facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Eigenwijz

Restaurant Eigenwijz
"U kunt bij ons terecht voor lunch, borrel en diner.Op onze kaart staan met name door de Hollandse, Franse en Britse keuken geïnspireerde gerechten.We gebruiken zo veel mogelijk dagverse producten uit het seizoen dus de kaart wisselt regelmatig.Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor een lekker glas wijn of speciaal biertje. Met 10 verschillende wijnen op glas en een grote keuze aan speciaalbier is er voor ieder wat wils."
Adres: Kerkstraat 52 , Voorburg 2271 CT, NL
Telefoonnummer: 070 387 9930
Stad: Voorburg
Route: Kerkstraat 52
Postcode: 2271 CT



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Voorburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Central Park By Ron Blaauw Central Park By Ron Blaauw 434 meter Net als 5 jaar geleden hebben we hier met de familie geluncht voor de verjaardag van ...
Recensies
Wat bij aanvang een onstuimige avond leek te worden, is uiteindelijk helemaal goedgekomen. De eigenaresse liet zich niet zomaar van de wijs brengen en voelde goed aan wat het gezelschap wenste! Het eten was verzorgd, zeer smaakvol en werd op verrassend eigenwijze opgediend. We hebben niet alleen heerlijk te eten en te drinken gekregen, maar we zijn vooral zeer aangenaam verzord! Dank voor jullie gastvrijheid en graag tot ziens! Die leuke gasten van vrijdagavond
We hebben heerlijk gegeten op de 1e kerstdag. Het menu was heerlijk. Er was leuke en gezellig bediening. We waren met 10 personen, dus best veel. Het enige minpuntje dat we hebben is dat we een beetje patat vroegen voor de kleinkinderen we hier 3,5 euro voor moesten betalen.
Eindelijk weer eens verliefd geworden! Maar dit keer op een restaurant! Als een enorme horeca freak was ik zeer onder de indruk van de uitermate vriendelijke en adequate bediening! Het eten was zéér smakelijk en absoluut voor herhaling vatbaar. Wij hebben hier gegeten met de Albert Heijn aanbieding en het was voortreffelijk! Gewoon goed en heerlijk eten! Echter de ambiance en vooral het personeel hebben mijn hart gestolen!
Zeer lekker eten. Uiterst goede combinatie van zoet en zuur in zowel de voor en hoofdgerechten. Spijs combinaties die zeker een engeltje op de tong doen plassen. Geen dessert-fan, maar zelfs dit was fantastisch!
We hebben heerlijk gegeten met een zalige witte wijn erbij. Rosbief en gamba vooraf , zoete aardappeltaart en een bavette[ biefstuk] als hoofd, zeer mals . De mensen die er werken zijn zeer vriendelijk en professioneel. We hebben ontspannen de hele avond getafeld. een aanrader en ook voor een redelijke prijs. Remko en Rosie van Laar
Heerlijk gegeten in een gezellige sfeer. Leuke en enthousiaste bediening, die er in deze moeilijke tijd in slaagt om je even alles te doen vergeten.
Zeer zeker een aanrader gezellige tent , leuke bediening en een hele goede kok , toppie dat hij zelf zijn eten aan tafel komt uitserveren.
Heerlijk eten prettige omgeving en leuk personeel echt een aanrader
Het is misschien een beetje ver van de bekende weg misschien wel 100 meter de Kerkstraat in! Maar zeer, zeer aangenaam verrast door de creativiteit van de chef. Van het voorgerecht raakte mijn tong de weg kwijt, smaken niet te tellen. Aanrader!
Prima plek om lekker te eten. Prettige gezellige bediening en lekkere gerechten. Als we in de buurt zijn komen we weer langs..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid