facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Diverso

Restaurant Diverso
Adres: Brugstraat 44, 6031 EG Nederweert, Nederland
Telefoonnummer: 0495 625 000
Staat: Limburg
District: Nederweert
Stad: Nederweert
Route: Brugstraat
Huisnummer: 44
Postcode: 6031 EG


Openingstijden

maandag: 12:00–22:00
dinsdag: 12:00–22:00
woensdag: 12:00–22:00
donderdag: 12:00–22:00
vrijdag: 12:00–22:00
zaterdag: 12:00–22:00
zondag: 12:00–22:00

Recensies
We hebben hier heerlijk gegeten. Je kan eten van het kaartje, hierbij krijg je een kaartje met vijf gangen en kan je zelf je keuze aankruisen. Alles was echt heerlijk.nnIk hou normaal niet van soep, maar de Zuppa di funghi was zo lekker! Daar wil ik heel graag het recept van hebben.
Prima restaurant lekkere lunch gehad. Kom graag nog eens terug. Goed prijs /kwaliteit. Had soep salade en dessert. Was allemaal prima.
We hebben genoten van een 5 gangen diner op het kaartje, waar je uit een assortiment gerechtjes kon kiezen. De keuze was groot genoeg. De gerechten zijn wat kleiner dan de a la carte gerechten, maar groot genoeg.nService was goed, vriendelijk en snel.
Heerlijk gegeten . Fijne sfeer en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader om hier heerlijk te eten
Wel heel apart om te genieten op een herfstige dag in het Weertse van een Italiaans diner in een grote huiskamer met open verdiepingen. Je zit aan een tafel waar ook andere mensen het gezellig hebben en genieten van de gastvrijheid van dit restaurant. Aan een grote tafel met 10 mensen en toch het gevoel hebben dat je op jezelf bent. Het eten is lekker en de wijnkaart is uitgebreid. Naast Italiaanse wijnen, per glas of fles, vindt je ook Spaanse en andere wijnen op de kaart. Parkeren is geen probleem, achterom is voldoende plek. Aan de achterkant van dit gezellige restaurant zie je de laatste stuipen van de zomer. Lijkt me hartstikke leuk om in de overdekte tuin te tafelen met een lekker glas Italiaanse wijn. In de zomer natuurlijk. Het personeel is gastvrij en vragen geregeld of alles naar wens is. Aan te raden om tijdig te vragen dat je tussen elke gang voldoende tijd wilt hebben om te genieten van je gezelschap. De aankleding van het restaurant is smaakvol en warm met sfeerverlichting. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid