facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant en Zalencentrum In de Tonne

Restaurant en Zalencentrum In de Tonne

Info

Restaurant en Zalencentrum in Hellendoorn. Voor feesten en partijen, a-la carte. Onze specialiteit: De Proeverij een onbeperkte keuze uit kleine gerechten.

Adres: Dorpsstraat, 7447 CT Hellendoorn
Telefoonnummer: 0548654265
ln.ennotedni@ofni
Stad: Hellendoorn
Route: Dorpsstraat
Postcode: 7447 CT



op zoek naar gerelateerd: proeverij de tonne hellendoorn, restaurant hancate, restaurant hellendoorn, restaurant hellendoornse berg, tante stoof, kindvriendelijk restaurant hellendoorn, restaurant dorpsstraat hellendoorn, restaurant nijverdal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chinees-Indisch Re Chinees-Indisch Re 113 meter Heb nog nooit zo slecht gegeten. Vreselijk zout. Ga hier nooit meer heen, zonder van ...
Cafetaria 't Kokhuus Cafetaria 't Kokhuus 342 meter Vriendelijke bediening, goed eten.
Gulle Goedzak Hellendoorn Gulle Goedzak Hellendoorn 453 meter Heellijk gegeten, comfortabele omgeving. En de eigenaar is erg vriendelijk.
Hard Rock Café Hellendoorn Hard Rock Café Hellendoorn 980 meter HRC Hellendoorn, considered Europe's smallest and fictional HRC all time.
Landgoed de Uitkijk Landgoed de Uitkijk 1 km Lunchen - Dineren - Logeren - Vergaderen - High-tea - Trouwen - Feesten
Hotel Cafe Restaurant de Uitkijk Hotel Cafe Restaurant de Uitkijk 1 km Eerste indruk is goed. Niet binnen geweest, maar omgeving is prachtig!
Tante Stoof Tante Stoof 2 km Heerlijk gegeten op een gezellig terras. Voldoende keus op het menu. En kun je niet k...
Marle (Hellendoorn) Marle (Hellendoorn) 4 km Marle is een buurtschap in de gemeente Hellendoorn, midden in de Nederlandse provinci...
Bistro restaurant De Jonge Zwaan Bistro restaurant De Jonge Zwaan 5 km We hadden via Vakantieveiling deelgenomen aan een High Tea. Vooraf kreeg je een soepj...
Recensies
Algehele sfeer was super, personeel was heel aardig en behulpzaam. Over het eten waren de meningen verdeeld, Voorgerecht was heerlijk.hoofdgerecht: kipspiesjes waren lekker maar weinig. Salade had meer op smaak gemogen aldus de vrouw. Het afruimen van de tafel na het eten had beter gekund, tijdens het desert kon je nog patat pakken. Algehele indruk was goed maar kon zeker beter.
Heerlijk en gezellig kerstdiner, aangeboden door de Lionsclub Hellendoorn aan de vrijwilligers van Evenmens en Hospice Noetsele. Het vijfgangen menu werd door de Lionsleden samengesteld, bereid en uitgeserveerd onder het toeziend oog van de medewerkers van de Tonne. De medewerkers van restaurant “ In de Tonne” stelden hun diensten belangeloos ter beschikking.
Het wordt tijd voor renovatie! Bij binnenkomst in de garderobe roken wij een riool lucht . Tis helaas een beetje gedateerd aan het worden ! Vegetarische menuopties: Als je het aangeeft, geen probleem !.
Ik zat vandaag heerlijk in het zonnetje. Boekje erbij - lekker lezen - smakelijke vissoep. Contact was gezellig.
Warm welkom! Gastvrije en gemoedelijke bediening. Heerlijk gegeten. Vers, smakelijk en meer dan genoeg. Aanrader!!
Gezellig restaurant met erg vriendelijk personeel. Het eten was heel erg lekker, we komen zeker terug!
Het eten was perfect, en vriendelijk personeel, en gezellig druk.
Helaas teleurstellende ervaring en niet meer wat het vroeger was. We bestelden beiden soep en een pannenkoek met de vraag dit niet tegelijkertijd uit te serveren. Na een half uur wachten kwam de soep. Die ging nog wel. Vervolgens weer een half uur wachten op de pannenkoeken. Die waren niet meer goed warm, de randjes waren zwart verbrand en op sommige plekken was de pannenkoek zo dun dat je het bord er doorheen zag. Niemand die tussentijds kwam vragen of het smaakte wat naar mijn mening toch wel gebruikelijk is. Pannenkoek opgegeten omdat we trek hadden maar daarna snel afgerekend. Wij zullen hier niet meer terugkomen.
In de tonne is een prima adres om gezellig op het terras wat te eten. Redelijk uitgebreide kaart met keuze genoeg uit drankjes. Mooie bierkaart. Precies bij een rondtonde. Dus genoeg te zien. Tegenover het terras een parkeerterrein voor de auto. Vriendelijke bedieningin en eten komt snel.
Leuk plekje...niet druk...lunch snel bereid..glutenvrij brood was zompig helaas...niet het allerlekkerste brood...personeel mag wat vlotter en spraakzame zijn...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid