facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Elea

Restaurant Elea

Info

Bij restaurant Elea genieten gasten van een moderne, unieke kookstijl, bijzondere en verrassende smaken en vriendelijke en persoonlijke service.

Geschiedenis

Restaurant Elea.
Elea (Oud-Grieks voor ‘olijf’) is de term die de Griekse filosofen ooit gebruikten voor vernieuwing, vrijheid en uitdaging. Deze drie woorden sluiten naadloos aan bij de moderne en innovatieve kookstijl van Chef kok Takis Panagakis. Restaurant Elea is een Casual fine dining restaurant, waar gasten in een ontspannen sfeer, met vriendelijke, gastvrije en vakkundige bediening, verrast worden met moderne, innovatieve en speelse gerechten en lichte en pure smaken.



"Elea Oud-Grieks voor ‘olijf’ is de term die de Griekse filosofen ooit gebruikten voor vernieuwing, vrijheid en uitdaging. Dit sluit naadloos aan bij de moderne en innovatieve kookstijl van Takis Panagakis. De chef-kok kijkt graag voorbij de klassieke gerechten en zorgt voor vernieuwing in de keuken met bijzondere gerechten met subtiele Griekse invloeden.Takis: ‘Elea is een reflectie van mijn afkomst en een knipoog naar de toekomst; een plek om smaken te ontdekken en verrast te worden. Ik wil mijn kennis, achtergrond en visie met onze gasten delen en hen iets nieuws laten beleven.’"
Adres: Herenstraat 83-85 , Rijswijk 2282 BS, NL
Telefoonnummer: 070 214 3860
ln.aeletnaruatser@ofni
Stad: Rijswijk
Route: Herenstraat 83-85
Postcode: 2282 BS


Openingstijden

Dinsdag: 18:00-22:00
Woensdag: 18:00-22:00
Donderdag: 18:00-22:00
Vrijdag: 18:00-22:00
Zaterdag: 18:00-22:00
Zondag: 18:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: elea menu, restaurant elea rijswijk menu, elea rijswijk menukaart, herenstraat 83 rijswijk, elea iens, grieks restaurant rijswijk, restaurant rijswijk, elea restaurant menu
Recensies
Vanavond voor de eerste keer bij restaurant Elea gegeten.....wat een culinair hoogtepunt was dit zeg.....we hebben genoten van het Chefs menu....schitterende gerechten allen met griekse invloeden...waanzinnig! De wijnen bij Elea zijn ook super. Bij binnenkomst al een vriendelijk ontvangst, ook aan tafel was de sfeer ontspannen en werd uitgelegd waaruit het gerecht bestaat. De martini espresso achteraf was ook van erg hoog niveau....zeer smakelijk. Kortom restaurant Elea is zeker een bezoek waard en wij gaan op korte termijn weer terug. Parkeren: Parkeren kan in de garage onder het Hilton hotel.
Wat een fijn restaurant is Elea! De sfeer is sjiek en warm zonder dat het stijf aanvoelt. De service perfect en heel erg vriendelijk. En dan het eten, wat was dat fantastisch! Fine dining met Griekse invloeden, prachtig geserveerd en verschrikkelijk lekker! Hoogtepunt en de verrassing van de avond was voor mij de zoete tzatziki. Een dessert met alle componenten van de normale versie maar dan net even anders. Echt heel erg goed!
Wat fijn dat Elea weer terug is in Den Haag en om de hoek de Maziestraat waar het allemaal begin. De entree van het restaurant is grandioos met veel ruimte in het zeer smaakvol ingerichte restaurant. Links een grote open keuken. Mooi om iedereen daar aan het werk te zien. Een heerlijke start aan tafel met een paar zalige kleine appetizers bij het aperitief. Wij aten het 5 gangen menu van de chef en dat was een compleet feest aan kleuren, opmaak, mooie borden en vooral ongelofelijke smaken. Elk onderdeel tot in de perfectie bereid, zoals de Knolselder Wellington of de Stifado. De chef kwam af en toe een bordje brengen. Chef Panagakis is heel toegankelijk en in voor een praatje. De sommelier had heerlijke wijnen bij de gerechten en de bediening is super attent en vriendelijk. Meer dan 5 sterren kan je niet geven, maar als het zou kunnen deed ik het. Superdeluxe!!!
Helemaal verrukkelijk gegeten, 5 gangen met een bobarrangement = kleine beetjes wijn bij elke gang. Onwijs leuke dames in de bediening, leuke sfeer, mooi ingericht, kortom: een feestje om daar een eetbelevenis mee te maken. Elke cent meer dan waard!
Zeer fijn, overheerlijke gerechten. Zeker een aanrader zelfs een ster waard, top
Net weer geopend op nieuwe locatie zeer zeker de moeite waard om eens te bezoeken in mijn opinie op weg naar een ster qua eten en zweer Top
Wij aten hier met 2 personen op 11 maart 2023. We hebben een heerlijke avond gehad. Van de ontvangst tot de friandises: het was allemaal uitstekend verzorgd. We namen het 5-gangenmenu. De bediening was deskundig en vriendelijk, de wijnen waren heerlijk, de gerechten waren prachtig opgemaakt en waren bijzonder smaakvol. We zaten ook nog eens op heerlijke stoelen. De nieuwe zaak oogt licht en ruim en er hangt een heel prettige sfeer.
Wat een geweldige avond! Fijne ambiance en akoestiek! Genoten van 5 heerlijke gangen met bijpassende wijnen! Vriendelijke bediening met volop oog en aandacht voor ons! We komen zeker weer terug!!Eten: 5/5
Wil je een avond vol verwennerij dan is Elea een aanrader! In een mooie ambiance op het Noordeinde word je de hele avond verwend met bijzondere wijnen ook bob en alcoholvrij arrangement en verrassende smaakcombinaties. Met het 5, 6, 7 of 9 gangen menu word je extra verwend met heerlijke amuses. Den Haag heeft er een pareltje bijgekregen!
Fantastische ambiance, heerlijk eten en geweldige wijnen. Absoluut een aanraderEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid