facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Joske

Restaurant Joske

Info

Restaurant Joske is een warm, gezellig restaurant waar op hoog niveau gekookt wordt. De sfeer is uitnodigend, de bediening vriendelijk en attent.

Adres: Theerestraat 22, 5271 GD Sint-Michielsgestel
Telefoonnummer: 073-6894734
Stad: Sint Michielsgestel
Route: Theerestraat 22
Postcode: 5271 GD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lunchcafé Toren4 Lunchcafé Toren4 322 meter In de schaduw van de hoge kerktoren van St Michielsgestel was ik benieuwd naar mijn l...
Gasterij de Zwaantjes Gasterij de Zwaantjes 435 meter Lekker gegeten met ook goede bediening. Mogelijkheid om de gangen goed op elkaar af...
Recensies
Hele lekkere lunch! En er hangt hier een fijne sfeer waar je rustig van wordt landelijke omgeving, veel groen. We kwamen druk en gehaast binnen en gingen helemaal relaxt weg. Kom hier graag terug!!
Gisteravond hebben we fantastisch lekker gegeten bij Joske. Het eten was heel smaakvol en de sfeer gezellig en ongedwongen. We werden hartelijk ontvangen en gastvrij bediend. Een absolute aanrader!
Heel lekker gegeten en wat gedronken was top
We hebben heeeeerlijk gegeten
We hebben in tijden niet zo lekker gegeten als gisterenavond. Wat een top kok en hele vriendelijke bediening. Dat kom je niet veel meer tegen.
Was weer fantastisch.
3 gangen verrassings menu, verrukkelijk
Naar mijn mening het beste restaurant in Sint Michielsgestel. Gezellige gastvrouw, geweldig kundige chef-kok.
Ik sluit mij aan bij de review van de heer Tjon: lekker gegeten, vriendelijke bediening, warme sfeer, een plaats om terug te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid