facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant en Partycentrum de Turfhoeve

Restaurant en Partycentrum de Turfhoeve

Info

Welkom bij Restaurant en Partycentrum de Turfhoeve in Sevenum. Een veelzijdig bedrijf met talloze mogelijkheden voor eten en drinken.

Geschiedenis

de Turfhoeve is een horecacentrum waar eten, drinken en genieten de kernwoorden zijn. Bij de Turfhoeve zijn we in staat om elke wens vorm te geven.



"Een multifunctioneel horeca centrumMeer dan vier decennia geleden is de Turfhoeve begonnen op de huidige locatie met een restaurant waar sfeervol genieten & Limburgse gastvrijheid centraal staan.In de afgelopen decennia is de Turfhoeve veel in beweging geweest. Het bedrijf is gegroeid van een klein restaurant naar een geliefd multifunctioneel horecacentrum waarbij vier decennia gastvrijheid te voelen is.Lunchen en uit eten voor elk gezelschapTurfhoeve biedt de gasten een complete restaurant ervaring. Met een uitgebreide menukaart, een ruime kinderkaart en een geliefde pannenkoeken kaart biedt het restaurant van de Turfhoeve alles wat nodig is voor een goed verzorgde lunch of een heerlijk diner."
Adres: midden peelweg 1, 5975 MZ Sevenum
Telefoonnummer: 077 467 7500
Stad: Sevenum
Route: midden peelweg 1
Postcode: 5975 MZ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Turfhoeve brunch, Turfhoeve Social Deal, Eten afhalen Sevenum, Lunchen Sevenum, Sevenum restaurant all you can eat, Tapas Sevenum, Italiaans restaurant Sevenum, Pannenkoekenhuis Sevenum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SFERA  Disco Polonia Limburg SFERA Disco Polonia Limburg 5 km DISCO SFERA Najlepsza polska dyskoteka w poludniowej Holandii POLONIA PARTY CENTRU...
Recensies
Geweldig vriendelijk personeel, snelle bediening en alle medewerking in verband met een vraag van mijn lieve buurvrouw. Eten was verrukkelijk. Was zeer de moeite waard, echt een aanrader. Leuke, gezellige & sfeervolle inrichting.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten bij de Turfhoeve. Regelmatig eten we hier, gewoon omdat het goed is. Redelijke prijzen en aardige bediening.Eten: 4/5
Heerlijk gebruncht met de familie op de zondagmorgen. Nadeel is dat bij de start van de brunch iedereen als hongerige wolven op het buffet afstormt, waardoor het personeel het niet snel genoeg weer aangevuld krijgt. Maar uiteindelijk is niemand wat tekort gekomen en hebben we genoten van al het lekkers. We komen er zeker nog eens terug.
16 september hebben wij hier met 30 personen onze bruiloft mogen vieren. Het was werkelijk een prachtige dag waaraan niets ontbrak. Eerst High Tea, waar de gasten heel verrast over waren, ruim voldoende en veel variatie. De tafel prachtig gedekt, heel stijlvol. Hierna zijn de naar een grotere ruimte gegaan waar we zelf leuke team spelletjes hadden klaar gezet. Tijdens de spellen een lekker drankje..helemaal goed! In de tussentijd werd de eerste ruimte weer prachtig op orde gemaakt voor de BBQ met dessert buffet. Alles verliep uitstekend. Mijn moeder heeft een gluten en melk allergie en haar high tea was echt uitmuntend verzorgd...dat maken we niet vaak mee! Eerst kreeg ze 2 lekkere broodjes, daarna 2 kleine soepjes, daarna 3 heerlijke gebakjes en een desert. Yelle krijgt alle lof, hij heeft de bediening in zijn eentje gedaan. De communicatie ervoor en na het feest was ook uitstekend en de rekening viel zelfs lager uit. Wij vinden de Turfhoeve echt een aanrader!!
Super vriendelijke bediening: liever te vaak gevraagd of het naar wens is of dat we nog wat willen drinken, dan niet, Eten: 5/5
Bij een 7 of 8-tal tafels die ruim na ons arriveerde, werd er netjes op tijd bij hen opgediend. Echter na bijna 1,5 uur gewacht te hebben en nog nagevraagd na iets langer dan een uur, hadden wij nog steeds niets te eten. Nog geen eens excuses aangeboden. Wij zijn opgestaan en vertrokken. Laatste keer Turfhoeve voor ons.
Tja een oordeel over het eten kunnen we niet geven. Het oordelen over de service kunnen we wel. Vandaag netjes gereserveerd bij dit restaurant. Eenmaal een plaats toegewezen te hebben gekregen ging alles als je mag verwachten in een restaurant. Drinken was er snel met de 1e ronde, eten was besteld. De rest hebben we niet kunnen bestellen niemand dat maar ook enige manier contact met ons zocht. Er werd geen eten uit geserveerd. na 45 minuten was bij mij de maat vol. En ben ik naar de bar gegaan, heb ze verteld dat ik de drankjes wilde betalen uit netheid en dat we vertrekken. Nou ze vonden de bon van de drankjes niet eens na 10minuten onprofessioneel gemorrel hadden ze ineens de bon. Dus ik betaal dat netjes........ Inmiddels is mijn vrouw met de kleine al naar de auto. Schiet er een de keuken in en komt weer terug, meneer! Het staat met 1 minuut op tafel. Hey lieve mensen het is inmiddels een paar minuten voor 20:00. En mijn vrouw is al naar de auto. Dus nee! Alsnog wat onprofessioneel gemorrel, ik ben maar vertrok! Wat een aanfluiting! Ze moeten zeker gaan kijken/zoeken naar personeel dat het woord horeca kent. Zeker een adres om langs te rijden en elders te gaan eten!
Pannenkoeken gegeten. Bediening was matig en afstandelijk. We moesten lang wachten terwijl er volop personeel achter de bar met elkaar aan het praten was. Jammer dat er buiten gerookt mag worden en dat in een pannenkoekenrestaurant met kans op veel kinderen. Hierdoor waren we genoodzaakt binnen te moeten eten en dat met het mooie weer! Tip: gedeelte van het terras, liefst helemaal, rookvrij maken! Graag meer werkplezier van de bediening! Asperges langer laten garen.
De bediening liet aan de wensen over. Toen we binnen kwamen was het personeel te druk met elkaar in discussie voor een aantal minuten, dus gingen we zelf maar zitten. Het personeel leek wat conflict onderling te hebben. Heel de avond dat we er hebben gezeten, is ons een keer om drinken gevraagd. Verder is ons niks aangeboden. Het eten was niet om over een huis te schrijven. De klachten waren als volgt: - Aangebrande schnitzel - Garnaal inclusief darmen - Sla met nog zandkorrels - Waterige crème brulee Kortom, we komen hier zeker niet nog eens terug. Erg zonde.
Heerlijk gegeten na een dagje Toverland. Inrichting is sfeervol. Vriendelijke bediening. De kinderen hadden een lekkere pasta en schnitzel. Wij hadden alledrie een varkenshaasje het smaakte goed alleen had deze wel wat warmer mogen/moeten zijn. Tip voor de kok. De toetjes vielen ook goed in de smaak. Aardbeien met ijs en chocolade trio. We komen de volgende keer weer hier als we bij Toverland geweest zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid