facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant & Hotel Hoog Holten

Adres: Forthaarsweg 7, 7451JS Holten
Telefoonnummer: +31 548 36 13 06
Stad: Holten
Route: Forthaarsweg 7
Postcode: 7451JS



op zoek naar gerelateerd: Hoog Holten menu, Hotel Hoog Holten kerst, Hotel Hoog Holten arrangement, Hoog Holten MICHELIN, Restaurant Hoog Holten, Geschiedenis Hotel Hoog Holten, Holterberg restaurant, Forthaarsweg 7 Holten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant en Hotel Hoog Holten Restaurant en Hotel Hoog Holten 12 meter Geweldig hotel! Wij nemen altijd onze hond mee dus dat is toch altijd even extra zoek...
Restaurant & Hotel Hoog Holten Restaurant & Hotel Hoog Holten 17 meter Fijne ervaring, mooie luxe kamer met een goed bed. Hele fijne bediening, Het diner wa...
Plek in Holten Plek in Holten 946 meter Mooie centrale locatie. Prima uitvalsbasis voor de regio en activiteiten als wandelen...
Museum de Borkeld Museum de Borkeld 2 km Brommers kiek'n in Emaillemuseum 't Kuyerhuus. Een feest van herkenning!
AC Hotel Holten AC Hotel Holten 4 km We werden er slecht behandeld.
Ac Hotel Holten Ac Hotel Holten 4 km We werden er slecht behandeld.
Recensies
Heel gastvrij ontvangen in Corona-tijd. De mensen doen echt enorm hun best om je in de watten te leggen. Diner en ontbijt is super, en op de kamer wordt sfeervol een tafel gedekt!
Hoog Holten is een geweldige plek voor een nachtje weg, ook in Corona tijd. Wij hebben met twee kleine kinderen in het hotel verbleven en zijn ontzettend verwend met een fijne kamer, geweldig eten en een heerlijk ontbijt- allemaal sfeervol, gastvrij én COVID-proof. De omgeving van Hoog Holten is prachtig. Aanrader.
Fijn hotel in een mooie omgeving. Vriendelijk onthaal en bediening, lekker gegeten van boven gemiddeld Niveau, zeker een aanrader!
Wat een heerlijk gastvrij hotel! Een aanrader! Midden in de bossen, een prachtige omgeving om te wandelen. We hebben tijdens de lockdown hier van de rust en het lekkere eten kunnen genieten.
Sfeervol hotel, zo mooi aangekleed nu zo rond de kerst. Zeer gastvrij en fijn personeel. Kamers iets gedateerd en matrassen zijn niet zo fijn. Maar ik kom snel terug! Ook voor de mooie omgeving.
Mooi hotel midden in de natuur. Goede kamers en een fijn restaurant. Aanrader.
Mooi gerenoveerde kamers en badkamers, heerlijk bed, geweldig dinner op de kamer en zeer uitgebreid ontbijt. Het lunchpakket van €12,50 pp is zeer uitgebreid en lekker. De locatie is fantastisch voor wandelaars en fietsers.
wat een heerlijk uitje in deze tijd! Waanzinnig lekker eten op de hele mooie kamer maar wel een hele gezellig gedekte tafel incl kaarsje en muziekje. Echt een topwkd gehad. We komen graag terug en al helemaal als alles weer normaal is, om lekker te kunnen borrelen aan de bar of op het terras.
Heerlijke overnachting gehad. Mooie up to date kamer. Het in de kamer eten was echt super lekker en goed geregeld! Personeel was vriendelijk en zeer hulpvaardig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid