facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant La Famiglia

Info

Pizzeria & Shoarma



"Ons restaurant bevind zich aan de toeristische Markt in Brouwershaven. Waar u bij ons op het terras uitkijkt over de oude haven. Daarnaast beschikken we over een bezorgdienst die de lekkerste gerechten bij u thuis of op het werk bezorgt. Snel en vers voor u bereid.Kom naar ons restaurant of laat uw gerecht thuis bezorgen! Reserveren of bestellen kan eenvoudig door ons van te voren te bellen."
Adres: Markt 3, 4318 AE Brouwershaven
Telefoonnummer: 0111695566
Stad: Brouwershaven
Route: Markt 3
Postcode: 4318 AE


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 23:00
Dinsdag: 12:00 - 23:00
Woensdag: 12:00 - 23:00
Donderdag: 12:00 - 23:00
Vrijdag: 12:00 - 23:00
Zaterdag: 12:00 - 23:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant de Brouwerie in Brouwershaven, Visrestaurant Brouwershaven, La Strada restaurant, Afhaal Brouwershaven, Restaurant La Strada Amsterdam, De Brouwerie Brouwershaven, Brouwershaven Cats, La Strada pizza
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Famiglia - Brouwershaven La Famiglia - Brouwershaven 0 meter Prima zaak om af te halen. Aardige jongens. Kapsalon kalf aanrader.
Recensies
Lekker pizza's gegeten! Ze waren zelfs zo vriendelijk om ze wat langer warm te houden omdat ze merkte dat we wat later waren dan de afgesproken tijd. Top service!
Vriendelijk personeel maar helaas pizza zonder liefde … deeg, kaas en beleg weinig smaak
Een klein restaurant met een terras. Op de menu kaart was de helft doorgestreept, dit konden we niet bestellen. De bediening kwam snel naar de tafel toe voor de drankjes. Niet veel later kwam men het eten opnemen. Binnen 20 minuten waren de bestelde pizza's klaar. Ik had de pizza carne speciaal. Voor 16 euro krijg je een rijkelijk belegde pizza welke redelijk smaakt. Door het vele gehakt wat erop ligt komt de smaak er wat minder goed vanaf Wat flauw en smaakloos. Het duurde wel een tijd voordat ik opgemerkt werd om een 2e drankje te bestellen, deze service kan beter... Parkeren: Je kan op 100 meter van het restaurant gratis parkeren. Vanaf de parkeerplaats naar het restaurant toe loopt de weg op en is de stoep niet gelijk. Voor minder valide kan dit een probleem zijn.
Mooie plek nabij het water, de oude haven. Eten beetje zo-zo
Lekkere goed belegde pizza, met goede ingrediënten. Vriendelijke bediening en afspraak is afspraak. Top. Lege dozen aan dek bewijzen het....
Lekkere pizza's, vriendelijk personeel en correcte prijs!
Zeer lange wachttijden, drinken ging normaal maar eten duurde meer dan een uur, met hongerige Kids erg vervelend. Erg flauw eten. Voor ons geen 2de keer.
2 pizza's besteld en we waren redelijk teleurgesteld. Beide pizza's en pizzadozen waren nat van het vet van de pizza, goed belegd met vlees dat wel, maar amper saus en de smaak was ook niet speciaal lekker. Jammer, maar voor ons geen tweede keer.
Pizza was redelijk, witte wijn smaakte goedkoop. Locatie is prachtig. Bij de bediening was één ober sjaggerijnig, de ander reuze behulpzaam.
Lekker eten , snelle service, nette bediening en goeie prijs voor veel eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid