facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant DeLuca

Restaurant DeLuca

Info

In restaurant Deluca wordt de adembenemende sfeer van het oude Den Haag gecombineerd met het trendy en het eigentijdse van vandaag. In deze gezellige ambiance bent u zowel voor het ontbijt, de lunch als het diner bij ons aan het goede adres!



"In restaurant De Luca wordt de adembenemende sfeer van het oude Den Haag gecombineerd met het trendy en het eigentijdse van vandaag. In deze gezellige ambiance bent u zowel voor het ontbijt, de lunch als het diner bij ons aan het goede adres!Ons restaurant is perfect ingericht voor gezellige avonden met een privé of een zakelijke groep. Voor een grote groep is het ook mogelijk om het hele restaurant af te huren. Wij bieden speciale arrangementen voor een diner en denken ook graag met u mee om een leuk programma te maken voor uw verjaardagsfeest, borrel, jubileum, receptie of andere gelegenheid."
Adres: Passage 3-7, 2511 AB Den Haag
Telefoonnummer: 070-3642349
Stad: The Hague
Route: Passage 3-7
Postcode: 2511 AB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:45
Dinsdag: 09:00 - 23:45
Woensdag: 09:00 - 23:45
Donderdag: 09:00 - 23:45
Vrijdag: 09:00 - 23:45
Zaterdag: 09:00 - 23:45
Zondag: 10:00 - 23:45


op zoek naar gerelateerd: tripadvisor deluca den haag, deluca greys, du passage den haag, italiaans restaurant buitenhof den haag, deluca auto, deluca kassa, deluca iens, leuk den haag
Recensies
Luca restaurant in de Passage Den Haag is een absolute aanrader voor wie op zoek is naar goed eten in een mooie setting met fijne en vriendelijke bediening. Tijdens mijn lunch ervaring hier heb ik genoten van een heerlijke omelet. De sfeer in de zaak is zeer aangenaam en gezellig. Het interieur is modern en strak, maar toch warm en uitnodigend. De tafels zijn simpel maar toch netjes gedekt en er is voldoende ruimte om comfortabel te kunnen zitten. De bediening is zeer vriendelijk en attent, zonder opdringerig te zijn. Het personeel lijkt goed op elkaar ingespeeld en werkt efficiënt en professioneel. De omelet die ik bestelde was werkelijk voortreffelijk. De smaak was subtiel, maar toch vol en rijk. De textuur was perfect, met een zachte en smeuïge binnenkant en een licht knapperige buitenkant. De omelet was mooi gepresenteerd en werd geserveerd met een beetje sla en knapperig brood. Het was een genot om te eten en ik kan het dan ook van harte aanbevelen. Al met al was mijn ervaring bij Luca restaurant zeer positief. Het is een prachtige zaak met een vriendelijke en professionele bediening en voortreffelijk eten. Ik zal zeker terugkomen.
Middelgroot restaurant in de markante passage van Den Haag. Restaurant ziet er sfeervo uit. Met een terras in de passage. Bediening was vriendelijk alleen het gebak was duur en niet vers. 21,50 euro voor twee niet verse gebakjes en koffie is veel geld. Misschien is het eten oké maar voor gebak moet je hier niet zijn.
Heerlijk geluncht. Beetje jammer dat één van de medewerksters niet zo veel zin had. Toen de drankjes werden gebracht en ik vroeg of we mochten bestellen trok zij een gezicht. Ik zag dat niet want ze stond achter me, maar mijn schoondochter zag het wel. Beetje jammer. Maar ja... we hebben allemaal onze dag wel eens niet
Fijne plek om lekker te lunchen. Zeer vriendelijke bediening, gezellig ingericht en niet onbelangrijk: toilet ook schoon en fris. Portie grote was ook goed! Ik zou hier zeker weer lunchen als ik weer in Den Haag ben. Aanrader!
Net lekker gegeten! Bediening heel aardig en eten is lekker. Zeker een aanraderEten: 5/5
Zijn gaan lunchen , dat was prima en leuke aardige bediening. Echter de cappuccino was niet qua smaak zoals we van luca zijn gewend, melkerig en miste de echte illy koffiesmaak. Machiene wat op zuinig standje gezet qua bonen wellicht. En dan 4.60 we zijn inmiddels wel wat gewend maar dit sloeg alles.Eten: 4/5
Bij restaurant De Luca een 12-uurtje gedaan en dit is qua kwaliteit en kwantiteit ruim voldoende. Soep is een nette hoeveelheid en goed aan de smaak. Kroket en bijhorende brood was erg lekker en zeker ook omdat de snack goed op temperatuur was. Sfeer in het restaurant is prettig, maar niet heel bijzonder. Komt mede ook omdat je gedeeltelijk in de passage zit. Donker.
We hebben hier op zaterdag 3 juli 2021 geluncht. Het restaurant ziet er netjes en verzorgd uit. Het personeel is vriendelijk. Wel werd het eten gebracht door een serveerster die zonder iets te zeggen het eten op tafel zette. Later bleek dat ze geen Nederlands sprak. Desalniettemin zou ik adviseren om sowieso iets te zeggen, aangezien Engels voor de meeste Nederlanders geen probleem is. Qua eten: we bestelden een eenvoudige lunch. Jus d'orange samen met een croque monsieur en de kalfskroketten. De jus was prima. De kroketten waren matig warm; ik had ze graag warmer gehad. De croque was ietwat aan de vettige kant: waarschijnlijk door de bechamelsaus. Kosten: ca. 27 EUR. Eindconclusie: prijs/prestatie vonden wij matig. Wij zullen daarom niet snel terugkomen bij De Luca.
Heerlijk geluncht bij de luca , volgende keer als ik in den haag ben ga ik hier zeker weer naartoe , ik vond ook dat de zaak en de wc’s heel school waren , vind ik persoonlijk heel belangrijk ….
Prijzen te bizar voor woorden, als we dat van tevoren geweten hadden waren we doorgelopen. Biertje nog goedkoper als een cappuccino. Komen niet weer terug, kleine lunch met een drankje €40....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid