facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Jean Marie te Gouda

Restaurant Jean Marie te Gouda

Info

Restaurant Jean Marie

Geschiedenis

Voor een heerlijk avondje uit eten in Gouda is Jean Marie zeker een aanrader.
Puur genieten onder de rook van de Goudse binnenstad; een goed glas wijn, mooi gedekte tafels, persoonlijke aandacht, regionale producten in de ambachtelijke keuken.

Adres: Oudebrugweg 4, 2808NP Gouda
Telefoonnummer: 0182 - 51 62 62
Stad: Gouda
Route: Oudebrugweg 4
Postcode: 2808NP



op zoek naar gerelateerd: jean marie gouda michelin, bij ons gouda, jean marie gouda menu, jean marie gouda actie, restaurant gouda, brunel gouda, unique gouda, jean marie menu kaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Crêperie Anne de Bretagne Crêperie Anne de Bretagne 884 meter Knusse Franse lunchroom met lekkere crêpes en croques. Zeker een bezoekje waard.
La Oliva Gouda La Oliva Gouda 929 meter Leuke tent, met live muziek op vrijdagavond. Geen idee of het altijd zo is, maar het ...
Recensies
Nu een paar keer geweest. Wat een heerlijk eten!!!! Zalige wijn. Leuke bediening. Prijs kwaliteit helemaal top. Wat wil je nog meer. Ik zeg tot gauw!
" gewoonweg" verrukkelijk !!! Weer zo lekker gegeten..niet te beschrijven.
Prima kwaliteit producten bij Jean-marie. In de afgelopen jaren meerdere malen geweest en dan valt op dat er vanuit de keuken echt wel wat pretenties zijn en de bereiding goed maar dat echte uitschieters naar boven uitblijven. Dat is overigens niet erg omdat de kwaliteit wel lekker stabiel is.
Oh, wat ontzettend jammer dat dit hun laatste weken zijn. Veel succes in Frankrijk!!!
Wat kan een mens zich verwent voelen ,heerlijk gegeten en wat was het gezellig ,echt een aanrader !!!
Dit restaurant is geen aanrader! Wij zijn gisteravond geweest, de sfeer was ondanks de leuk gedekte tafel ongezellig en stijf, het eten was niet op temperatuur, ronduit koud op alle terreinen. De gastvrouw lijkt aardig maar is het niet en er wordt belerend gedaan als ze midden in een gesprek iets komen mededelen over het eten of de wijn. Er wordt ook geïrriteerd gereageerd als je niet kiest voor een verrassingsmenu maar liever voor de kaart gaat of iets te drinken wil wat een beetje afwijkt. Deze kaart is zéééér beperkt. Je kunt kiezen uit precies twee gerechten bij elke gang, de aangeboden schrale plakjes zalm vooraf worden je gewoon opgedrongen en er blijkt een, niet vermeld, te flink prijskaartje aan te hangen. Alle gerechten waren zeer ondermaats van die halve eetlepel zuurkool kan ik niet leven waardoor we na afloop allemaal nog trek hadden maar wel een fikse rekening voor onze lieve vriendin die ons zo graag een geweldig etentje cadeau wilde doen. Hier wordt “gebakken lucht” verkocht! Wij komen hier nooooooit meer!
Heerlijk gegeten, helaas waren wij de enigen ivm corona. De tafels staan veilig uit elkaar, er wordt veilig met handschoenen gewerkt. En het menu is mooi samengesteld. We mochten zelfs een extra gerecht proeven van een kok in opleiding. Beslist een aanrader!
Voor een avond lang genieten in een gezellige en prettige ambiance, van hun verrassende, vernieuwende en heerlijke culinaire combinaties, geserveerd met een goed glas wijn. Ik kom hier graag, het menu is altijd afgestemd op het seizoen en verkrijgbaarheid, en het is altijd culinair genieten... Chapeau voor Marieke en Jan, en uiteraard hun team!
Een.geweldige avond gehad .heerlijk gegeten en een.goede bediening top avond
Locatie op een industrie terrein is wat minder. Zelf ingenomenheid van de staf is tot daar aan toe maar een Ober die voor zich zelf een proefglas wijn inschenkt is een van mijn meest bizarre culinaire ervaringen ooit; oordeel van de gast is kennelijk niet te vertrouwen. Kaart en keuken waren prima.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid