellige en ongedwongen sfeer.Ons menu biedt overheerlijke tapas, paella, vlees en verse vis gerechten en natuurlijk onze verfrissende home made Sangria.We hopen je snel te ontmoeten bij La Familia!"
Adres: Het kleine loo 376, 2592CK Den Haag
Telefoonnummer: 0618836613
moc.liamg@gaahnedailimafal
Stad: The Hague
Route: Het kleine loo 376
Postcode: 2592CK



op zoek naar gerelateerd: la famiglia, la famiglia harderwijk, la famiglia den haag, la famiglia betekenis, la famiglia noordwijkerhout, la famiglia seizoen 2, la famiglia serie, italiaans restaurant
Recensies
Zeer dure biertjes en het eten was lekker maar niet de hoge prijzen waard. Alle vleesgerechten stonden in een centimeter olie wat wij niet lekker vinden. Antwoord op respons van het restaurant 15 aug 2019: 8 Bleke 1 cm in doorsnee smaakloze bleke gehaktballetjes in 1 1/2 cm olie waren niet alleen onsmakelijk maar ook belachelijk duur, ik meen 12 euro. Dat gold voor de meeste kleine tapas gerechtjes, waarvan sommige wel lekker waren; er werd 8 tot 14 euro per gerecht voor gevraagd. Veel te duur gezien de smaak en presentatie. De spaanse biertjes smaakten als een doorsnee nederlands biertje en absoluut de 4 euro per glas niet waard. Wij waren in gezelschap en vonden het ongepast om te gaan klagen terwijl we wel een gezellige avond hadden. Daarnaast verwacht ik voor de gehanteerde prijzen een goed product en als dat niet geleverd wordt dan kom ik simpelweg niet meer terug. Geen zin in negatieve discussies op mijn vrije avond en ik ben er niet om uw restaurant te verbeteren.
Heerlijk gegeten vanavond in het restaurant La Familia! Gezellig ingericht, aardige mensen! Bij binnekomst krijg je meteen een warme ontvangst. Klantriendelijke en attente bediening. Je ziet en proeft dat de kok met veel ervaring en subtiliteit eten klaarmaakt. Vaak in Spanje geweest en vooral authentieke plekken en eetgewoontes opgezocht. Het was of ik weer even in Spanje was. We komen nog zeker terug! Echte kwaliteit en het is waar voor je geld!
Nieuwe warm ingerichte zaak met zeer attent, vriendelijk personeel o.l.v. het bevlogen Spaans-Nederlandse eigenaarspaar vol passie. Goede kwaliteit authentiek eten bereid door Spaanse chefkok tegen schappelijke prijzen. Echt een parel en stukje Spanje in Mariahoeve met serieuze potentie! Hier en daar nog wat kleine puntjes op de i maar dat komt zeker goed! ;-
Wij wilden vandaag wat eten en een drankje doen. We werden letterlijk eruit gegooid door de eigenaar. Wat een onbeschoft eigenaar. Hij gaf aan dat het een besloten feestje was, wat er niet naar uit zag. Er zaten mensen, die dronken en aten en wij mochten er niet in. Zijn vrouw/vriendin gaf aan dat we wat mochten eten en drinken, maar de eigenaar kwam en gooide ons letterlijk het restaurant uit. Wat een onbeschoft, onvriendelijke man was het. Ik zou er nooit meer willen eten. Ik was er met mijn man en zoontje van 1.5 jaar. Wij hadden heel sterk het gevoel dat ze ons niet wilden bedienen omdat we een kind bij ons hadden. We voelden ons zo gedricimeerd.
De zwarte paella was heerlijk en ik was aangenaam verast door de gezellige sfeer en inrichting. Wordt gerund door gastvrije spanjaarden die echte kwaliteit bieden. Lekkere wijn erbij aangeboden trouwens!
Uitstekende opvolger van Waterloo. Lunch en diner, Spaanse kaart. Vandaag voor het eerst hier genoten. Heerlijk vers stuk Lomo en gegrilde langoustines gegeten. Komen hier graag nog weer terug. Nemen we meteen wat vrienden mee.
Kom allemaal hier eten! Lekker eten en hele lieve bediening! Ze nemen echt de tijd, je mag lekker de hele avond blijven zitten, geen druk om snel weer weg te zijn. Het eten is vers, warm, goed gekruid en heerlijk!
Een heerlijke tapas middag voor mijn moeder haar vrijgezellenfeest! Alles vers gemaakt en zonder smaakversterkers waar mijn moeder allergisch voor is. De gitaristen maakten de middag compleet met hun Spaanse klanken.
Zo blij dat ik dit stukje Spanje in Mariahoeve heb ontdekt. Heerlijke echt Spaanse verse gerechten en echt hele vriendelijke bediening en top sfeer. Hier gister genoten!
Heel vriendelijk personeel! Hele lekkere paella en super lekkere tapas! Echt een aanrader om een keer te gaan eten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid