facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Far East Culinair City

"Chinees Afhaal & BezorgingChinese Take-away & Delivery"
Adres: Weverstede 2, 3431 JT Nieuwegein
Telefoonnummer: 0306051088
Stad: Nieuwegein
Route: Weverstede 2
Postcode: 3431 JT


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Beste Chinees Nieuwegein, Chinees restaurant Nieuwegein makado openingstijden, Chinees Nieuwegein Walnootgaarde menukaart, Far East menu, Happy Garden Nieuwegein, Asia Nieuwegein, Far East reizen, Thuisbezorgd Nieuwegein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Maandelijks kom ik hier terug. Om te beginnen is het personeel super vriendelijk, altijd in voor een praatje en weten eigenlijk altijd al wat ik en de familie wil. Daarnaast is het eten fantastisch, zelf ben ik zeer kritisch als het gaat om de Aziatische keuken en Far East Culinair City heeft een geweldige chefkok met een super team die de gerechten altijd perfect bereiden. Neem graag mijn vrienden en familie mee om dit te ervaren en ook zij zijn helemaal verkocht. Aanraders: St. Jacobschelp Peking Eend Salade Yummie Beef Salt&Pepper Squid Lambchops in Blackbean sauce
super beste van hele regio, goede prijzen, zeer goed eten, uitstekend personeel vooral cristel wat een schatje
All inclusive geweldig gegeten hier. Goede kwaliteit, attente bediening en een super prijs/kwaliteitverhouding. Probeer hier eens de gestoomde pasteitjes als voorgerecht, of de St. Jacobsschelp. Als hoofdgerecht een Tiepan en toe een grand dessert.
Heerlijk eten. Goede kwaliteit Prettige bediening. We komen hier al jaren. Ook voor afhalen een aanrader.
We zijn jarenlang vaste klant van Far east geweest op city plaza en vonden het jammer dat hij dicht ging. Nu zag ik dat ze opnieuw open zijn gegaan op de Handelskade . Dus vanavond ons favoriete gerecht besteld o.a dagging ritja ,maar de teleurstelling was groot.Het gerecht leek in de verste verte niet op wat ik van Far east gewend was,totaal andere smaak en ingrediënten en 0 pittig. En buiten dat waren ze ook vergroot glazen vergeten mee mee te geven,wat een kleine porties ! Was gelijk de laatste keer dat we daar besteld hebben !
Het eten en service is prima, jammer dat men daar niet kan eten en een toilet ontbreekt ook.Eten: 3/5
Het beste restaurant van Nieuwegein. Wil je het nog proberen ze zijn open tot 31 januari 2020.Daarna gaan ze dicht vanwege de herinrichting van het Centrum.
Betalen voor niks is waardevoller Slechtste teppanyaki ever en nog slechtere service. Helaas kun je niet -5 ster geven, als we 80 euro hadden verbrand en thuis hadden gekookt, hadden we een betere avond. We hadden teppanyaki gereserveerd en gingen aan tafel zitten. We vinkte eerste gang aan niet teveel nog, dronken ons drankje en na paar minuten kwam de chagrijnige kok van andere tafel onze gerechten op onze borden scheppen. Verbaasd vroegen we of dit zo bleef, waarop we ja als antwoord kregen. Dat is voor ons geen teppanyaki, maar gewoon soort open keuken maar dan ongezelliger. dus vroegen we of ze anders wat sushi konden inpakken, dat we naar huis gingen, maar dat kon ook niet. We konden blijven of gewoon betalen en weg gaan. Wij naar de manager, maar die zei dat het hun concept is. We moesten eerste gang volle prijs en drank volle prijs betalen en daarmee moesten we dan blij zijn. Met een volle buik, maar niet van het eten, naar huis. De manager boeide het duidelijk niet, jammer want de jongen die de manager haalde, had zeker weten een betere oplossing gevonden en ons evengoed tevreden weg gestuurd. Dus wil je hier teppanyaki eten, dan moet je het niet erg vinden dat er niet aan tafel wordt gekookt, verwacht geen flair, maar wel heul veel knoflook. Veel plezier.
Wij hebben heerlijk gegeten net als van ouds ,voor herhaal komen gauw terug.
Deze tent biedt iets meer dan de Chinees om de hoek. Eten aangepast aan de plaatselijke bevolking. Dat is voor mij jammer als liefhebber van de Cantonese keuken. Toch zou ik aan mijn trekken kunnen komen als de koks het eten op mijn verzoek klaar maken zoals ik dat wens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid