facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Fusia

Restaurant Fusia

Info

Restaurant Fusia "All you can eat" & Take away sushi-, frituur- en grillgerechten

Geschiedenis

Bij Fusia kunt u onbeperkt van onze kaart nuttigen voor een vaste prijs. Onze kaart bestaat uit een brede selectie van sushi-, frituur- en grillgerechten waar u vast en zeker van zal genieten. Verder biedt ons menu nog vele diverse wokgerechten, soepen, salades en vegetarische gerechten. Uiteraard worden de door ons geserveerde gerechten met de lekkerste en meest verse ingrediënten bereid.

Het all you can eat concept van Restaurant Fusia is een echte diner beleving. Eten bij Restaurant Fusia is perfect voor mensen die op een avond verschillende kleine gerechtjes willen proeven en delen. U kunt op een speelse manier alle gerechtjes mixen en matchen.

Onze prijzen:

Volwassenen Di & Wo € 23,50
Volwassenen Vr t/m Zo € 25,50
Kinderen Di t/m Zo € 12,50

Adres: Stationsstraat 76, 5751 HG Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0493843718
Stad: Deurne
Route: Stationsstraat 76
Postcode: 5751 HG



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Deurne Markt, Restaurant Deurne Stationsstraat, Lunch Deurne, Borrelarrangement Deurne, All you can eat Helmond, Tapas omgeving Deurne, Sushi Amstelveen, Eeterij Deurne
Recensies
Sushi valt erg tegen. Heel veel rijst en weinig vulling. Gevraagd of ze nieuwe willen maken maar komen vervolgens terug met nog meer rijst in de sushi en een minuscuul beetje vulling. Voor dit geld kun je beter ergens anders naartoe gaan.Eten: 2/5
Van Eindhoven naar Helmond en omstreken hebben wij alle sushi restaurants wel gehad, deze moesten we nog proberen. We hebben werkelijk een top avond gehad . Het restaurant is prachtig, de eigenaresse en de bediening is geweldig. En dan de gerechten ..die zijn PERFEKT. Ik moet er 30km voor rijden maar ik ga nergens anders meer heen...Fusia een dikke 10 van ons.
Lekker eten, aardig personeel. Gingen af en toe wat dingetjes mis met bestellen maar ook goed opgelost. Interieur/atmosfeer is een beetje basic.
Van de week er 2x wezen eten. Het was heerlijk en de bediening was super gezellig. Groetjes uit bennekom
Heerlijk gegeten met mijn meisje! Leuk personeel, het was lekker rustig en de airco stond aan! Heerlijk met die hitte buiten. Het eten was ontzettend lekker we hebben echt genoten. We hebben hier ook al eens vaker afgehaald, dat is ook altijd helemaal prima
Heerlijke sushi. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Vriendelijke bediening. Wij gaan nog eens terug.
Slechte service, slechte sushi, onvriendelijke benadering, duur, kwaliteit /prijs verhouding slecht. Als je een slechte avond wil, moet er vooral gaan eten.
Met gezin gegeten. Mooie gerechten, vlotte bediening en royale zitplaatsen. Zaak ziet er fris en verzorgd uit.
Het restaurant zat niet vol, desondanks hadden ze moeite om eten tegelijk uit te serveren. Drinken vragen ze ook zeldzaam. Hier moet je toch echt zelf achteraan. De Sushi is niet van goede kwaliteit. Het concept is in totaal 5 x bestelen en dan max 4 gerechten per persoon. Ijs mag maar 1 bol per persoon.
Verrassend groot restaurant, fijn personeel en reg lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid