facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Greens

Restaurant Greens

Info

Onbeperkt genieten!

Geschiedenis

Bij Greens kunt u genieten van heerlijke gerechten uit vele windstreken.

Op onze lunchkaart vindt u diverse belegde broodjes en warme lunchgerechten. Komt u met een groep, dan kunnen wij een speciaal lunchbuffet voor u samenstellen.

Wanneer u wilt dineren bij Greens, kunt u kiezen uit een aantal mogelijkheden:

Ons Greens grill buffet bestaat uit vele gerechten, waaronder gebakken aardappels, frites, gehaktballetjes in tomatensaus, spare ribs, kipvleugels, lamstoof, visstoof, schnitsels, inktvisringen en diverse, op het seizoen aangepaste, gerechten

Bij de bereiding van onze gerechten maken wij uitsluitend gebruik van verse ingrediënten van een uitstekende kwaliteit uit onze eigen regio.

Adres: Laan van westerwolde 6, 9541 ZA Vlagtwedde (gemeente)
Telefoonnummer: 0599-313072
ln.reemrednalsme@sneerg
Stad: Vlagtwedde
Route: Laan van westerwolde 6
Postcode: 9541 ZA


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:00
Dinsdag: 12:00 - 21:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: grand café - restaurant greens vlagtwedde, greens westbroekpark, restaurant greens den haag, restaurant vlagtwedde, greens vlagtwedde openingstijden, greens vlagtwedde te koop, greens corner vlagtwedde, greens in the park
Recensies
Ondanks het feit dat er totaal 3 tafeltjes bezet waren, duurde het erg lang voordat we ons gerecht kregen. Het smaakte prima, maar een hele karige hoeveelheid. Mijn groenten op mijn bord bestond uit 2 sperziebonen, 2 peultjes en een schijfje peen. De gerechten zijn behoorlijk aan de prijs en dat vind ik niet geheel terecht. De bediening is echter zeer vriendelijk en correct.
Lang geleden dat ik zo slecht ergens gegeten heb en bediend ben Na bestelling duurt het een half uur voordat er eindelijk een stolbroodje komt Uur later komen dan de biefstukjes voor 6 personen Medium besteld . Waren zo doorbakken, me schoenen smaken beter Ook amper patat erbij terwijl duidelijk aangegeven voor 6 personen. Patat bij besteld, komt als iedereen is uitgegeten Tafel wordt niet afgeruimd en dessert bestellen duurde weer een half uur Al met al geen aanrader
De spareribs waren oké, maar sommige horecagelegenheden mogen blij zijn dat ze zitten waar ze zitten. Het geluk is dat ze geen klantenbinding nodig hebben, aangezien de meeste gasten vast op het vakantiepark zitten. Vanavond werden diverse fouten gemaakt, maar niet juist opgepakt. Zelfs na opmerking werd er een soort 'grap' gemaakt door het personeel de feedback niet serieus genomen. Wel excuses, maar helaas. Mijn tip aan golfclub en Hogenboom: adviseer een leuk restaurant aan uw gasten dat om de hoek zit, net iets verder dan Greens.
Het is dat deze locatie in leven kan blijven door de plek waar ze zitten, maar vanavond was het een drama in de bediening.. Fout op fout werd er gemaakt zonder na te denken wat dat met gasten doet. Jammer dat dit soort plekken mensen blijven teleurstellen. Desondanks waren de spareribs goed, maar ik blijf toch kritisch.
Mooi en gezellig restaurant met een buffet waar je goed en onbeperkt van kan eten tegen een schappelijke prijs. In de zomer kan het met mooi weer druk zijn, maar ook op de zaterdagavond! Reserveren dus als je geen risico wil lopen. Vriendelijk en beleefd personeel. Alleen de toiletgelegheid verdient wat extra aandacht.
Veelal jonge onkundige bediening, lang moeten wachten ondanks weinig gasten, manager was niet aanspreekbaar want die was druk!! wij zaten bij een Vd ramen met zicht op de golfbaan maar wat zagen die ramen eruit vol met vliegenstront en doodgeslagen vliegen bah!! Varkenshaas met brie was erg droog en er kon maar 1 gesneden plakje brie vanaf erg jammer voor dat geld.. Niet voor herhaling vatbaat
We zijn afgelopen donderdag met de familie wezen eten en we hebben genoten van het buffet. Perfect geregeld en voldoende van alles. We komen vast nog een keertje terug. Super. De bediening was hartelijk en zeer vriendelijk. Complimenten !!!!
Suuuper lekker eten! Hele chille atmosfeer en heel aardig personeel. Vooral de jonge knul achter de bar en aan tafel en de kok uit Oostenrijk! Dankjewel
Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening. Buffet en grill. Voldoende variatie en continu aangevuld. Heerlijke salades en tappas hapjes. Aanrader!!!!
Het eten was goed voor een redelijke prijs met uitzicht op de golfbaan. Alleen de stoelen zaten vreselijk, dat moet veel beter kunnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid