facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Het Bolwerck

Restaurant Het Bolwerck

Info

Met een prachtig uitzicht op de rivieren de noord de merwede en de oude maas kom je heerlijk tot rust bij Restaurant Het Bolwerck in Dordrecht.

Adres: Boomstraat 27, 3311 TC Dordrecht
Telefoonnummer: 0787370130
Stad: Dordrecht
Route: Boomstraat 27
Postcode: 3311 TC



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Bolwerk, Restaurant Dordrecht, Restaurant Merwekade Dordrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tapasbar 't Vlak Tapasbar 't Vlak 480 meter Klein tapasrestaurantje waar mensen tegelijkertijd ook wat kunnen drinken aan de bar....
La Cubanita Dordrecht La Cubanita Dordrecht 869 meter We hebben best veel ervaring met de keten, maar deze avond was het eten niet zo gesla...
Chez Heeren Jansen Chez Heeren Jansen 5 km Leuk restaurant voor de vrijdag middag borrel!Eten: 5/5
Recensies
Heerlijk geluncht hier. De Poke Bowl en de goed belegde Steak Sandwich waren erg lekker en vers. Gezellig terras met een leuk uitzicht over het water onder een parasol en uit de wind. Bediening was vriendelijk. Het duurde even tot ze onze bestelling op kwamen nemen, maar ook hier zoeken ze nog personeel. Geen grote menukaart maar er stonden genoeg lekkere gerechten op. Jammer dat er geen plekje meer over was voor de appeltaart, die zag er verschrikkelijk lekker uit.
Als eerste een super leuke locatie aan het water! We waren te vroeg om te lunchen. De keuken ging pas om 12 uur open. Dat vond ik een beetje jammer. De lunch was verassend lekker. We hadden de steak sandwich en de zeeuwse boerensandwich beide erg rijk belegd. Hierdoor was de prijs/kwaliteit verhouding goed te doen. Al met al een leuke hotspot in Dordrecht!
Heerlijk geluncht. Keus genoeg in alle soorten en maten. En aan het water dus genoeg te bekijken, je kunt in of uit de zon zitten... en bij de thee kun je kiezen uit een carrousel, op je gemakkie aan je eigen tafel. Prettige bediening. Een aanrader dus!
Wat een mooie plek om iets te eten of te drinken. Proef ook de zelfgemaakte ijsthee eens. Pas wel op uw eigen ‘bolwerk’ tijdens een bezoekje aan het toilet, het plafond is erg laag.
Hier heerlijk met zn drietjes wezen eten. Wij kozen als voorgerecht chorizo kroketjes met een kruiden mayonaise, kipkluifjes, bitterballen en plukbrood om te delen. Dit beloofde al veel goeds. Hoofdgerecht de spareribs, deze viel letterlijk uit elkaar, zo mals waren ze. De zalm en de tzaziki burger. Ook deze gerechten vielen erg in de smaak. Nagerecht paste er niet meer in, dus we kozen voor een lekkere cappuccino. De toiletten zijn in dit restaurant schoon, handdoekjes van katoen om je handen te drogen. De ligging van het restaurant is perfect, naast het centrum, vlakbij de waterbus. De dame in de bediening de Poolse! is fantastisch. Super lief, klantgericht en heel erg leuk! Zij zorgt echt voor de sfeer. De laatste keer dat wij hier waren was het personeel minder, maar zij zorgt écht voor die extra ster!
Lunch met vrienden en na de lunch een zalig toetje. Eigengemaakte appeltaart met slagroom
Heerlijke koffie op. Als verrassing een super lekker likeurtje erbij gekregen. Zeer vriendelijk personeel Een echte aanrader
Heb vandaag goede gegeten met een mooie prijs. Het 12 uurtje set, met mosterd soep en krokiet en brood met kaas, ham en gebakte ei... vindt het prima en zeker komt nog eens...
Heerlijk gegeten op een heerlijk terras aan het water. Een unieke locatie langs het 3 rivieren punt. Vriendelijk en gedreven personeel. Verrassende burgers en zalige wijn op de kaart. Ook voor vis liefhebbers is er ruime keuze.
Helaas geen goede ervaring op een dinsdagavond. Met z’n 6en wilden we een hapje eten voor mijn moeder haar verjaardag. Na meer dan een uur wachten op de bestelde borrelplank zonder dat er iemand van de bediening langs was geweest bij onze tafel maar eens navraag gedaan of we nog lang moesten wachten. Bleek dat het niet was doorgegeven aan de keuken. We kregen excuses, en er werd aangeraden om dan maar gelijk een hoofdgerecht te bestellen en de borrelplank over te slaan, ‘anders konden we nog lang wachten’. Ook geen drankje als goedmakertje gehad. Toen zijn we maar naar een ander restaurant gegaan. Het eten zag er lekker uit en de bediening was vriendelijk, maar dit was toch wel een teleurstelling. 2 uur gewacht zonder eten..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid