facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Hai Yan Palace

Restaurant Hai Yan Palace

Info

Chinees Cantonees Restaurant

Adres: De Zoom 4 8255 AC, 8255ac Swifterbant
Telefoonnummer: 0321323727
Stad: Swifterbant
Route: De Zoom 4 8255 AC
Postcode: 8255ac


Openingstijden

Maandag: 15:30 - 21:30

Recensies
Lekker ter plaatse gegeten. Duurt best lang voordat het op je bord ligt, terwijl het rustig in de zaak was. Maar het was het wachten wel waard. Aardige bediening.Eten: 4/5
We bestelden hier voorheen regelmatig, vooral omdat er weinig keuze in de omgeving is om eten te laten bezorgen. De kwaliteit vh eten is erg wisselend soms zelfs slecht. Nu sasaki ook hier bezorgd zijn we voorgoed overgestapt, een wereld van verschil!
Heerlijke en uitgebreide afhaalmaaltijd opgehaald. Topkwaliteit en goede service. Ga zo door! Parkeren: Naast het pand. Speciale dieetwensen: Deel moest gluten- en lactosevrij zijn. Is goed gegaan. Maar volgende dit graag duidelijker op de verpakkingen aangeven!
Nog nooit zulk slecht eten gehad, alles was droog . De rijst leek wel 2 dagen oud, plakte heel erg . Ronduit schandalig dat men dit durft te serveren . Laatste keer ooit dat ik hier bestel of afgehaald heb. Dit bedrijf heeft er duidelijk geen zin meer in.
We zijn hier vaste klant. Tot nu toe nooit geen problemen gehad die niet opgelost zijn. Wij vinden het eten er lekker. En ze zijn vriendelijkEten: 4/5
Vriendelijk personeel en goed eten Echt een aanraderEten: 5/5
Hebben hier een maand menu was Eten: 5/5
Nog nooit zo'n lekker chinees gegeten al vele restaurants bezocht maar deze springt er zeker uit. Wat is dit goed eten, en de eigenaars zijn zeer lieve mensen.Jammer dat ik geen 10 sterren kan geven.
Afgelopen zondag gingen wij met 4 personen eten in het restaurant. we hebben verschillende dingen besteld wat op het menu kaart stond. Wij wilde ook voor vier personen gebakken banaan. Maar dat kon niet...dat ging per 3. Ik kreeg mij eten voor me wat ik had besteld vlees met groenten. Maar wat zat er doorheen....garnalen waar ik Allergisch voor ben. We hadden na dit wel voor gezien om verder geen nagerecht te nemen. Ik ging afrekenen en wat stond op de bon gebakken banaan die wij helemaal niet hebben gehad.
Vooral de bamiloempia met bak babi pangang erbijEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid