facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Kite

Restaurant Kite

Info

Afghaans Restaurant Kite is vanaf heden geopend aan de Westblaak 160! Kom genieten van ons shared dining concept onder het genot van een drankje!

Adres: Westblaak 160, 3012 KM Rotterdam
Telefoonnummer: 010-8447416
Stad: Rotterdam
Route: Westblaak 160
Postcode: 3012 KM


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Dinsdag: 17:00 - 23:00
Woensdag: 17:00 - 23:00
Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag: 17:00 - 01:00
Zaterdag: 17:00 - 01:00
Zondag: 17:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: restaurant kite prijzen, kite rotterdam contact, restaurant kite halal, westblaak 160 rotterdam, afghaans restaurant rotterdam kite, afsana restaurant rotterdam, kite rotterdam prijzen, restaurant kite iens
Recensies
Laatst voor het eerst gegeten bij restaurant Kite. De Afghaanse keuken heeft veel overeenkomsten met de Pakistaanse keuken, de Noord Indiase keuken en Nepalese keuken, maar toch net anders. De smaken zijn iets verfijnder en minder pittig. De setting is modern, beetje lounge achtig. De bediening is vlot en vriendelijk. Het restaurant is goed bereikbaar met de metro en tram. Wij hebben vooraf genoten van Nan met dippers. De naan was erg lekker en van uitstekende kwaliteit. Als hoofdgerecht hadden we chicken kebab, kip korma curry en diverse groente droge en natte curries en rijstgerechten. Kite noemt dit shared dining. Het nagerecht op basis van Afgaanse chai was om van te smullen. Al met al een mooi restaurant met heerlijke gerechten. Wel aan de dure kant. Als aanbeveling wil ik meegeven: zorg voor wat meer Afghaanse drankjes op de kaart en onderscheid jezelf met andere Afghaanse gerechten. Jullie lijken daarin erg op de andere Afghaanse restaurants in Rotterdam. Ook wat meer vegetarische hoofdgerechten zou niet misstaan op de kaart. Parkeren: Parkeren in parkeergarage in Rotterdam Centrum. Rolstoeltoegankelijkheid: Slecht toegankelijk
Fantastisch heel lekker gegeten, super aardig persooneel. Goeie sfeer en bijzondere discjockey en redelijke prijzen. Wij komen zeker terug binnenkort. Fijn dat alle eten halal is. Hugo & Selim
Heerlijk Afghaan gegeten. Kan vooral de starters en Share Dining recepten aanbevelen! Goede service. Alleen koud aan de kant van het raam en te felle witte lichten wat het minder sfeervol maakt.
de sfeer is zo gezelig en het eten is lekker en vers. we hebben er allemaal super van genoten
We hebben voor de rijsttafel gekozen. Het eten was vers en gevarieerd, alleen was het fijner geweest als er niet alleen kip geserveerd werd bij de rijsttafel.Zeker een aanrader! Helaas konden er die avond geen cocktails geserveerd worden.Eten: 4/5
Heerlijk gegeten, kip sambosa en lamsvlees echt geweldig lekker. Lamsvlees is oprecht het lekkerste lamsvlees wat ik ooit gegeten heb! Bediening super vriendelijk! Goede sfeer, Echt een aanrader om eens te gaan eten. Als ik een minpuntje moet bedenken vind ik de prijs van de cocktails iets aan de hoge kant, maar ze zijn wel lekker! Afghaans ijsje als desert was ook smullen! Wij komen zeker terug!
Erg genoten van een avondje uit eten. Super aardig personeel. Het eten was te smullen, en zag er daarnaast ook geweldig uit. Klantvriendelijkheid op zijn top. Zeker voor herhaling vatbaar, ik ben fan!
Dit is de tweede keer bij Kite en heb weer lekker gegeten. De porties zijn niet heel groot, dus je bent bijna gedwongen om 3 gerechten te nemen per persoon. Dat maakt het best wel prijzig en jammer.
Gezellig restaurant en erg vriendelijk personeel! Het eten was lekker en de cocktails waren echt super. Enige nadeel waren de stoelen, die zaten echt niet comfortabel..
De porties zijn klein en behoorlijk duur, maar het eten is wel lekker. Afgezien van het eten komt dit restaurant niet echt authentiek Afghaans over. De muziek, die zo hard staat dat het praktisch onmogelijk is een gesprek te voeren, is van het genre cliché Amerikaanse popmuziek dat je zou verwachten in winkels als de New Yorker. Voor mij deed dit echt af aan de ervaring.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Restaurant Kite. Westblaak 160 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Restaurant Kite adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Restaurant Kite. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Restaurant Kite delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid