facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant het Havenhuis

Restaurant het Havenhuis

Info

Restaurant het Havenhuis

Geschiedenis

In het karakteristieke pand van de oude zeepfabriek aan de Leurse haven verwelkomen wij u graag voor een ontspannen lunch, een high tea, een verrukkelijk diner of een gezellige borrel op ons terras.

Bij Het Havenhuis kunt u gaan genieten van pure gerechten, bereid met de beste streekproducten.

Adres: Geerkade 19, 4871CK Leur
Telefoonnummer: 076 7620602
Stad: Leur
Route: Geerkade 19
Postcode: 4871CK



op zoek naar gerelateerd: restaurant etten-leur centrum, Havenhuis Etten-Leur parkeren, nieuw restaurant etten-leur, Restaurant Etten-Leur maandag open, 3 gangen menu Etten-Leur, tapas restaurant etten-leur, Restaurant Etten-Leur Bisschopsmolenstraat, Italiaans restaurant Etten-Leur
Recensies
Mijn vriendin en ik hebben vandaag ons partnerschap hier gevierd. Van te voren offerte laten maken en er werd heel fijn meegedacht over mogelijkheden. Snel tot een leuk plan gekomen. Bij aankomst waren we blij verrast met een super mooi aangeklede tafel met mooie bloemen en leuke versieringen. We kozen voor een borrel op de middag met hapjes. Alle hapjes waren heerlijk en zag er top uit. Service aan tafel was heel vriendelijk en professioneel. Leuke middag om te herinneren en zijn daar erg dankbaar voor!
Wij kozen voor het verassingsmenu. Heerlijk gegeten, er werden mooie wijnen uitgekozen passend bij de gerechten. Vriendelijke en kundige bediening.Eten: 5/5
Dit is een instelling waar het warm en gezellig is, de sfeer van de avond is romantisch en relaxed! Service op het hoogste niveau, snel, gerecht van de dag - dorado-vis, op aanbeveling van de ober, was echt heerlijk! De beef ribeye steak was de braadstuk die in de wensen stond aangegeven, de chef deed het Ook was er een compliment in de vorm van hapjes, dat is ook leuk! De ober is attent en onopvallend! Hij bood een menu aan in twee talen Wil je een heerlijke sfeervolle avond, dan kun je veilig voor dit restaurant kiezen
Heerlijke lunch 1 uurtje en uitsmijter Havenhuis op het terras. Fijn personeel. Kortom een aanrader. Als wij weer in Etten-Leur zijn komen wij zeker terug.
We komen zo graag hier. Heerlijk eten , leuke bediening en het restaurant heeft een goede sfeer ook buiten is het heerlijk zitten.Eten: 5/5
Leuke plek om te eten! Wij hebben er geluncht. Lekker eten! Snelle, attente bediening en een gezellige sfeer. Parkeren: Wij hadden een plekje vlakbij. Parkeren max. 2 uur met parkeerschijf. Rolstoeltoegankelijkheid: Een deel van de zaal is rolstoeltoegankelijk. Benoem bij je reservering dat dit nodig is er zijn namelijk ook een aantal tafels alleen via een trap bereikbaar.
Heerlijk eten en super vriendelijke en goede bediening en wat fijn dat er airconditioning is bij een buitentemperatuur van ruim 32. Aanrader!
Goed en mooi eten, locatie is netjes overzichtelijk en ruim. Bediening goed en netjes, een klein foutje; het vergeten van een wijntje bij het dessert wijnarrangement. Het wijnarrangement wat overigens ook in ‘BOB’ variant beschikbaar is, halve glaasjes voor de mensen die nog naar huis moeten rijden of gewoon wat minder willen drinken, leuk idee. Borden mooi opgemaakt en eten was echt goed. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Heerlijk verassingsmenu genoten vandaag met zn tweeën gedurende lunchtijd. Uitstekend rekening gehouden met voedselallergieën én lekker buiten kunnen zitten. Geweldige bediening. Extra credits naar Marylene; wát een Gastvrouw! de andere dames ook hoor. Aanrader!
Helaas wederom niet helemaal genoten van het eten. Voorgerecht met coquilles was erg vlak van smaak en een vreemde combinatie van ijskoude bloemkool, vlak smakende coquille en iets schuimachtigs. Hoofdgerechten waren prima. Dame blanche na afloop was een aanfluiting met smakeloos ijs. Deze werd netjes van de rekening afgehaald. Maar 130 euro voor 2 personen stond echt niet in verhouding tot de kwaliteit. Jonge bediening was erg vriendelijk en correct.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid