facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Graan voor Visch

Restaurant Graan voor Visch

Info

Restaurant Graan voor Visch is een sfeervol restaurant gelegen in recreatiegebied Spaarnwoude.Het restaurant is gelegen in een nostalgische stolpboerderij.

Geschiedenis

Het restaurant Graan voor Visch dankt zijn naam aan de inpoldering van meer dan een eeuw geleden. Hier werd eerst vis gevangen en daarna graan verbouwd. Ook in het logo van Golfbaan Spaarnwoude vindt u deze verwijzing naar vroegere tijden terug.

Het restaurant is gelegen in een nostalgische stolpboerderij en telt naast de brasserie nog 4 verschillende zalen en een aparte kleine stube die afgehuurd kan worden. Alle zalen hebben een eigen karakter en mogelijkheden voor vergaderingen, grote en kleine groepen of (buiten)feesten.







"Het meest smaakmakende restaurant."
Adres: Het Hoge Land 2, 1981LT Velsen-Zuid
Telefoonnummer: 023 538 55 99
Stad: Velsen-Zuid
Route: Het Hoge Land 2
Postcode: 1981LT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:30
Dinsdag: 08:00 - 21:30
Woensdag: 08:00 - 21:30
Donderdag: 08:00 - 21:30
Vrijdag: 08:00 - 21:30
Zaterdag: 08:00 - 21:30
Zondag: 08:00 - 21:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie Beeckestijn Brasserie Beeckestijn 4 km Mooie constructie in coronatijd, vooraan bestellen, achterkant je eten ophalen. Lekk...
Recensies
Caesar salade weinig smaak geen "Caesar" dressing? Avocado creme met pulled chicken smakelijk. De zoete aardappelfrietjes zijn goed, zouden beter smaken als er aïoli ipv mayonaise bij geserveerd zou worden. Prima bediening.Eten: 4/5
Ik heb hier 15jaar geleden golf gespeeld vandaar dat ik het ken Graan en fishes heerlijk koffie en thee gedronken.Service: 5/5
'Savnds om half 7 een baantje gelopen oo de E- holes . Lekker gespeeld en heerlijk weer gehad. We dachten even een biertje met een bittergarnituur op het terras maar helaas de keuken was al om 9 uur dicht en we gingen precies om 9 uur zitten en bestellen. Een bittergarnituurtje kon echt niet meer gebakken worden werd ons verteld. Altijd genoten op het terras of in het restaurant maar dit was echt teleurstellend . Hoop dat dit in de toekomst toch niet vaker gaat gebeuren want dit is geen reclame.
Redelijk restaurant met vriendelijk personeel. Kaart is heel behoorlijk. Prijzen zijn wat hoger dan het gemiddelde. De gerechten smaken goed, maar de aankleding laat te wensen over. Dacht dat de minimalistische keuken weer op zijn retour was. Een uitsmijter zonder iets als een blaadje sla blijft wat verbazend, zeker bij de toch hoger dan gemiddelde prijs.
Heerlijk eten, goede en vriendelijke bediening. Voor de Thaise kokossoep rijd ik graag om! Bij mooi weer ook een groot en mooi terras.
Altijd lekker: plankje, de kokossoep, de vissoep, de pasta met garnalen, longest drive, salade geitenkaas, bitterballen. Ook als je niet gaat golfen!
Heerlijke plek in 't prachtige Spaarnwoude!
Mooie locatie, en lekker gegeten na de eerste schietwedstrijd op deze Golfbaan. Perfect geholpen door het bedienend personeel. En een groot BEDANKT voor het toelaten van een luchtschietclub op de golfbaan, we hebben allemaal een fantastische dag gehad.
Gezellige kerstavond gehad in een sfeervol ingericht restaurant . Het menu en het wijn arrangement waren heerlijk . Ook de complimenten voor de bediening die was van aankomst tot vertrek geweldig. Kortom een geslaagde avond
Weinig keus voor vegetariërs beetje de standaard vegetarische gerechten die je overal tegenkomt maar de tomatensoep is in ieder geval heel erg lekker. Goede bediening!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid