facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant East

Restaurant East

Info

Restaurant East

Geschiedenis

Sinds 2008 wordt er met veel passie in de Kantonese keuken van Restaurant East gekookt.
De vriendelijke bediening serveert overheerlijke gerechten met verse ingrediënten uit de meest gevarieerde keuken van China.
Proef de originele receptuur uit de Kantonese keuken en ervaar een uniek avondje uit!

Adres:
Telefoonnummer: 0342 462 422
Stad: Terschuur



op zoek naar gerelateerd: Restaurant EAST Amsterdam, Chinees restaurant Barneveld, Kiprestaurant Terschuur, Restaurant Achterveld, Restaurant Amersfoort, Restaurant Voorthuizen, Restaurant Terschuur, Restaurant Barneveld
Recensies
Was voor ons de 1e keer dat we hier iets hebben gehaald alles maar dan ook alles was overheerlijk kom zeker snel weer.
Heerlijk gegeten, gezellige ambiance
Een zeer goed restaurant waar ze zeker nog de tijd voor je nemen, Peking eend hebben die niet onder doet voor de échte Peking eend als je die in Peking zou eten. En je je voorkeuren kan aangeven qua gerechten. Top!
Heerlijke Kantonnese maaltijden besteld en gehaald bij Restaurant East
Super lekker eten
Heerlijk eten, waar aandacht aan besteed word. De eigenaar staat vaak zelf in de keuken, maar komt ook vaak zelf zijn gemaakte gerechten aan tafel uitserveren.
Dit is ons favoriete Kantonees-Chinees restaurant. Hier eet je bijna zoals in China. Dit restaurant staat niet voor niets regelmatig hoog genoteerd in de top 100 Chinese restaurants in NL.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid