facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Grand Café De Korenmolen

Restaurant Grand Café De Korenmolen

Geschiedenis

Midden in de natuur, tussen het Veluwe Massief en de IJsselvallei ligt in Eerbeek Grand Café De Korenmolen. Een rustiek trefpunt voor ontspanning en culinair genot. Voor die ene ontmoeting of die speciale gelegenheid en een prima startpunt voor een ontdekkingstocht door de omgeving.



"Uitgebreid restaurant in EerbeekIn het prachtige Eerbeek, midden in de natuur tussen het Veluwe Massief en de IJsselvallei ligt ons Restaurant Grand Café De Korenmolen. Al jaren een rustiek trefpunt voor ontspanning en culinair genot. De Korenmolen is de uitgesproken gelegenheid voor die ene ontmoeting of die speciale feestelijkheid. En daarnaast ook nog eens een prima startpunt voor een ontdekkingstocht door de omgeving. Op onze website vindt u alle informatie, over het restaurant, ons Grand Café, onze zaal en over onze prachtige oliemolen. Deze molen is bijvoorbeeld uitstekend te gebruiken als uitstapje voor uw familie- of bedrijfsuitje. Of wat dacht u van de molen als unieke trouwlocatie?"
Adres: Kanaalweg 3, 6961LW Eerbeek
Telefoonnummer: 0313651331
moc.nelomneroked@ofni
Stad: Eerbeek
Route: Kanaalweg 3
Postcode: 6961LW


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: grand cafe de korenmolen openingstijden, restaurant eerbeek kindvriendelijk, korenmolen eerbeek menukaart, restaurant loenen, high tea korenmolen eerbeek, de heideroos eerbeek, restaurant eerbeek, de zaak eerbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spoorzicht Eerbeek Spoorzicht Eerbeek 751 meter Heerlijk gegeten alles een beetje met andere samenstellingen wat het exclusiever maak...
Recensies
Als we op de Veluwe zijn is dit onze afsluiter de laatste avond. Steevast gezellige sfeer, heerlijk eten en fijne bediening. Echt een aanrader voor een avond uit!Eten: 5/5
Zeer gastvrij, en heerlijk eten. Mooie locatie. Vegetarische menuopties: Diverse vegetarische gerechten. Parkeren: Prima parkeerplaats Rolstoeltoegankelijkheid: Prima toegankelijk Speciale dieetwensen: Werd bij de reservering gevraagd. Erg netjes dat hier aan gedacht wordt.
Deze uitbater biedt de mogelijkheid om op zijn of haar terrein met je camper te kunnen overnachten en maakten daar onlangs gebruik van. Uitstekend en zeer rustig geslapen en uiteraard het terrein zo achtergelaten als dat wij het aantroffen. Een hartelijk dank aan de eigenaar voor de geboden mogelijkheid en een volgende keer zullen we zeker ook het restaurant aandoen, dit keer kwamen we net iets te laat aan. Parkeren: Wij maakten gebruik van hun service om hier gratis een nachtje te camperen. Het terrein was -aan de kant waar wij stonden- voorzien van een grintdek en best vlak te noemen. Door met de voorwielen tot aan de rand te parkeren, waar het iets opliep, konden wij onze buscamper zelfs iets waterpas zetten. Verderop in het dorp is een prima faciliteit voor het afvoeren van douche- en toiletwater, dus voor ons een supermooie plek om te overnachten.
Tijdens een weekend Coldenhove hier terecht gekomen op een ijskoude zaterdag. De openhaard was aan en ik zocht een fijn tafeltje voor mij alleen. Ik bestelde een biertje van de tap en een carpaccio. En dit was dus de lekkerste die ik ooit heb gegeten. Heerlijk met die paddestoelen erop en echt grof zeezout. En dat deed me op zondag besluiten om weer terug te komen. Nu bestelde ik een maaltijdsalade carpaccio. Wederom heerlijk. Ga zo door!
Heerlijk gegeten met personeels uitje. Mooi aangeklede zaal met sfeer. Het eten was heerlijk en goed verzorgd. We hadden met de groep een buffet. Medewerkers waren zeer attent en vriendelijk. Parkeerplaats naast de deur was erg handig. Vegetarische menuopties: We hebben genoten van de heerlijke vegetarische rijst schotel. Parkeren: Ruime parkeergelegenheid
Wat een mooie en gezellige aankleding van het restaurant. We hebben hier heerlijk gegeten en was een goede prijs / kwaliteit verhouding. Het personeel is zeer vriendelijk en netjes. Hier komen we zeker weer terug.
Even, voor een koffie en wat lekkers, afgeslagen van de doorgaande weg. Het was het de moeite waard, vriendelijke bediening, prima cappucino en uitstekende espresso. Ik vraag mij enkel af waarom een, overigens heerlijk gebakje € 5,50 moet kosten...Eten: 3/5
We hadden de proeverij en het was super lekker. Veel verschillende voorgerechtjes, een goed hoofdgerecht en een heerlijk Grand dessert. Goede service en vriendelijke bediening die aan tafel kwamen uitleggen wat we aten. De kok zelf kwam ons toetje brengen! En erg corona-proof allemaal. Ik ben fan.
Jongens, wat doen jullie het ontzettend leuk! We kwamen spontaan langs en kregen een fijn tafeltje met personeel dat echt begrijpt wat gastvrijheid is. Ik voelde me enorm welkom, ondanks we een beetje lang bleven zitten. Van de fles wijn hebben we heerlijk genoten op ons bedje in het hotel. Chapeau voor jullie allemaal, de omgeving, service, eten- het plaatje was compleet.
Top restaurant! Heerlijk eten voor een goede prijs. Heb zelf lamsstoof gehad en dat beviel me goed, het vlees was goed mals en smaakvol klein verbeterpuntje, stoofvocht mocht iets dikker/romiger zijn. Prachtig deegbroodje erbovenop, knapperig en kraakte in perfectie, prachtig kleurtje! Lekkere toetjes en lekker quinoa taartje met weckgroenten. Prima biertjes in het assortiment, Affligem en Texels werkt altijd wel. Van mij mag je wel nog wat spannends lokaal zoeken qua bier Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid