facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Kampanje

Restaurant Kampanje

Info

U kunt bij ons lunchen, dineren, feesten, vergaderen of gewoon gezellig een “borreltje”. Reserveringen Brasserie telefonisch graag op 0184-612613.

Geschiedenis

Welkom bij restaurant Kampanje

Vol trots en enthousiasme presenteren wij u ons stijlvol en modern ingerichte restaurant, gelegen in het centrum van Hardinxveld-Giessendam, niet ver van rijksweg A15 en rivier “de Merwede”.
U kunt bij ons lunchen, dineren, feesten, presenteren, vergaderen of gewoon gezellig een “borreltje” drinken aan de bar of bij de openhaard. In de zomertijd biedt de sfeervolle restauranttuin u de mogelijkheid buiten te eten. Bij het samenstellen en bereiden van gerechten laten wij ons leiden door de seizoenen. Het werken met verse en “eerlijke” producten staat bij ons voorop.
Ook beschikken wij over enkele zalen, zeer geschikt voor het houden van privé diners, recepties en bruiloften. Kortom, wij willen u graag laten genieten van gastronomisch vakmanschap met een glimlach, door u te ontvangen in een ongedwongen, doch professionele ambiance. Wij zien er naar uit samen met u het glas te heffen.

Adres: Troelstrastraat 5, 3371 VJ Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer: 0184612613
Stad: Boven-Hardinxveld
Route: Troelstrastraat 5
Postcode: 3371 VJ


Recensies
Fantastisch eten met uitstekende service. Super vriendelijk personeel. Komen hier zeker terug.Eten: 5/5
We komen hier al jaren, veelal voor bruiloften. Hele fijne locatie. Bediening en eten is echt goed. Voldoende drinken. Meer dan voldoende zelfs. Goed podium en geluid. Prijs / kwaliteit schijnt heel goed te zijn.
We hebben hier heerlijk zitten dineren. Gezellige sfeer Leuke bediening complimenten voor de kok het was verrukkelijk!Eten: 5/5
Wij hebben hier gegeten met een bruiloft en hebben genoten van een uitgebreid buffet. Het diner was voortreffelijk. Voor ieder wat wils, de keuze was reuze. Ook aan de kleintjes werd gedacht op velerlei wijze.. Wat ons ook opviel was de vriendelijke bediening, geen enkele keer de bediening hoeven “roepen”, ze hielden zelf heel goed in de gaten of de glazen leeg waren. Toprestaurant met sfeer en voortreffelijk eten: aanrader!
Wat een ontzettende vriendelijke mensen bij Kampanje! Op het feest waar ik was alleen maar lachende gezichten van barman tot bedienend personeel. Wat een feest om zo te worden ontvangen. Echt super!!
Fantastisch gegeten en genoten! Super gerechten, uitermate vriendelijke personeel. Een absolute aanrader!Eten: 5/5
Mooie locatie en heerlijk eten. Het is allemaal zeer ejtjes en je kunt ook heerlijk buiten zitten. Het eten is échte héél lekker en de bediening is super vriendelijk. Heerlijk dineren!Eten: 5/5
Ik heb mijn verjaardagsfeest hier gevierd en alles was fantastisch verzorgd! De hapjes waren heerlijk en zagen er prachtig uit. Iedereen van het personeel is betrokken en vriendelijk. Dit was mijn eerste ervaring met Kampanje en ik kom graag nog eens terug.
Prima restaurant, met een vriendelijke en persoonlijke bediening!Eten: 5/5
Mooi restaurant, zeer vriendelijk personeel, bijzonder attent en lekker eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid