facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Jing

Restaurant Jing

Info

In februari 2017 opent Restaurant Jing haar deuren in het centrum van Nunspeet!

Geschiedenis

Bij ons kunt u genieten van onze 97 heerlijkste specialiteiten, Ook kunt u natuurlijk bij ons traditional chinees afhalen, en ook sushi!
en met alle plezier verzorgen wij u catering vanaf 15 personen.

voor meer informatie stuur ons een berichtje, bel of neem een kijkje op onze website

Adres: Harderwijkerweg 7, 8071 EM Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341798500
Stad: Nunspeet
Route: Harderwijkerweg 7
Postcode: 8071 EM



op zoek naar gerelateerd: Jing restaurant menu, Beste Chinees Nunspeet, Chinees Nunspeet afhalen, Fusion2Go Nunspeet, Restaurant Nunspeet, All you can eat Nunspeet, Time 4 Sushi Nunspeet, Sushi restaurant Nunspeet
Recensies
Bedrijfsnaam: Jing restaurant Locatie: Nunspeet Soort: All you can eat sushi restaurant Eten 1/10: 7 Parkeren: Gemakkelijk, voor de deur Toiletten: Beschikbaar, redelijk schoon Netheid 1/10: 6,5 Bereikbaarheid auto: Gemakkelijk Bereikbaarheid OV: Rolstoeltoegankelijkheid: Ja Klantvriendelijkheid 1/10: 6/7 Review: Wij hadden last minute besloten om hier te gaan eten. Wij hadden netjes om 8 uur ‘s avonds gebeld of we nog om 20:30 konden aansluiten, dan kon op één voorwaarde: dat wij minder rondes hebben maar meer konden bestellen omdat de keuken om 21:30 dicht moest omdat ze de keuken moesten schoonmaken want maandag zijn ze gesloten. Warme eten moesten wij gelijk bij aanvang bestellen en “koude” eten kon op een later moment. Vonden wij prima, maar er werd geadverteerd dat ze tot 22:00 open zijn voor de “all you can eat”. Ook al gingen wij hiermee akkoord, het was alsnog niet relaxt eten en voelden we ons een ‘beetje’ opgehaast. Verder ging ze heel vaak verontschuldigen maar dat maakt het alsnog niet relaxt dat we snel moesten bestellen. Toen wij aankwamen waren er ook veel tafels niet opgeruimd.. Verder een prima zaak, lekkere sushi maar kleine kans dat wij terugkomen voor een all you can eat. Er was ook geen breed assortiment dessert en onder de ijsjes kon je hun “voorraad” terugvinden. Beetje gek.
Zeer goed en betaalbaar restaurant. Wij hadden onbeberkt eten. 2.5uur lekkere hapjes proeven. Telkens een kaartje invullen met wat je wil en vervolgens lekker blijven zitten en doorkeuvelen met je geliefde. Eten wordt netjes gebracht en je kunt door naar de volgende ronde. De sfeer is lekker ontspannen en casual. Leuke en vriendelijke bediening.
Ballentent, vanavond daar gegeten. Tussen elke ronde zat minimaal drie kwartier waarvan sommige bestellingen niet zijn gekomen. 4 keer moeten vragen of we nog wat drinken mochten. De jongens van de bediening niets op aan te merken die Rennen letterlijk door de zaak, de eigenaresse daar in tegen blaft die jongens alleen maar af en zelf doet ze niets.. Vergeleken met afgelopen jaar is t erg achteruit gegaan. Erg jammer!
We zijn hier vaak geweest, deze keer was het koud, geen muziekje, geen kaarsje. De sushi was eens zo klein wel heerlijk! Maar de bediening was ronduit vervelend. Of men er geen zin in had. Voor het geld dat je dan kwijt bent vond ik het niet waard. Kan een moment opname zijn, maar voor mij een reden niet terug te komen.
Ik ben jarig vandaag en dacht ga lekker uiteten met mijn dochter. Maar wat n tegenvaller! Het personeel was oke maar de rest was echt vreselijk Het eten was vies en t was zo koud daar dat ik geen gevoel meer had in mijn voeten. We hebben onze jas aan moeten trekken tijdens t eten zo koud was t. Er werd niet op gereageerd Ben n hoop geld kwijt voor n vieze en koude verjaardags avond Nooit meer!
Prima gegeten. Ze hadden neem ik aan personeels tekort, waren 2 jongens van 15 die aan het rennen waren, deze jongens kregen zoveel kritiek over zich heen van iedereen aangezien het lang duurde met bestellingen van mensen. Enige wat de eigenaresse kon doen was bekken op het personeel en geld in der zakken stoppen, hielp de jongens niet om klanten tevreden te houden. Wanneer je de eigenaresse aan wil spreken loopt ze weg. Geen zaak waard
Voor mijn verjaardag hier wezen eten heerlijk gegeten en nog een leuke ijscoupe gehad met sterretjes
Het eten was heerlijk, maar het was er koud zelfs met een trui aan. Ook werden de tafels niet gelijk nadat er mensen weg waren direct opgeruimd en bleven heel lang vol met vieze borden/glazen staan. Dat vonden we erg rommelig!
Je kan er leuk eten maar het ijsbuffet kun je echt niet op deze manier aanbieden. De diepvries is nodig aan vervanging toe, het ijs is erg ijzig door de slechte diepvries. Ook de mini magnums zijn volledig ontdooit. Jammer, want het eten is lekker.
Wij komen hier regelmatig sushi is heerlijk net als alle andere gerechten. Het is er knus en de eigenaren rennen hun benen onder hun gat vandaan.. zeer vriendelijk personeel en gezellige sfeer.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid