facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant en kookstudio Oasis

Restaurant en kookstudio Oasis

Info

je kunt hier speciale dagen en activiteiten vinden over het restaurant en de kookstudio.

Geschiedenis

je kunt hier speciale dagen en activiteiten vinden over het restaurant en de kookstudio.



"Door de week voor groep en kookgroepen open bij tijdige reservering.Sinds september 1991 zijn wij, Gunther en Pia Keulen de trotse eigenaren van restaurant en kookstudio Oasis. Wij hebben een tweeling namelijk Kevin en Kelly geboren in 2002.Gunther staat in de keuken en geef de kooklessen. Pia doet de bediening en helpt mee met het geven van de kooklessen.Patron-cuisinier Gunther Keulen staat al sinds 1983 aan het fornuis en heeft, voordat hij in 1991 Auberge Oasis nu restaurant en kookstudio "OASIS" overnam, een enorme staat van dienst opgebouwd. Hij is werkzaam geweest bij:La Bonne Auberge in Slenaken.‘t Klauwes in Wahlwiller.Hotel Plasmolen.Pirandello. Italiaans.Restaurant Scholteshof –3 sterren- in Stevoort, België."
Adres: Provincialeweg zuid 144, 6438 BK Oirsbeek
Telefoonnummer: 046-4421260
Stad: Oirsbeek
Route: Provincialeweg zuid 144
Postcode: 6438 BK



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Oasis, Restaurant Oirsbeek, Restaurant Doenrade, Gunther Kookt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BOON Barista's BOON Barista's 496 meter Voor een fijne gezellige ochtend en een heerlijk ontbijt ben je hier op de goede plek...
Angesj Um Angesj Um 692 meter Angesj Um verzorgt Limburgs gebak, lunches, catering en diners. Alles wordt naar wens...
Recensies
Weer een lekkere kookworkshop met een super menu
We hebben heerlijk gegeten. Het was een BBQ speciaal voor vaderdag. Zo een BBQ hebben we nog nooit gehad. Zo lekker, zo verfijnd, alles vers en meer dan voldoende gegeten. Voldoende keuze en het tempo naar eigen wens. Dikke pluim Gunther en Pia.
Heerlijk gedineerd bij Gunther en zijn vrouw. Ons laten verrassen met 5 gangen menu. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Van amuse tot dessert smaakte alles in balans.
Kookworkshop Tapas gevolgd. Gelukkig was het gezelschap van collega's erg goed. De rest was dramatisch. Etenswaren waren niet volgens de HACCP gestickerd. Product dat gebruikt werd was maand over datum. Keuken onhygienisch!! En zo maar verder. Erg jammer aangezien er genoeg betaald is geworden.
Eten was erg lekker. Ondanks de drukte was het eten snel geserveerd! bediening was verder ook goed. auto naast het restaurant kunnen parkeren. zeker nog eens terug komen!
Heerlijk eten voor een eerlijke prijs, de passie waarmee er gekookt wordt is te proeven in de heerlijke gerechten en desserts.
Heel goed gegeten, iets anders dan de gewone kaart, was een fijne verrassing. Heel vriendelijk personeel en een goed glas wijn
Als je van heerlijk eten houdt ben je hier op het juiste adres. Er is ruime parkeergelegenheid en de chef-kok Günther weet de smaakpapillen te strelen!
Een heerlijke avond met ons team. Fijne begeleiding, en een heerlijk drie gangen menu. Klaargestoomd dankzij de de gastheer !
Super lekker gegeten en mooie wijnen bij de gangen. Een streling voor je tong.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid